Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
Lacika Loál János-nak irta ezt a pm-et

Feladó: caseih9400
Elküldve: 2007. 10. 25. 15:28
Tárgy: Nincs tárgy
fasszopókám basszál innen ki örökre vagy különben meg lesz baszva anyád !!!!!!
köcsög kurva geci seggfej állat takony moderátor buzi-geci !!! 😊))
remélem elértem amit szerettem volna !!! hajrá!!!!!!!!!!!!!!!! R.I.P !!!!!!!!!!!!!!!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
ehhh <#lama>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

mi van nyomorék? fáj valami?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

caseih9400

khm...khm...

caseih9400
énis 😊 most küldök egy jó kis üzit sednek hogy még 2 pontot kapjak még 😊)

khm...khm...

az majd a következõ után lesz😄

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

caseih9400
hogy nem mertél kirúgni ????? <#wilting>

khm...khm...

SHADOWEYES7
mivel moderátor vagyok, látom az IP-ket, igy összeált a kép más topikoból meritett infók alapján 😊

Felénk is egyre népszerûbbek lesznek😊 Lassan kiszorítják az Nhkat😊😊

Ez mi volt?? Shad egy kis magánnyomozás??😊

NEM XD
de ez most teljes dizájnváltás utáni banner, szal még várhat egy kicsit😄

mesteruur
A következõ bannert lefoglalom a FERGUSONNAK...... az még nem volt.... xD
LÉCCILÉCCILÉCCILÉCCILÉCCI

Mezőgép - BN

SHADOWEYES7
gyere máskoris 😊)

Kjuuub
Na jó éjt mindenkinek! És mégegyszer elnézést kérek ha bezavartam volna a magasröptû társalgásába bárkinek is... Akit meg nem zavartam annak meg köszönöm pux

Kjuuub
Hát beszarok rajtad kalambóóó. nem mobilról netezek,nem otthon vok,és nem enged újj belépõként gyakran üzenni az sg. ezért írok lassan.

Kjuuub
1 fejes volt. de most engem vallatsz vagy beszélgettek? mp-vel😊 militari police😊 nem tudhatod ki vagyok😊 mondom most vok elõsször😊

SHADOWEYES7
nem szoktam bosszút álni!

SHADOWEYES7
sokáig tart a karaktereket beütni mi??? 😄DD

SHADOWEYES7
nem is vagy othon mivel mobil telefonnal netezel😊

Kjuuub
Nem otthon vok hiába nyomozol. Ha meg meg akarsz keresni bosszút állni nem igazán vok félõs😊

SHADOWEYES7
hány fejes eke???

kormánylemez volt rajta??

SHADOWEYES7
és ráadásul ismerlek is ahogy most gondolkodom 😊)

az Sg-s nicked vagy M-el kezdõdik-vagy P-vel

Kjuuub
Nagyapám befogta nekem én meg vezettem szegényt mert a papának rossz volt a lába.1 eke+ 1 ló. hasította a földet azt kész.az hogy kifele vagy befele ezekrõl a szakdumákról fogalmam sincs😊 már bértraktoros szánt meg minden...

SHADOWEYES7
de mobil neted van azt már tudom !! 😊)

SHADOWEYES7
többiek csend......

Kjuuub
jójó de még sose fórumoztam...

SHADOWEYES7
hogy borozdoltál ki a lóval???

kifele vettetél vagy orsóba???

SHADOWEYES7
ahhahaaa

Kjuuub
Én még ganajoztam szekérrõl,és még szántottam lóval,igaz az nem volt szép piros😊

SHADOWEYES7
Akkor miért nem ezzel jössz be 1 értelmes topikba, és elõadod magad normálisan, esetleg ha már pár hsz-t beszéltünk akkor viccelõdhetsz , de addig illeszkedj be ahogy normálisan más is csinálja 1 fórumon!

gabor 892
hmm...😊

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

mesteruur
<#eljen><#taps><#worship>

Mezőgép - BN

Kjuuub
És én egy szóval sem bántottam a PARASZTOKAT,HISZ MINDENKI CSALÁDJÁBAN AKADNAK mezõgazdaságból élõk,és ha még érdekel nem kis földem van vidéken😊 de én csak 1 bunkó városi lehetek!

SHADOWEYES7
Ha a paraszt nem szarik a városi nem eszik! monnya 1 mondás

SHADOWEYES7
Kjuuub fiam ,akkor neked gondok vannak az agyaddal ha Maseratival eteted a malacaidat, ami spec minket hidegen hagy, ha értelmesen nem tudsz hozzá szólni akkor byez, ott a gumiszoba éld ki ott magad!
utóljára szóltam, utánna kivágalak flémért!

Kjuuub
szerinted az értelmes,hogy egy kis mókára felkapod a vizet mint egy igazi ostoba traktoros!?

SHADOWEYES7
Befejezted?

Kjuuub
Ostoba traktor sofõr vagyok..és nem szólok bele mások értelemes dolgába

Kjuuub
nem szoktam enni, mert levegõvel élek

Kjuuub
Ostoba spammer vagyok.

SHADOWEYES7
haggyad már, Szentedrén hová menne etetni?? esetleg papagájt

SHADOWEYES7
jólvanfiam leülhetsz 1-es.

mesteruur
annak aki 25 millás géppel megy a disznókat etetni annak biztos nagyon jól mehet xD

Mezőgép - BN

Kössz szépen.

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Kjuuub
A szegafrédók sztem naon jók,mert én is sokat használom mikó meek a desznyóknak ennyi adni,meg a lekvárkaszállásho is jól jön😄

mesteruur
PERSZE-PERSZE
miért nem fogadjátok el, hogy a szegafrédók nagyon is jól mennek, ha nem lustítják el õket 😛
Lenyomnak szaros Valtrákat az biztos....

Mezőgép - BN

Dave531
már az is lehet h 1 kört rávágtak a fergikre. XD

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

gabor 892
jol megaszontad😄:😄

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

Dave531
Az a 2 kotu azért megy annyira elõl, h nehogy utolérjék a föld vége elõtt a valtrák. 😛

Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

mesteruur
de sehol sem vannak xD

Mezőgép - BN