24942
  • SHADOWEYES7
    én Karate, vegyszert alkalmazok

Karate Zeon 5 CS

A mikrokapszulázott Karate Zeon a korábbi EC, WG formulációkkal szemben hosszabb hatástartamú, kiváló esőállóságú, a környezetet és felhasználót jobban kíméli.

Hatóanyag:
    50 g/l lambda-cihalotrin; folyékony mikrokapszulázott formuláció (CS)

Felhasználható:
    - Gabonában a vetésfehérítő bogár és levéltetű kártétel megfékezésére 0,15-0,2 l/ha mennyiségben. - Gyümölcsösben, feketebodzában és szőlőben molykártevők, levéltetvek és gyümölcslegyek ellen 0,2-0,3 l/ha. - Zöldségfélék (paprika, paradicsom, káposztafélék, uborka) szívó és rágó kártevői ellen 0,2-0,4 l/ha dózisban. - Kukoricamoly, kukoricabogár, kukoricamoly, bagolylepke hernyók ellen 0,25 - 0,3 l/ha - Cukorrépa, lucerna, repce, mustár rovarkártevői elleni védekezésre 0,15-0,2 l/ha a megfelelő mennyiség - Napraforgóban 0,15-0,2 l/ha dózisban levéltetvek és poloskák ellen - Burgonyában levéltetvek ellen 0,15-0,2 l/ha adagban - Borsóban levéltetvek ellen 0,15-0,2 l/ha dózisban

Javasolt növényvédelmi technológia:
    A javasolt permetlé mennyiség: szántóföldön a lombfelület függvényében 200-400 l/ha, zöldségfélékben 400-600 l/ha, szőlő, gyümölcsös 600-1000 l/ha, légi kijuttatásnál 70-80 l/ha

Forgalmi kategória:
    III

Méregjelzés, veszélyesség:
    Méreg. Vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes. Méhekre mérsékelten veszélyes.

Eltarthatóság:
    3 év

Kiszerelés:
    250 ml,1 l

Gyártó:
    Syngenta
  • gibic
    A miénk elég tekintélyes elég lenyírni, egy rakat gyümölcsfával, de tekintélyes mennyiségű cefrénekvaló terem minden évben.:D Fólia nincs régen volt egy kisebb de felszámoltuk.
  • nandorb
    Enye benye anyam villamos mernok de voltak parszor magyarorszagon es vett par konyvett amik ben szepen irja a termesztest mit hogy kell esetleg ha kell a konyv cime megnezhetem te meg nezz utana
  • SHADOWEYES7
    de majd megtnulom, olvasgatom a fórumokat, meg amit apámtól elfigyeltem annó, és ezek alapján nem 1 nagy ördőngősség ez, csak 1x kell megtanulni :)
  • nandorb
    nalunk a csanalon meg egy rakas mason annyi tetu van hogy az nem normalis tudom hogy tavaly minden eso utan decissel permeteztem mindet sorba az almafakat a foliaban az uborkat,paradicsmot stb. es az uborkan mar a vegen
    egyaltalan nem volt rajta hatasa a meregnek ellenalova valtak. Meg a nagykertben a perenospora el vitte a termest stb. mert a father nem jo permetszert vett kellett volna hogy vegyen Zinebet es o vett valami egeszen masikat
  • SHADOWEYES7
    én vettem a városban 1 másik házat ahol hatalmas a konyhakert, és csak meg akarom termelni a családnak a zöldségféléket, csak nem igazán értek a konyhakerti növénytermesztéshez
  • JD4650
    Nekünk azóta nincs konyha kertünk, mióta oda építettük a tárolót. Meg mióta nagymutter meghalt és nem tud jönni krumplit kapálni.
  • SHADOWEYES7
    ha időben van permetezve, de itt annyira esett az eső,hogy nem érkeztem lepermetezni a fákat és a termés 50% -a oda lett :(
  • nandorb
    mink eppen arrol tanulunk allatenyesztesen most
  • SHADOWEYES7

• nandorb
    honnet nalunk csak a kartevok tesznek kart a gyumolcsosben a tobbi ellen meg van vedve
  • SHADOWEYES7
    mert először csak próbálkozok, majd ha értek hozzá akkor terjeszkedek :)
  • SHADOWEYES7
    nálatok nem vitte el a monilia a meggyet?
  • nandorb
    mennem egy rakas birkat
  • nandorb
    nekem van de nem nagyon nagy van foliam meg kert melle meg az elso udvarban vannak almafak, meg egyeb gyumolcsfak
  • SHADOWEYES7
    veszek aratás után 1 jerkét meg 1 kost és tervem van velük :D
  • SHADOWEYES7
    üvegházat jövőre tervezek :)
  • gibic
    Saját felhasználásra? Lucernát miért vetetted, van tehén v ami megkajolja v esetleg az a következő lépés lesz?:) Na akkor holnap mindenki tegyen fel képet a saját kertjéről, már ha van.:D
  • nandorb
    uveghaz vagy valami hasonlod nincsen???
  • SHADOWEYES7
    majd csinálok holnap képet a kertről és tolok fel :)
  • SHADOWEYES7
    most nagyon belevagyok merülve a kertészkedésbe, vetettem krumplit,borsót,salátát,sóskát,babot,parajt,zöldség,répa,dugattam hagymát,vöröset,lilát,vetettem lucernát olyan 1000 négytzetméteren,és mindezeket locsolom ásottkút vizével szivattyúval olyan automata beálitású locsolóval
  • caseih9400
    Mér kéne ? Itt is egyet felújítotak most.
  • JD4650
    gondolom nem akarják újra vizsgáztatni, a forgalmiban emg az van hogy KÉK
  • caseih9400
    Agromash?
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
    na 1 ilyennel kieggyezek

• SHADOWEYES7
    miért nem festik át?

• Miky90
    van felénk is barna meg kék is. a kék asszem belorusz 1025ös
  • gabor 892
    szevasztok! megjöttem sulibol nem volt gyenge,,,délre kellett menni 6ig rohadtam bennt:S áááá jjo az a kép mikor küzköd a 82es felfele:)
  • SHADOWEYES7
    a barna MTZ trakorok mind belföldi piacra készültek at oroszoknál, meg a kékek is :)
  • Miky90
    mér szenvedett vele ennyire?ekkora emelkedő volt?amúgy ennek a barna színnek van vmi jelentősége?azt nem hiszem el hogy vkinek ez tetszik:)
  • caseih9400
    Tessék : MTZ82 + gyűrűshenger :)

• JD4650
    vontatott ekét még nem láttam, csak félig függesztettet :D
  • SHADOWEYES7
    képeket fiúk
  • Miky90
    hát azt nem mondanám de pl egy vontatott kombinátor, eke jobban bejön mint egy függesztett:D
  • JD4650
    pl az Ih jobban tetszik mint egy monosem?:D
  • Miky90
    fér bele rendesen mag.én ma láttam először ilyet de egész megtetszett.amúgy is jobban tetszenek a vontatott gépek:D
  • caseih9400
    van ...

• Miky90
    van még róla képed?felrakhatnád őket
  • Miky90
    és azért leszedték a kombájnról?vagy tartalék lehet?