24942
  • gabor 892
    itt is esik meg fuj mint állat
  • SHADOWEYES7
    itt még nem hálistennek, csak vihar :SSSSss
  • JD4650
    itt volt jég is:S
  • DJKonya
    húúú bakker itt milyen vihar ment el fölöttünk barátnőmmel kint állunk az ajtóba és becsapott az udvarra a villám tőlünk 15 méterre, baker utána meg akartam ölelni de nem tudtam mert mindig megráztuk egymást:D hú nagyon kemény volt a szúnyoghálón majdnem átugrottam:D
  • gibic
    Aranyáron a repce
    100% claas
  • gibic
    Gazdakör - 2008.07.07
  • Miky90
    hát erre még nem olyan fejlett a géppark.de a computeres része nem is nagyon érdekel.
  • nandorb
    szerelonek az szebb munka szerintem hogy lassan mindent at computerizalnak, meg tobb fizetese is van
  • Miky90
    fiúk ha valaki tud segítsen.nézegetem az iskolákat hogy hova tudnék menni szeptembertől.a megyébe(somogy) van kettő-három is de a Csurgói messze van nekem az Ádándiról meg azt mondták múltkor hogy megszűnt és beolvassztották a Tabi iskolába.de hiába néztem a honlapjukat nem írnak róla semmit.:(mondjuk a képzés az ha jól tudom maradt Ádándon vagy legalább is a gyakorlati része.és azt mondják hogy busszal hordják át a diákokat Tabról.az jó is lenne mert talán Tabra jár úgy busz hogy nem kéne koleszba lakni.és szerintetek minek érdemesebb menni?traktorosnak vagy szerelőnek?mert engem érdekel a szerelő szakma is és talán jobban el lehetne helyezkedni vele.
  • Miky90
    a traktornak volt rendszáma asszem.meg az már elötte lévő nap is hordott valamit csak másik póttal.
  • Miky90
    a repcét is bebálázzák.még nem láttam ilyet.megetetik vmivel vagy mit csinálnak vele?
  • Scamp
    Most néztem meg a képet amelyikről szó van.
    Gyanús hogy tényleg vizsgára vitték. Egy Fendt van előtte, zöld és nagyon újnak látszik. Ezek általában axiálos szerelvények vizsgára menet.
  • Miky90
    lehet hogy pont vizsgáztatni vitték.elég újnak néz ki.azért a kamionosokat se kelll félteni.elég sok jár erre hordják valahonnét a földet és ha esik az eső azok is sárosak.arról nem is beszélve hogy gondol egyet és útközbe leborítja valahova egy eldugott helyen.itt egy közeli utcába is volt egy szántó de eladták vagy már nem használják nem tudom és már szépen feltöltögetik mindenféle törmelékkel.meg építettek elkerülőutat de azt se használják.oké hogy már az is fizetős de amíg nem volt az addig se arra jártak.bezzeg a traktorokat nem engedik rá azoknak meg kell kerülni az egész várost.lassan már mindenhonnát kitiltják őket.
  • DJKonya
    kistuning azér gondolkodhatnál, én is kamionos szeretnék majd lenni és tényleg mindig baszogatják őket a rendőrök, de azér én a gazdákat sem szídom mert itt Shadoweyes-nak meg még jó pár embernek ez a megélhetőség, sáros az út!? istenem! most nagycucc lelassítassz és kész...amúgy meg kamionnal ugyan akkora sárfelhordást lehet csinálni mint traktorral, sőt lehet hogy nagyobbat....
  • Scamp
    Manapság mindenkinek tele van vmivel a pontpontpont-ja :) Hidd el a gazdáknak is.

