Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabor 892
sztem medionra épitették....

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

SHADOWEYES7
fos...........

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gabor 892
medionunk adptere kb fele xDD kemény 4,5 m

egyszer egy ilyent feldönteni...
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

A claas 2 éven belül beszünteti a mega ill a medion típusok gyártását! Helyettük a Tucano lesz.

gabor 892
elég böszme joszágok, csorna fele most igen megy a répa...minden reggel a buszom lehagy egy szutyok merci trakit répával megrakva😄

SHADOWEYES7
szinte minden Holmer más

SHADOWEYES7

Mûszaki adatok:

Motor: MAN D2866 LF 09
Teljesítmény: 338 kW (460 LE)
Meghajtás: mechanikus elsõ és hátsó hidak, meghajtás kardántengelyekkel, az elsõ és hátsó híd között egy 2-fokozatú hidrosztatikus elosztóhajtómû
Hidak: elõl nehéz bolygókerekes portálhíd fékkel, hátul nehéz bolygókerekes híd fékkel
Differenciálzár: elsõ- és hátsó hidak külön kapcsolható differenciál zárral
Sebesség: 1. menet (sebesség): 0-12,40 km/h fokozat nélkül
2. menet: 0-20 km/h fokozat nélkül
Tempomat
Hidraulika: meghajtás - Linde mellékhajtás - Danfoss
Fejezõ: rotoros fejezõ
Finom fejezõ: a fejezési magasság mind a hat késnél a vezetõ ülésbõl központilag beállítható
Levélszóró: a szórási szélesség a vezetõ ülésbõl állítható, hidraulikusan felhajtható szállítási helyzetben és levél betakarításnál
Szedõegység: ki- és bekapcsolható, meghajtott kiszántó vasak, oldalirányú mozgási lehetõség (7 cm), automatikus mélység szabályozás, vezetõülésbõl állítható 7 db meghajtott érzékelõ kerék
Tisztítás: 6 db hosszú tisztítóhenger, 2 db rövid tisztítóhenger, 1 db tisztítószalag, 3 db tisztítókerék
Tisztító rostélyok: a vezetõ ülésbõl központilag fokozatmentesen állítható szegment rostélyok
Elevátor: 2 db gumibütykös szállítószalag fémelemekkel
Répa elosztás a tartályokban: csiga jobb, illetve bal forgásiránnyal
Bunkerfenék: hossz- illetve keresztirányú szállítószalaggal, 4 db hidraulikus feszítésû, nagyszilárdságú meghajtólánccal
Ürítés: bekapcsolás a következõ sorrendben:
ürítõszalag - keresztszalag – hosszirányú szalag
Ürítõszalag: 1,85 m széles, hidraulikusan felcsukható, kirakási lehetõség a szedés közben a gép mellett haladó jármûre
Kabin: légrugózott, hangszigetelt, ülés a segédvezetõ részére, kinyitható szélvédõ, fûtés, fedélzeti komputer, rádió
Világítás: vészvillogóval és az éjszakai munkához szükséges fényszórókkal felszerelve
Biztonsági jelzõ szerkezetek: a répa szállításának érzékelése komputer által, a hidraulika olaj és a motor mûködésének jelzése sípoló hang által
Kormányzás: merevkormányzás, fordulási menet, kímélõ menet (TerraDos munkahelyzet). A TerraDos kialakítás a négy kerék különbözõ nyomon járását teszi lehetõvé a gép elsõ-, hátsó-, és szimmetria tengelyének "Z" helyzetbe történõ állításával.
Üzemanyagtank: 1150 l
Bunkerkapacitás: 24 m3, kb. 16-18 t
Rakodási magasság: kb. 3,8 m
Teljes hossz: 12 m
Teljes szélesség: 3,00 m
Teljes magasság: 3,98 m
Tengelytáv: 5,10 m
Gumiabroncs:
elöl: 800/65 R32 x M28 (kb. 80 cm széles)
hátul: 73 x 44,00 – 32 NHS (kb. 110 cm széles)
Sortávolság: 45 cm
Répa tisztítási hossza: kb. 11 m
Teljesítmény: 1 - 1,5 ha / óra

gabor 892
nagyon böszmén néz ki😄

SHADOWEYES7

sokmindenre tippeltem volna, de arra nem.
SHADOWEYES7
cukorrépa szedõ

gabor 892
ez mi?

