Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mitõl van ?? gomba??
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Átadom neked-e nemes feladatot
Mezőgép - BN
Mezőgép - BN
élõben...-.-
khm...khm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Generációk óta a család elsõ szülött fiú gyermeke János volt. Ezt a sor én szakítottam meg, mert én B. Kiss Zsolt János lettem... ez van, de a gyerekm szépen ugyanígy viszi tovább a hagyományt... második neve János lesz.
Mezőgép - BN
Megy valaki talán közbezsólt érdekembe xDDDDD
Mezőgép - BN
mi a helyzet a vontatott ekékkel???? 😄😄
34425 ft ösztöndíjat kaptam decemberre 😄
Mezőgép - BN
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
nem azt mondtam hogy én voltam de m1 ... akkor én voltam a kombájnba (nem arattam csak figyeltem hogy hogy alkotnak a mesterek a sárba)
szal akkor rosszul emlékezel...-.-
khm...khm...
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
na maj megtanítanak nyáron xD
khm...khm...
ja és azt még elfelejtettem mondani hogy az új rábára én fogok menni amikor
kijárom a sulit mert nincs annyi ember hogy állandóan menjen aza rába 😛
<õ is ma tudta meg>õ is ma tudta meg> igaz még aza rába teljesen szét van szerelve de legalább egy jót kapok 😄
khm...khm...