<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
aha :)

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

1983-ban jött ki az elsõ 4650, azt nem tom hogy akkor is alapfelszereltség volt-e a klíma de a miénk 88-as és alap hogy van benne a klíma:)

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

mesteruur
értem.... azok a kutyák az albumodba... az is a sheftbe tartoznak?? :)

Mezõgép - BN

SHADOWEYES7
fõállás, csak még mást is seftelek mellette!

családi gazdálodó vagyok, tehát fõállás

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mesteruur
egyébként shad... te fõállásban vagy mezõgazdász, vagy van melette valami más is... pl tûzoltó vagy valami ilyesmi??

Mezõgép - BN

SHADOWEYES7
vágom :))

mesteruur
ODABASZ... ilyen öregen én is legalább ilyen tapasztalt leszek

(öreg=móka)

Mezõgép - BN

SHADOWEYES7
Népszerû témák
1. Mezõgazdasági topik

SHADOWEYES7
:PPP

Dave531
jól gondolod shad. :P Ja és csesznek jönni megcsinálni. :@

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

mesteruur
Ejj.... nem tom... de ez elég szar megoldás:S
Hibalahetõség nagyobb

Mezõgép - BN

SHADOWEYES7
szerintem kiszedték a radiátort a klíma miatt, és a klímával fûtenek, legalábbis így gondolom!

mesteruur
FÛTÉÉÉÉS.... annak kell lenni
nyisd ki a csapot

Mezõgép - BN

gabor 892
itt hó lesz:D nah léptem...szevasztok

DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...

SHADOWEYES7
yeeeeeee, jön az esõ

SHADOWEYES7
Szombaton változóan felhõs, szeles idõre számíthatunk: a hosszabb-rövidebb napos idõszakok mellett a felhõátvonulásokból szórványosan záporok, néhol - fõleg a magasabb fekvésû területeken - hózáporok alakulnak ki. Vasárnap délkelet felõl egy ciklon felhõzete borítja be az országot, melybõl egyre többfelé ered el az esõ, ami nyugaton és a hegyekben átmenetileg havas esõbe, havazásba is átmehet. A ciklon várhatóan több napig közelünkben örvénylik majd, így a borult, csapadékos, hûvös idõ tartósnak ígérkezik: várhatóan még szerdán is csak kissé szakadozik fel a felhõzet.

Dave531
400.000 péz volt ez a kettébaszott klíma és szarra se jó ezért most füttés sincs a táltosba. :D

SHADOWEYES7
a 180-asok nem turbósak, mivel a 245-ös is turbós már mind

SHADOWEYES7
persze 250-es

mesteruur
De a tied már turbós nem?

Mezõgép - BN

mesteruur
MÉ mondod???? fasza a klíma... csak a lábad fagy le mint az állat a felsõ tested meg izzad :D

Mezõgép - BN

SHADOWEYES7
Steigerrel??

áhhh, 2200 körül pörög az kéri az ófot a Rába werk eke

mesteruur
Az lehet... csak nem mindegy hogy hogyan mész a géppel(és ezt gondolom te is tudod), mert egy mtz-vel meg egy Rábával elszántogatsz mondjuk 1800on, mígy egy mostani turbós traktort pörgetni kell szántáskor akár 2100 ig

Mezõgép - BN

gabor 892
gondolom az is amivel te nyomod...emtézé...irányválto kéne bele aztán fullos gép lenne, jah meg normális klima xD

Dave531
de ez már gyárilag turbós motorral jön ki

gabor 892
persze a .2esünk is turbos xD

Dave531
persze a .3-asok már alapból turbósak...

gabor 892
amivel te dolgozol is turbis nem?

Dave531
Én az utakat utálom ebbe az egész traktoros életbe. :D Különben 1 álomvilág amég ki nem esel az ülésbõl. XD Vasárnap végig 40-el tekertem hazafelé az mtz-vel estére szépen fájt is a hátam, de ezeket a gecc utakat nem lehet megcsinálni. :@

gabor 892
nem kell ahoz turbos motor hogy pörgessem:D amugy igazad van....

lippet
Gecc most néztük ismerõsök lagzis videóját. A lagzi egy TSZben volt:D ELhúztak minden gépet az elõtérbõl, de egy ócska permetezõ ott maradt:D:D LOOL Ott ment el mellette a násznép:D
Pár kép:
Fendt & Vaderstad:

JBC & Annaburger:

Krone:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Dave531
Vannak rábák meg jd 4755-ök amik szántsanak szal ezzel csak szarakodnak. Azt hiszed h mindneki hülye? 5x hozzáértõbb emberek dolgoznak ott mint te és ezzel nem azt mondom h hülye vagy....

mesteruur
nem tudnak velük menni... ez nem mtz.. a turbós motorokat pörgetni kell, legaláb!!!!!!!!!! 2000ig

Mezõgép - BN

mesteruur
elhúzza az, csak tudni kell vele menni
Meg nyáron minden gép ellustul ami szállított.... ez meg még csak most lett bevetve talajon... szántás végére olyan bika lesz mint a szemét ;p

Mezõgép - BN

Dave531
5455 v nem tom mekkora, de 90 lovas. Táp-on van. talán tod merre van van 1 TSZ-be elõtte a 80-as vitte aztán megjött ez a szar aztán csak szenved vele.

gabor 892
hát de lehetetlen hogy ne huzná el a 6m-est...nálunk 80as mtzvel szokták huzkodni szal...

attól függ mien fergi?
van jó fergi is...valahol a másvilágonXD
most mondjuk a 8270 se szarakszik... ja hogy fél éve nincs használva földmunkáknál, csak szállításra volt hsználva:D
de majd most végez a sanyi az aratással akkor vége lesz az eke elött:D

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

gabor 892
ezt nem hiszem el hogy nem viszi el

Dave531
Annyit ér a fergi h a 90 lovas nem viszi el a 6,2-es cambridge hengert ennyi a fergi. XD

mesteruur
De miért??????
ez tök jó téma lenne

Mezõgép - BN

Dave531
megy kuki aratás 1000-el. Mi meg nem tudjuk szedni mert étkezési szart szárítanak ezek a buzik. :@ Pedig a hétvégén elvetettük volna a búzát 1x idõbe. XD

téma elvetveXD

mesteruur
"milyen király a Ferguson"

Mezõgép - BN

gabor 892
valami téma legyen már

mesteruur
Jaja... csak azért érdemes bemenni, mert a tanárok figyelik hogy ki van ott, és azért így könnyebb tanulni is

Mezõgép - BN

gabor 892
gyakorlatilag akkor mész be amikor akarsz, csak vizsgán legyél ott nem?

caseih9400
okéj

khm...khm...

mesteruur
mintmár említettem.... ez egyetem, nem középsuli.. itt nem kell menni szombaton------>holnap Du. megyünk le

Mezõgép - BN

caseih9400
bár ha Tiszakecske lenne akkor talán :)) :DDDDD

khm...khm...

gabor 892
nem