24942
-
#13440 -
#13439 -
#13438 drágábbak persze
-
#13437 Hír tv, mit vársz? :) -
JD4650 #13436 2064-es, a másik meg 2264 -
Miky90 #13435 vagy pont az? -
Miky90 #13434 az amelyik jön szembe mekkora lehet?úgy nézem kisebb mint a 2056os. -
Miky90 #13433 ja meg nem értettem hogy a falunap ahol rétest sütnek hogy kapcsolódik a mezőgazdasághoz:D -
Miky90 #13432 megnéztem a sorolót de nem nagyon kötött le.:)az umm sztem jobb mert az a technikai részével is foglalkozik a soroló meg inkább a politikai részét erőlteti(sztem):D -
JD4650 #13431 Győzők:)Ezek biztos hogy azok a gépek. -
gibic #13430 Hoppá rosszul emlékeztem Gráf Győző és ifj Gráf Győző.:) -
gibic #13429 Linket nemtok adni, a hírtv adásai nincsenek fenn a neten. A felvételek alapján gondoltam hogy a tiétek, mert a régebben belinkelt képekre nagyon hasonlítottak.:) Ifj Gráf Győrgy és Gráf György volt a riport alanya, győr szentiván a város asszem. De most lesz az ismétlés 14:30kor a hírtvn.:D -
#13428 mélyenszántó interjú -
#13427 elképzelhető...voltunk már benn 2-3x linkelni tudnál?
-
#13426 árban sokkal drágábbak ezek?valoságban sajnos még tiszakécskén áthaladva láttam csak 1et
#13421 ilyesmit -
gibic #13425 Itt a söptei tsz-ben már fenn vannak a repce oldalkaszák a megákon, startra készek:) A sorolóba nem a ti gazdaságotok volt?:D Ismétlés ma du 14:30 hírtv. -
#13424 még jo hogy van repcénk nem kell addig várni:P -
JD4650 #13423 Legyen már aratás:|
-
JD4650 #13422 535-ös
-
JD4650 #13421 -
#13420 Kép az hol maradt???:D -
#13419 Na vettünk motoros fűkaszát:D
Adatok:
Teljesítmény: 1,6 LE
Vágószélesség: 34 cm
Motor: Royal Einhell
Tartozékok: kés, damil, vállpánt, mérőedény.
Üzemanyag: 1:33 keverék
Ár: 31.990 Ft
-
pista89 #13418 őő hát ahogy gondolod :D na megyek , lehet h holnap még felnézek de nem vszínű :D
Egy rakás WTS-es képpel jövök majd , remélem már aratás közben , nem szerelés :) -
#13417 nem kedv kérdése -
#13416 most sírjak vagy nevessek? :D -
#13415 majd én is dobok csak ráérjek már sehogy sincs időm sem kedvem -
pista89 #13414 ike :OO de szvsz többet leszek a határban mint ott :OO -
#13413 mész mamihoz? :P -
#13412 OKés -
pista89 #13411 kedden leszek , vagy szerdán de hozok képeket is :) utánna meg csütörtökön megyek és ha minden igaz csak nyár végén kerülök elő :) -
#13410 miért ,holnap nem vagy? -
pista89 #13409 és pont akko amiko nem leszek itt :C -
#13408 Az elmúlt évtizedekben hazánkban is megjelentek a gumihevederes járószerkezetű traktorok. E traktorok fő jellemzője, hogy egybe kívánják ötvözni a lánctalpas traktorok előnyeit – nagy vonóképesség, kis talajnyomás, kiváló stabilitás –,valamint a kerekes traktorok manőverezőképességét, kényelmét, a lánctalpas traktorokét meghaladó, a szállítási műveletekre és gyors vonulásra is alkalmas haladási sebességét.
Összefoglalás
Az elmúlt évtizedekben hazánkban is megjelentek a gumihevederes járószerkezetű traktorok. E traktorok fő jellemzője, hogy egybe kívánják ötvözni a lánctalpas traktorok előnyeit
– nagy vonóképesség, kis talajnyomás, kiváló stabilitás –,valamint a kerekes traktorok manőverezőképességét, kényelmét, a lánctalpas traktorokét meghaladó, a szállítási műveletekre és gyors vonulásra is alkalmas haladási sebességét. A gumihevederes traktorok előnyei – nagy vonóképesség, kis járószerkezet-csúszás és ezzel együtt talajkímélő üzemmód – korábbi években néhány traktortípuson elvégzett hazai vizsgálatokból is ismert. A jelen vizsgálataink ezért a CASE IH 9370 QUADTRAC gumihevederes traktorok vontatási jellemzőinek meghatározása és értékelése, valamint a járószerkezetek talajra gyakorolt hatásának értékelése és összehasonlítása volt. A motor- és vontatási vizsgálatok, valamint a statikus- és dinamikusterhelés-mérések eredményeit összefoglalva megállapítható, hogy a Case IH 9370 Quadtrac traktor az elvárt előnyös tulajdonságait bizonyította. A motor és vontatási jellemzők egyértelmű előnyeit jól kiegészítik a járószerkezet kedvező fajlagos talajnyomási, valamint statikus és dinamikus terhelési tulajdonságai. Az ízelt kormányzás nem kellő gondossággal történő alkalmazásánál esetenként fellépő felszíni talajszerkezet-rombolás, ill. a merev támgörgő rendszer következtében jelentkező kisebb problémák a Quadtrac típusú traktorok fejlesztése során várhatóan megszűnnek. -
#13407 jég elkerült idáig hálistennek, majd holnap reggel már kimegyek traktorral a földre mert meg esz a fene, hogy nézhet ki a búza
csinálok képeket :) -
#13406 kisseb a fajlagos taposás /négyzetméterre vetítve, mint amelyik traktornak 4 taposó kereke megy a földön, ez a talaj letömörödésénél főleg tavasszal nagy jó :) -
#13405 köszi,egyik másik elég durván néz ki:) -
pista89 #13404 -
JD4650 #13403 könnyebben mozog a sárban, bár ez nem biztos, mert ugye ha bekerül a sár a kerék és a gumi heveder közé, az lehet jobban slipel (kipörög) mint a sima keréknél. De mivel nagyobb a felület, nem sűllyed olyan gyorsan. -
pista89 #13402 állóhelyzetben megtudnak fordulni 360fokba , jó forduló képesség forgóknál stb :) -
gibic #13401 Lejött és elsőre jónak tűnik, wmv formátumot gyártottak belőle, játékidő 2h meg egy kicsi, magyar, kép egész jó szóval köcce a linket.:D