<b><font color=green>Mezõgazdasági fórum</font></b>
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

khm...khm...
DoPpEnTyÛ---többet ésszel, mint ész nélkül...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Ide kell TLT teljesítmény.:D
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
szia te kivagy??
merre gazdálkodsz??

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
nem leszolni egyiket se:P
hátulrol szereti:D
összkerekes silozo se akar elmenni:D
ez nagyon sonka xD
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!
Mondjuk volt rá példa nálam is,hogy sürgõsen 2 Ha le kellett vágni mert nem volt takarmánya a gazdának.
Fendt, Case Ih, Claas, McCormick, Mtz 4ever!!!

nekünk pont akkor volt a nagy akció mikor ti már pihentetek .
khm...khm...
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. Mezõgazdasági topik
3. PlayStation3
4. Football Manager
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. Silkroad Online
7. Juiced 2
8. Partyarcok
9. Bus Simulator 2008
10. XBOX360
khm...khm...
ennyire hiányoztam ?xP
khm...khm...