Egyéb iránt adjon isten szép jó reggelt meg 70-es átlagot :D
  • kistuning
    szó sincs róla :D

nekem mind1 :) csak vannak ilyen dolgok amivel az embernek tele a .... :S
  • SHADOWEYES7
    Akkor elfogult vagy tehát nincs értelme a vitának,hisz ennyi erővel utáljuk a kerékpárosokat,a mozgássértülteket,a kutyasétáltatókat, a régi autó tulajdonosokat stb...
  • kistuning
    nem csak ő :D
    én is most vizsgázom

egyébként nekünk is voltak traktorok még 2-3 éve
  • SHADOWEYES7
    Gondolom apu kamionos ugye?
  • kistuning
    senki nem mondta ... a repülőt
    nekem is van traktoros ismerős landinivel nyomja de az olyan tiszta hogy a földről ehetsz belőle ... vanilia illatosító, szilikon meg mindig tiszta.

csak utálom a trehány és szemet szúró dolgokat ... kamionokat minden honnan kitiltják meg a túlsúly, tachográf stb. itt pedig leginkább az megy rendszám? " hehe mi az alumínium darab ..." aztán ennyi
  • SHADOWEYES7
    Akkor majd repülővel hordjuk a búzát, legalább kapunk rá támogatást.

Amúgy kicsit vegyél vissza.
  • kistuning
    sok birka ... rendszám meg luxus, mi ?
    ha rendőr lennék kapná a csekket mint a szar ... sok kisgazdát meg védi az állam + a sok témogatás. persze itt is kell dolgozni de többsége akkora tripákok mint az állat .. Kamionosokat pedig egyből tudja basztattni a rendőr ....
    jah és a kedvencem hogy feljönnek föld útról tiszta sár a kerék és az aszfalt utána gyönyörű szép ... de mi az a baleset veszély ugyan ...
  • nandorb
    :D
  • webrefel
    online vállalkozásfejlesztés: [moderálva]

Lehetőség, melyről talán nem is tudtál.
  • gibic
    Norba új vidije - egy kis nightwish aláfestéssel:D
  • DJKonya
    nagybáttyám kamionos és ő mondta hogy kint voltak franciao-ban és kintrekedtek hétvégére, és mondta hogy otta pihenő mellet volt egy szántóföld, jött egy csávó a kombájnal megcsinálta a forgót utána beállt a kombájnal sorba hogy arasson, báttyámék báttyámék pár perc mulva bemennek a büfébe vagy mibe azt a csávó ott kávézik, azt mikor jönnek ki akkor jön vissza azt nem ült senki a kombájnba:O:O:O
  • DJKonya
  • Miky90
    csak 3 tarlótűz volt ma a megyébe:Spedig tegnap este volt eső is de úgylátszik elég száraz még így is:)
  • Miky90
    a bálázóról meg annyit hogy így is egyre kevesebb ember kell a mezőgazdaságba gondold el ha még egymenetbe báláznának is a kombájnok.:(
  • Miky90
    Mo-on van olyan tábla amibe meg se tudna fordulni:):Darról nem is beszélve hogy közúton hogy szállítanák.
  • Miky90
    üdv mindenkinek.hát a JD kombájnokról én se hallottam sok jót.pónt a múltkor mesélte nagybátyjám hogy az egyik gépük belement egy kicsit sárosabb részbe és szépen el is süllyedt.de ha ez nem lett volna elég még a hátsó híd is eltörött.kivontatni nem tudták vmi daruskocsi emelte ki.:(mondjuk ez egy használt maszat.de az is érdekes hogy az amelyiket legkorábban vették az van a legjobb állapotban.de annak a sofőrje vigyáz is rá.olyan tiszta mintha új lenne.:)
  • gibic
    JD jó lett a vidi.
    Ezt nem is olyan régen még én linkeltem be, keress rá kell lennie egy vetésnek is hasonlóan "kicsi" gépekkel:D
  • JD4650
    Magyarországon nem is 25cm-s sorközökkel vetnek meg szinte alig van termés hogy a kombájn 10-15-el tud menni... És akkor földek sincsenek ahol kilehetne használni
  • DJKonya
    nem arra gondoltam, hanem a bálázóra, meg a bálaszedésre
  • JD4650
    pedig nálatok ekkor asztallal arattak vagy nem?
  • lippet
    LooL ez a "csapatrádió" tetszikXD
  • lippet
    Jó lett a video:D
    Legalább megismertük ŐcsénytXD
  • DJKonya
    azta ez rohadt durva, MO-n nem látni ilyen technikákat:D
  • gabor 892
    o.társaméknak az van, nemrég vették
  • JD4650
    videó