Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
tan csak nem akarsz ilyet venni???
-kukorica
-sargarepa
-stb.
-cukorrepa
-........
a fülke tiszta 9640 wts

Itt nézz körül, de asszem végzettség kell mert túljelentkezés van a támogatásra ezért szelektálnak, ugyhogy szerintem figyelembe veszik a végzettséget.
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
múltkor is láttam õket, az egész család vonult ki, a nagyobbik srác 82es+3as eke a 2 lkisebb meg a T-25össel utána fogassal 😛
csak utána, mikor tisztában lettem a KRESZ szabályaival komolyabban.
Mondjuk amennyire paráztama kocsiban jogsizás közben, annyira kikapcsolok és nem gondolok semmire traktor és teherautó vezetés közben... 😄 ma már ez kevésbé okoz gondot, már megvan, rendszeresen vezetek azóta vizsgastressz mentesen! XD
24 - Exile -Nov.23
Csak 1x hozták rám a frászt a rendõrök mikor még múlt évben õsszel krumplit szedtünk én meg egy 1tengelyes 6 tonnás pótot megpakoltam 8 tonnával mind üzemenyag takarékosságból mind pedig a megtett körök miatt. 3x futottam össze a rendõrrel hazafelé...
1x 1 ellenõrzõpontnál,2x megelõzött, 3xra meg szembe jött velem, a legvégén 200m-re a háztól az 5ös út mellett leparkoltam a hídnál és betelefonáltam nagyfaternak hogy innentõl vigye be a fõúton. nem kicsit ijesztettek rám a rohadt fakabátok...
am akkro ha elkapnak és nincs jogsi akkor csak vezetéstõl eltiltás van és kész?(semmi mellék bírság?)
24 - Exile -Nov.23
Nyáron itt fogok tartani gyorsulásit XD
khm...khm...
és a madár se jár erre csak a traktorok meg az olajosok <#hehe>#hehe>
khm...khm...
Szlovákoknál már bevezették, magyarán ha a cigányt elkapod kukorica,bála,zöldség vagy éppen gyümölcs lopáson, akkor jogod van lelõni!
Teessék 1 értelmes téma amirpl lehet beszélni és vitát nyitni...
Ha van jogsid, de otthon hagytad, és vm rendesebb fajta rendõrt kapsz ki, akkor vagy azt csinálod, hogy hazamész és visszaviszed neki a jogsid, vagy pedig szólsz vm rokonnak,hozzátartozódnak hogy hozza ki, ha ez sem jön össze, akkor asszem olyan 50000ft körül lehet, ha nem több...
Legközelebb majd csak nyáron tudod kihasználni 😄DD
khm...khm...
bevótam szarva hogy hozzám jön <#hehe>#hehe>
De nem mert egy nyaraló házhoz ment betörés miatt vagy mi a f@szom miatt
khm...khm...
24 - Exile -Nov.23
khm...khm...
FALCON 460 EC 167 g/l tebukonazol + 43 g/l triadimenol + 250 g/l spiroxamin gombaölõ szer (folyékony)
Vuxal-lombtrágya 5 liter/hektár
ebben a kombinációban szórom
vegyszert kérdezed?
ma nagyot haladtam már holnapra csak 25 hektár maradt amit le kell vegyszereznem,125 hektár kész, nagyon jól szuperál az új permetezõ 😊
talajmarózás után kell 2-3 nap ülepedési idõ, másfelõl mi hengerezünk is ezzel 1 egyenletes kelési felszínt alakítunk ki.Mind a gyomok, mind pedig a kultúrnövények számára.Az egyenletes gyomkelés a gyomirtás szempontjából elõnyös. Mellesleg zellert mi sosem vetünk direktbe, mi csakis palántázunk,gyorsabb növekedés, erõs alanyból, sárgarépa az egyedüli, de valszeg kombinátorozni fogom, talajmarónk nincs, és Bugyira nem fogok érte elmenni 1Ha talajmarózás kedvéért...