Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mezőgép - BN
...csak mert nekünk nem rángat
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
1-2 kört...nem volt rossz ... csak be kellett kötni a biztonsági övet
mert rángatott (lazítottunk) nem nagy szám egyszerû meg minden...(20milka) Am most nem tom hogy a Case nyúlta le a fülkét vagy az Mf de a magnum 310es fülkéje hasonlít az mf-ére (oldalpanel->gombok stb.)
Kép :

khm...khm...
... a powershiftesek azok igen... réngatnek, de már a többi nem nagyon
Mezőgép - BN
MF6480 Dyna-6-os a karaj gépezetek csak az mf rángat xD
khm...khm...
Mezőgép - BN
GYÖKÉR
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Kíváncsi vok, hogy a mostani kis kompact gépek bírják-e 30 évig...
Mezőgép - BN
itt a K-701-es:

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
de már 137hsz. van benne 😄
khm...khm...
Az a kirovetz?😊
- Nem ismerjük mi egymást valahonnan?
- Nem vagyok benne biztos, de szerintem az egyik gyerekem apja lehet. A fickónak eszébe jut az egyetlen eset, amikor hütlen volt:
- Úr Isten! Ön az a sztriptíztáncosnö, akit a legénybúcsún a csocsó-asztalon dugtam meg a heverjaim szeme láttára, miközben a te barátnöid nedves zellerlevéllel vertek és egy uborkát dugtak a seggembe?
- Nem. Én a fia angoltanárnöje vagyok.
Mezőgép - BN

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
ez annak a továb fejlesztett változata😊

- Hess a picsába! Hess a picsába! Kurvaanyátokat szarjátok össze, hess a picsába!
Meghallja a pap, keresztet vet, kimegy, csóválja a fejét a mocskosszájú kisgyerek tevékenysége láttán, odamegy hozzá:
- Fiam, ne káromkodj, ne szidd Isten teremtményeit. Elég, ha simán annyit mondassz, hogy hess, és eltûnnek a gecibe.
Mezőgép - BN
khm...khm...
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
az esztétikára sz*rok magasról 😊) azok a karcok nem láccanak
csak ha nagyon megnézed....Am nem tudnám hogy mit csinálnál
hogyha bot menne az mtz oldalába...jaa...hogy az kicsi...
szal nem értheted mert még nem ültél WTS-en 😊
khm...khm...