Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
<#idiota>

khm...khm...

II Rocky II
Iskola (elvégzett / jelenlegi): fólytón lógók
no comment,idiota..18 éves elmúlt???ha innák akkor sem irnak ilyeneket:SSSS

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
mi már elraktuk a krumplit.😊vki nemtudja mennyi mákot lehet vetni legálisan bejelentés nélkül?

24 - Exile -Nov.23

BiG G
magadnak nem adsz 4 büntipontot mi? ;D

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

SHADOWEYES7

Szombaton, eleinte közepesen felhõs égboltra tekinthetünk fel, majd tovább csökken a felhõzet, a déli óráktól már a napsütésé lesz a fõszerep. Gyenge marad a légmozgás, kora reggel 5-7°C, délután 14-18°C valószínû.
Vasárnap túlnyomóan napos, igazi tavaszi idõben lesz részünk, csapadékra nem számítunk. Mérsékelt, a Dunántúlon olykor megélénkülõ déli szél mellett hajnalban 3-5°C, kora délután 15-19°C körül alakul a hõmérséklet.
Hétfõn is több órás napsütésre van kilátás, a csúcshõmérséklet 18-20°C közelében alakul. A nap második felétõl nyugat felõl megvastagszik a felhõtakaró, de csapadék még nem valószínû. Megélénkül a déli, délkeleti szél, a Dunántúlon erõs széllökések is elõfordulhatnak.
Kedden a nyugati országrészben élõk számíthatnak csapadékosabb idõre, itt élénk északnyugati szélben 10°C alatt tetõzik a hõmérséklet. A középsõ- és a keleti országrészben mérsékelt marad a légmozgás, több órás napsütés valószínû, a levegõ kora délutánra 16-20 fokig melegszik majd.

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

caseih9400
-.-

khm...khm...

caseih9400
gondolom vagy defektes vagy pót kerék..

khm...khm...

a búrgónya fínóm és hízlaló

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

shad, kne nekem idõjárás jelentés az elkövetkezendõ 2 7re.
lassan szeretnénék már burgonyát vetni, mi a vélleményed róla?
laci, minek van feldrótozva az a kerék oda???
shad, szombat vasárnap milyen idõ lesz?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

caseih9400
...

vetõgép😄

nem szeretem én az ilyen vetõgépeket...mérnem a sorhúzót emeli fel hamarabb?<#nemtudom>

khm...khm...

SHADOWEYES7
elõb is ki bogoztam már

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

caseih9400
de most már tod mi van ráírva ?😊 finktam

khm...khm...

SHADOWEYES7
#11111 TEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK[

SHADOWEYES7
itt

SHADOWEYES7
na minnyá

SHADOWEYES7
én ki sem birtam olvasni, szal szerintem maradjon....

caseih9400
😊

khm...khm...

caseih9400
kapok vagy nem ?😄mer ha kapok leváltom...pedig tetszik 😄

khm...khm...

SHADOWEYES7
itt a jó idõ , vééééégreeeeeeee

SHADOWEYES7
majd meglátod 😄DDd

caseih9400
<#wow1><#wow2><#taps>grat!

khm...khm...

caseih9400
am nem kapok büntit ha ilyen a logóm ?<#idiota>

khm...khm...

caseih9400
<#nemtudom> régebben nem volt ennyire láma...

khm...khm...

SHADOWEYES7
#11100--TEKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

SHADOWEYES7
ez mindíg ilyen hülye volt?

caseih9400
<#idiota> te veled mi van ember?

khm...khm...

remélem szeretek mert én ís títeket<#szeret><#bohoc>

<#rinya>

SHADOWEYES7
van benne valami

ez évben nem sikerült kimenenm a foodatech élelmiszeripari kiállításara.
Kíváncsi voltam mennyi pénzbe is kerülne felépíteni 1 feldolgózót a jelenlegi eladhatatlan zöldségek feldolgozására. Hiány van a természetes, 100%os gyümölcs és zöldséglevekre. még nincs telítve a piac, ki kell használni, ha mást nem megy exportra....
Múltkor apám mesélt az 1ik ismerõsérõl, nagyban fuvarozott majd csõdbe ment. Volt 1 hatalmas logisztikai központja ami nem kellett senkinek.
Hatalmas hitele volt rajta.Egy nap megkereste egy spanyol befektetõ, hogy õ nem megvenni akarja hanem beszáll üzlettársnak. Tudni illik a magyar mangalicából készül a spanyol serrano sonka. 😄
Ez a spanyol befektetõ itthon állíttatja elõ a spanyol export sonkát. Felvásárolják a sertés egy részét itthon, a a combot és a karajt megtartják, a maradék húst meg továbbadják vm multinak potom pénzért. 1 combon annyi hasznuk van mint 1,5-2 sertésen...
én épp ellenkezõleg gondolom, én próbálom elérni a 100-150HA-ros területet a nagyobb tábla kisebb mûvelési költség miatt...
mondjuk én elõre beterveztem, hogy én aktív résztvevõje leszek az élelmiszeriparnak és feldolgozom a saját gadzaságban eladhatatlan termékeimet,jó magam is látom, hogy a terményt bõrbe kötve kell eladni.
Jó minõségû, magyar termékként.
nandorb
tudni illik betegseg kartevok gyomok

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SHADOWEYES7
ahogy épp sikerül,de általában igen

napraforgót mégsem vethetsz minden évben ugyanarra a terültre

Most elegendõ a 150ha? Év elején azt mondtad hogy tengernyi idõd van, v van már másodállásod?

nandorb
Minden evben betartod a vetesforgot?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SHADOWEYES7
épp,hogy lefele építem, 2010-2011-után itt kapáltak a mezõgazdaságnak.

nem 250 HA-rod van neked?
ha csak 150HA-rod van, akkor nem gondolkodtál még azon hogy bõvíts, földvásárlással vagy bérleményekkel?
SHADOWEYES7
100 ha búza, 15 ha õszi árpa,35 ha napraforgó

és jövõre hogy fpg kinézni a vetésszerkezet?
SHADOWEYES7
nem, a vetésforgó úgyhozta,hogy csak jövõre vetek naprát 😊

SHADOWEYES7
te ki a pöcsöm vagy?<#wilting>

NEM

mennyél sírni, brühühü

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

remélem barátaím vagytók!

szíasztók!remélem mindenkinek híjányoztam!

ha nincs és nem is lesz kapás növénye akkor feltételezem hogy nem😄😄