24942
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
    drágábbak persze

• SHADOWEYES7
    Hír tv, mit vársz? :)
  • JD4650
    2064-es, a másik meg 2264
  • Miky90
    vagy pont az?
  • Miky90
    az amelyik jön szembe mekkora lehet?úgy nézem kisebb mint a 2056os.
  • Miky90
    ja meg nem értettem hogy a falunap ahol rétest sütnek hogy kapcsolódik a mezőgazdasághoz:D
  • Miky90
    megnéztem a sorolót de nem nagyon kötött le.:)az umm sztem jobb mert az a technikai részével is foglalkozik a soroló meg inkább a politikai részét erőlteti(sztem):D
  • JD4650
    Győzők:)Ezek biztos hogy azok a gépek.
  • gibic
    Hoppá rosszul emlékeztem Gráf Győző és ifj Gráf Győző.:)
  • gibic
    Linket nemtok adni, a hírtv adásai nincsenek fenn a neten. A felvételek alapján gondoltam hogy a tiétek, mert a régebben belinkelt képekre nagyon hasonlítottak.:) Ifj Gráf Győrgy és Gráf György volt a riport alanya, győr szentiván a város asszem. De most lesz az ismétlés 14:30kor a hírtvn.:D
  • kulabácsi
    mélyenszántó interjú
  • gabor 892
    elképzelhető...voltunk már benn 2-3x linkelni tudnál?
  • malter
    árban sokkal drágábbak ezek?valoságban sajnos még tiszakécskén áthaladva láttam csak 1et
    #13421 ilyesmit
  • gibic
    Itt a söptei tsz-ben már fenn vannak a repce oldalkaszák a megákon, startra készek:) A sorolóba nem a ti gazdaságotok volt?:D Ismétlés ma du 14:30 hírtv.
  • gabor 892
    még jo hogy van repcénk nem kell addig várni:P
  • JD4650
    Legyen már aratás:|
  • JD4650
    535-ös
  • JD4650
  • nandorb
    Kép az hol maradt???:D
  • lippet
    Na vettünk motoros fűkaszát:D

Adatok:
    Teljesítmény: 1,6 LE
    Vágószélesség: 34 cm
    Motor: Royal Einhell
    Tartozékok: kés, damil, vállpánt, mérőedény.
    Üzemanyag: 1:33 keverék
    Ár: 31.990 Ft

• pista89
    őő hát ahogy gondolod :D na megyek , lehet h holnap még felnézek de nem vszínű :D
    Egy rakás WTS-es képpel jövök majd , remélem már aratás közben , nem szerelés :)
  • SHADOWEYES7
    nem kedv kérdése
  • SHADOWEYES7
    most sírjak vagy nevessek? :D
  • nandorb
    majd én is dobok csak ráérjek már sehogy sincs időm sem kedvem
  • pista89
    ike :OO de szvsz többet leszek a határban mint ott :OO
  • SHADOWEYES7
    mész mamihoz? :P
  • nandorb
    OKés
  • pista89
    kedden leszek , vagy szerdán de hozok képeket is :) utánna meg csütörtökön megyek és ha minden igaz csak nyár végén kerülök elő :)
  • SHADOWEYES7
    miért ,holnap nem vagy?
  • pista89
    és pont akko amiko nem leszek itt :C
  • SHADOWEYES7
    Az elmúlt évtizedekben hazánkban is megjelentek a gumihevederes járószerkezetű traktorok. E traktorok fő jellemzője, hogy egybe kívánják ötvözni a lánctalpas traktorok előnyeit – nagy vonóképesség, kis talajnyomás, kiváló stabilitás –,valamint a kerekes traktorok manőverezőképességét, kényelmét, a lánctalpas traktorokét meghaladó, a szállítási műveletekre és gyors vonulásra is alkalmas haladási sebességét.

Összefoglalás
    Az elmúlt évtizedekben hazánkban is megjelentek a gumihevederes járószerkezetű traktorok. E traktorok fő jellemzője, hogy egybe kívánják ötvözni a lánctalpas traktorok előnyeit
    – nagy vonóképesség, kis talajnyomás, kiváló stabilitás –,valamint a kerekes traktorok manőverezőképességét, kényelmét, a lánctalpas traktorokét meghaladó, a szállítási műveletekre és gyors vonulásra is alkalmas haladási sebességét. A gumihevederes traktorok előnyei – nagy vonóképesség, kis járószerkezet-csúszás és ezzel együtt talajkímélő üzemmód – korábbi években néhány traktortípuson elvégzett hazai vizsgálatokból is ismert. A jelen vizsgálataink ezért a CASE IH 9370 QUADTRAC gumihevederes traktorok vontatási jellemzőinek meghatározása és értékelése, valamint a járószerkezetek talajra gyakorolt hatásának értékelése és összehasonlítása volt. A motor- és vontatási vizsgálatok, valamint a statikus- és dinamikusterhelés-mérések eredményeit összefoglalva megállapítható, hogy a Case IH 9370 Quadtrac traktor az elvárt előnyös tulajdonságait bizonyította. A motor és vontatási jellemzők egyértelmű előnyeit jól kiegészítik a járószerkezet kedvező fajlagos talajnyomási, valamint statikus és dinamikus terhelési tulajdonságai. Az ízelt kormányzás nem kellő gondossággal történő alkalmazásánál esetenként fellépő felszíni talajszerkezet-rombolás, ill. a merev támgörgő rendszer következtében jelentkező kisebb problémák a Quadtrac típusú traktorok fejlesztése során várhatóan megszűnnek.
  • SHADOWEYES7
    jég elkerült idáig hálistennek, majd holnap reggel már kimegyek traktorral a földre mert meg esz a fene, hogy nézhet ki a búza

csinálok képeket :)
  • SHADOWEYES7
    kisseb a fajlagos taposás /négyzetméterre vetítve, mint amelyik traktornak 4 taposó kereke megy a földön, ez a talaj letömörödésénél főleg tavasszal nagy jó :)
  • malter
    köszi,egyik másik elég durván néz ki:)
  • pista89
  • JD4650
    könnyebben mozog a sárban, bár ez nem biztos, mert ugye ha bekerül a sár a kerék és a gumi heveder közé, az lehet jobban slipel (kipörög) mint a sima keréknél. De mivel nagyobb a felület, nem sűllyed olyan gyorsan.
  • pista89
    állóhelyzetben megtudnak fordulni 360fokba , jó forduló képesség forgóknál stb :)
  • gibic
    Lejött és elsőre jónak tűnik, wmv formátumot gyártottak belőle, játékidő 2h meg egy kicsi, magyar, kép egész jó szóval köcce a linket.:D