Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
aztakurva eget ennél szebb fülkét még nem nagyon láttam 😊

khm...khm...

gabor 892
ikerkerékbuzi😄 a fülkébe akkor is alig fér el 2 ember...😄

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

Dave531
Még mindíg jobban kéne a puma mint a tm. Sztem meg jól néz ki. Láttam belülrõl is és tök széééééééép. 😄 a virsla gumi mellé teszõ 1 duplát azán annyi. Ugráljáá rajta még 2 kört. 😄 A tm-en még napfénytetõ sincs. XD

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

gabor 892
megnézed a váltnak a kijelzõjét detto TM xD

gabor 892

gabor 892
a 195 lovasat

caseih9400
sztem nem a 210-t néztétek 😛

khm...khm...

caseih9400
😄

khm...khm...

gabor 892
Hát nem is vmi meggyõzõ, haveromék akiknek jön a valtrájuk 2 héten belül, mikor megnézték akkor elmentem velük nagyigmándra IKR-be aztán ott mutogatták, fele akkora kerekek vannak rajta mint a Tm.en xD a fülkéje is kurva kicsi, és jobb oldalon az ablaknál belül van kersztbe egy 10cmes vas kersztbe aztán hogy minek,,,nem volt vmi meggyõzõ gép:S

nálunk a Sanyi nyuszikája csinálta a kaját, minden napra be volt osztva hogy mi lesz😄 aztán vittük ki a Pajeroval, a fele meg kifojt😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

caseih9400
nálunk nincs ilyen...néha néha a csajom hozott azt jó napot.. a puma nem annyira szar ahogy te hiszed!

khm...khm...

kis krisztian
hát körbenéztem mindenhol,de vagy nem volt vagy qrvadrágán! a claas-tól csak ugy lehet h az itthoni képviseletõl,de ott csak ilyen müanyag gyerekjátékok voltak,asztán apám szolt h Õ 1x volt szombathelyen(kamionos) pakolni egy ilyen Munkagép alkatrész kereskedésbe és h ott volt minden féle model.
Felhivtam és hoztak! a claas-tól 20.50€lett volna itt csak 14.00€ az egész házhozszáll-al volt 5300

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

gabor 892
😄

Dave531
Az a 3 bötü, h I,K,R. XD

gabor 892
nem teccik valami?xD

Dave531
Biztos az axiáltól volt. 😛

na, kellett neked megszólalni xD

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

gabor 892
hát nem az IKR-tõl xD

Dave531
Honnan szerezted a gépet te jómadár?

gabor 892
ehh...xD

kis krisztian
Végre meg jött igy Nyár végére a lexionom 😛

Minnél több kis Fasznak Beütt az EX annál komolyabb lesz a Kezemen a Rolex !!!!!!!!!!! UZUN ARAC Kis krisz volt aki kimondta hogy mivan Mindenki tudja hogy Igaz de mindenki kivan

gabor 892
Laci mi az hogy Case IH PUma az egy nagy szar traktor..😄

gabor 892
mér a kaja náltok nem volt alap? mondjuk mi aratáskor meg mikor kinntvan "mindenki"(3an) akkor étterembõl jön a kaja...

caseih9400
Ok.2millás havi fizettéssel és kaja ellátmánnyal 😄DD

khm...khm...

caseih9400
😛

khm...khm...

gabor 892
ÉN BAZMEG xD

caseih9400
És megkérdezhetem hogy ki a lófasz 15 éves?? (17)

khm...khm...

Dave531
Milyen képek kellenének, tééééé kurva hajcsár? XD

SHADOWEYES7
képeket feltolni,kurvák!!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Dave531
Gábor ne is ríjjon. 😄 De én ríhatok 17 Ak a max. Na de hadjuk is már mert kvára kezdem unni. 😄

SHADOWEYES7
jajj jajj,ne rijjatok már!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gabor 892
igy van dave...elég ramaty földek vannak itt😄

gabor 892
jah itt ma is volt esõ, most elvunk, hanpra is mondják...haveromék csornárol mennek fel pestre 1 hetes aratást betábláznak ott maguknak szal érdekes hogy megéri-e...

