24942
-
vidu01 #12080 érdekesfejű xD -
#12079 korcs -
#12078 Na milyen kutyám van?
-
#12077 Szerintetek mennyit ér gépem és az eke???
-
#12076 Arra a távolban porol valami nagyon..vajon mi ? megyek elnézek oda..(1.kép)
-
#12075 -
#12074 hogy a fenébe ne lenne jobb..50es az über gép xD talán emlékeztek mikor tavaly felraktam ugyan ilyen ltz-röl képet mikor kulrivátoroztam vele...nah abba is ugyan igy duplakuplunk volt, bár abba már irányválto is volt bár kicsit recsegettt de treccet :_D -
#12073 tudjuk ... állítólag ruszki egyetemisták találták ki az egészet...
ha szerelni kéne nem tudnák megszerelni hozzáférni nemlehet semmihez
szal egy kalap szart nem ér ...ennél még az 50es is jobb -
#12072 akkor ugy latszik felenk jobb traktorok vannak megis -
#12071 omg
de szar megoldás -
#12070 ha az egyik nem fog akkor ott van a rezerva -
#12069 az egyik a gardán kuplung a másik meg a váltó -
#12068 az a dupla kuplung mire való?
életemben nem láttam ilyet, csak messziről -
#12067 szörnyű talaj
például igen -
#12066 Nem tudjátok amúgy hogy hány ilyen isten verése van az országba ?
Mert én még csak ezt az egyet láttam -
#12065 pl:
-
#12064 hát dehogynem
de nálunk annyira gyengék az AK értékek,hogy ebben a fekete födben kész művészet gazdálkodni -
#12063 az AK nem AranyKorona ? -
#12062 nem mindehol 30 AK-a föld -
#12061 Ha erre látsz egy szép ápolt földet megpuszilom a farkam -
#12060 Amúgy meg nem is köszöntem tegnap
KB. 640db fotót csináltam a héten videóval eggyütt.
Szerdai nap elég gyér volt , egyik helyről elhajtott a picsába az öregember a szar Mf-jéről amiről csintam képet(3db) letöröltette,
este vegyszerezett egy kis valmet egy Hardival az meg csak azokat töröltette amelyiken látszott a feje ...
Azon gondolkoztam hogy vagy feketemunkás vagy csak szimplán köcsöG az MF meg lopott
Naponta fogok képeket felrakni .
Vezettem egy John Deere 6920-at kombinátorozás közben , az LTZ-t :D
Na az LTZ az egy életérzés..2kuplungja van de jólvanaz kormányzása darabos :D
Adagoló nagy kalap szart sem ér...háát a sebességbe rakást meg taníthatnák a suliba mert kurvaszar :D:D
Ha már ennyire bennevagyok a témában itt van az LTZ-ről pár kép
-
#12059 nalunk a kert szebb, meg van csernyozjom vagy mar hogy hivjak -
#12058 newm gynege ha ilyen gazos földbe vetnek... -
gibic #12057 -
#12056 A legfrissebbet rakom be most .. tegnap a bogárzóba vetett 2 JD a Mongol Agrár zrt-től.
Ez meg a másik csak ezt az 1 fotót csintam róla mert épp ebéd szünetet dobtak be oszt jött az eső stbstb
-
#12055 idáig nagyon jónak mutatkozik minden -
#12054 Egy kis kertápolás
(tegnap előtt elmentünk egy közeli földhöz talajjavítóér és azt szórtuk a földre)
Jó vastagon van rajta :D
Maradt egy taligával :D
Készen
És már be is van szórva műszarral csak egy kicsit jobb minőségben van fotózva :D
És akkor a kerti búza se maradhat ki :D
-
#12053 Azt mondta nekem az egyik telepen dógozó hogyha nem lesz jég ami elverje rekord termések lesznek..:D
aztán lehet hogy a pia beszélt belőle csak mer már annyit ivot aznap hogy én már
rég kifeküdtem volna -
#12052 Mi az a BSA???? -
#12051 ez mi vot???? -
karellen #12050 Hat akkor van isten....
Es most milyen indokkal fogsz kitiltani, te kis szanalmas pocs? Flame a mezogazdasagi topikban? Oh yeah! Hogy miert vagy szanalmas? Egyszeru gumicsizmas baratom. Barmilyen hozzaszolassal illetlek teged te rogton visszaelsz a moderatori jogoddal, szemelyes sertettseged alapjan.Mivel a privat levelezest letiltottad, igy kenytelen vagyok itt a nyilt forumban irni neked. Nos rajta egyugyu parasztka, harcra fel!! Hivd csatasorba a torokszentmiklosi gumicsizmas talpasaid, meg a seggnyalo kecskemeti alvezereid!! Egyebkent meg mindig varom a BSA-t!! Muhahahahh..... -
gibic #12049 Kisalföldön merrefele?:) -
vidu01 #12048 Ez volt már?
http://www.youtube.com/watch?v=F6wPw0vXPXg&feature=related
Elég durva :D -
vidu01 #12047 Nálunk még csak hasban van a kalász (Kisalföld). -
#12046 Itt az árpa Sedbácsi
-
#12045 -
gibic #12044 Nem is kell estig várni: :D
UMM - 2008.05.04 -
gibic #12043 Mai rész: Gazdakör - 2008.05.02 -
#12042 -
gibic #12041 Bocs emberek, de az internetszolgáltatóm úgy gondolta hogy ő is megünnepli május 1et, ezért csak ma állította helyre az internetkapcsolatot. Tegnap egész nap nem volt netem ezért csak most tudom belinkelni a szokásos anyagokat:
Gazdakör - 2008.05.01
Később linkelem a mai részt meg estefele szerintem az eheti UMM-t.:)