SHADOWEYES7

gabor 892
a gyökér..😄

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7

Dave531
Én azért mek az osztákokhoz mert itt melózok félig az õ gépeivel és mehetek a nyárra, h mindent megtanuljak. 😛 😄 Õk tesztelik az új jd trakikat is! Szóval nem pénzért mek dolgozni hanem h tanuljak. Az már mellékes h pénzt is kapok érte.

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

Dave531
D.u volta trágyát szórni haverrel. Aztán õ itt melózik a cégnél sé eldumcsizunk róla. Ugye õk mindent idõbe vetetteg igaz még 150 ha búza nincs elvetve. Aztán szépen nõnek a gabonák rozsba,árpába, tritikáléba szépen belementek a tetvek meg más bogarak és már iylenkor permetezniük kelett. :S Aztán ugye mondtam h jön 1 t-8000. De 310-es magnum lesz(jeje)mert a nh az csak jövõre jönne ez meg még a hónapba jön elvileg ha a nagyfõnök nem buzisokdik.

SHADOWEYES7
lehetne IH-is nem vennéd észre 😛

SHADOWEYES7

Dave531
Faxás a design de tényleg kva cefet ez a kamaz. XD

lippet
XD

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

SHADOWEYES7
bracsek úr mûve 😊)

lippet
Jó a desing!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

SHADOWEYES7
végre 1 pozítív 😊)

gabor 892
jo lett a design...

SHADOWEYES7
nem tök mind 1 , nem az a lényeg mien traktor van benne, legalább ezt senki nem csípi, és nics vita a márkáról 😄D

az a kamaz kurvára odavalóXD

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

nm
SHADOWEYES7
jééé, ide jöttél???? 😄DDDd

SHADOWEYES7
htx bracsek a dizájnért 😊)

kulabácsi
szép

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

hátha becsiccsentenek
SHADOWEYES7
na mien dizájn??

SHADOWEYES7
nálunk is így néznek ki a nõk???

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
Ezt ,hogy hozták össze??? <#wow2><#merges2>

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
<#wow3>

Én nem azért mondtam hogy baszogassalak, v mert okoskodni támadt kedvem. De sok embertõl hallottam aki kiment innen osztrákba melózni hogy messze nem azt kellett elvégezniük amit az elején leírtak, kimentek hogy frankó laza melóval sokat keresnek aztá jöttek vissza mert alaposan megszívták. És nem szokásom okoskodni, aki nálam jobban ismeri akkor elfogadom a válaszát és kész!

Dave531
Te meg nem tom, h minek szólsz bele abba amihez nem értesz? Meg aztán qrva nehéz elvezetni 1 fendtet dehát neked nem is mondom mert te annyira vágod az egészet. tudod vario hajtómû meg joysitck meg iylen apróságok. Meg elárulom, h már 13 évesen is vezettem az akkor 100 millás "játékszerét." Ja és huzás vissza simtraktorra aztán ott okoskodj.

Hát nemhiszem hogy az osztrák odaenged a több millás játékszeréhez, inkább a trágyalapátolás lesz a te melód, bár azért is többet fizetnek kinn mint idehaza.

Dave531
Kattant rá a rosseb. Ha azt akarják rámsózni a nyáron elküldöm õket a búsba. XD Habár ha összejön akkor többet leszek ausztriába mint itthon. 😛 Ott meg a fendtekkel zúzhatok. Szal nem kõ az STS!. 😄

abból is az 512-es, nem?😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

Már mióta! (Amióta a csokoládé létezik)
te meg rákattantál az STS-re,? TE BOLOND😄

Dave531
sztem akkor is a világ legjobb kombájna a forschritt. XD

SHADOWEYES7
<#hehe>

Dave531
Mivan bazzeg rákattantál a lexire te bolond?XD