Dave531
Nem a hülyeséget, nyomom, láthatnád. 😄 Jó igaz a faluban van 7 kombájn, de akkor is csórók vagyunk. 😄 Jó most egész türhetõ a géppark már ahol. De mondjuk Gábor is mesélhetne a 30 AK-s földekrõl mert feléjük akad olyan jól. De itt már tapsoljon az ember, ha 15.

SHADOWEYES7
nincs kombájn felétek????
itt tényleg tultengésben vagyunk kombájnból,.,el kéne menni oda aratni!!
mennyi munka lenne rá szerinted??

Dave531
Van 1 spanom az alföldön melózik. Aztán nyomja h 5 lexion meg mindenfelé 100 millás gépparkok. Meg, h megint jön az új gép. Meg voltam én alföldön mindenfelé új Jd-ok meg társai. Itt meg semmi nincs. Kupacon a kombájnok. Itt meg örül az ember, ha van 1 kombájn amivel megkésve, de még talán letud aratni.

SHADOWEYES7
mind 1 ,a képzeletbeli vonalat mindig is meglehett huzni a Duna vonalától erre felé!!!
ott más az élet!!

Dave531
Teccek én érteni. Még, h 20 x több esõ. Gábor is tudna mesélni. Aztse tom, h mikor volt már. Nem lehetett normális talajt csinálni a tavasziak alá mert semmi esõ nem volt. Aztán volt vagy 10 mm kuki ekézés után aztán már csak júlisuban mikor mind1 volt már. Szal esõ az nuku.

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
dunántúlon laktok????
mert akkor csiba,mivel ott 20x annyi esõ volt mint itt ,hisz tavasszal jóformán 1 csepp sem volt,ott meg mindig volt szinte 10 mili!!! ez alföld TECCIK érteni???

Dave531
De vazzeg még anno nem azt írtad, h felétek 20 Ak feletti földek is vannak rendesen? Mert itt alig vannak. 15 az átlag talán, ha még nem alatta. De mégis 10 t-s kukoricát meg 5-ös búzákat szedünk. Szal itt ész kell nem jó föld. Mert 15 AK-n is tudtunk 11,8 t-s kukoricát termelni. De mind1 hagyjuk is a földeket. Vki szerencsés helyen van 40 AK-s földekkel. De ne azok ugráljanak mert ott a hülye is termeszt 5 t-s repcét emg 13 t-s kukoricát!

gabor 892
akiknek szarul megy😄

Dave531
Õ is 106-os domcsikal kezdte most meg mind a 3 kölkének millás cross motra van.

SHADOWEYES7
na itt a külömbség,én vért izzadtam a gépparkomért!!!

Dave531
Ahol muterom most melózik ott van 1 STS. És osztrák, jah. Aztán annak van ám géppark. 😄 Fendt 936, 930, 818, 412. 8 soros monosem. 820-as vaderstad carrier. Meg kongskilde germinátor. 3 tengelyes Fliegl gigant trágyaszóró. Meg még faxa géphegyek. Eddíg 3x 2366-os ih-ja volt. Szal nagyon szegény ember.

SHADOWEYES7
osztrák tulajdonos van????

gabor 892
ez igy van, megvan 2éve a TM azota dolgoztam vele max 5 orát és sztem sokat is mondtam, mondjuk nagyon nem érdekel mert ott a turbos mtz azzal mehetek dolgozni nem érdekel senkit csak a rendõr ne kapjon el közuton aztán kész...nemám 70millaxD

Dave531
Most nem lacit akarom én is basztatni, mert jó tag. De azért én se hinném, h csak úgy 40 millás gépet kapna a segge alá. Elárulom, h itt 1 18 alatti srác se traktorzik. Én szoktam egyedül úgy, h kimek azán had vezessek v van amikor csak úgy megkérdezik, h nem akrok-e menni? De egyedül akkor se engednék, h a 20 millás traktorral meg a 3 millás tárcsával karistoljak. 100 milla a lexi? Áhh kizárt. Esetleg 60 max. 70 milla. Mondjuk mikor bejött az STS akkor az osztrák áttszámítva majd 100 milláért vette. 😄

SHADOWEYES7
ehhez már nem tudok tényleg mit szólni!!!

gabor 892
Shad nemtom mit véded ennyire mikor járt a pofája tavasszal hogy igy ugy video mikor kombájnozok blablabla...szal...elhiszem hogy nem kéne basztatni, de akkor meg minek járt a pofája!