Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Na igen, az ilyen ötletekkel lehetne segíteni afrikában...
Egy ilyen 100.000Ft-os kis szélmalommal afrikában el tudnának üzemeltetni 5 hûtõt és 5 mosógépet 1 kisfaluban, meg tudják oldani az éjszakai világítást és a vadvédelmet is villanypásztorral 😄
mit nem adnának ezért az afrikaiak...!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Egy apróság amivel hozzájárulsz a Föld jobbátételéhez, és saját villanyszámlád csökkentéséhez.😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
feszt nyírni kellene õket 😄
No Comment...
De látom, ha nem én akkor más nagyon kevés ember az aki segíteni fog...
Vegye mindenki úgy, hogy ez egy aprócska lépés afele, hogy megmentsük a Földet. Másfelõl egy olyan üzleti befektetés ami lehet, hogy lassan térül meg, de cserébe késõbbiek folyamán, ha már gyilkolni fognak az emberek az élelmiszerért és a tiszta ivóvízért, te nyugodt szívvel dõzsölhetsz a babérjaidon... 😄
Belegondoltatok e abba, hoyg míg mi minden nap a környezetszenynezés 1ik legnagyobb szennyezõforrását az angolwc-t minden nap tisztított ivóvízzel húzzuk le, minden nap megadatott nekünk a lehetõség, hogy friss gyümölcsöt zöldséget és húst ehessünk, míg a fejlõdõ országokban örülnek ha vm gyökeret rágcsálhatnak.
A 12 éves gyerek esetenként fél napot tölt a föld alatt, mire sikerül a családjának elegendõ vízet felhoznia, ahelyett, hogy tanulna és megpróbálná a családjának értelmiségi munkával megszerezni a mindennapi betevõjét...
Tegyük fel vállaljuk, mondjuk 20 afrikai ember egyetemi taníttatását, de cserébe egy közös afrikai vállalat alapításában részt kell venniük, vagy alkalmazottak lesznek egy leendõ mezõgazdasági vagy ipari létesítménybe. Gondolok itt víztisztítóra, nappaneltelepek ellenõrzésére, javítására, csatornahálózatok telepítésének segítésében. Milyen ösztönzõ erõvel hatna, csak gondoljon ebbe bele mindenki! Fõleg olyan helyen ahol a járványok hatalmas gócpontjait lehetne megszüntetni vagy éppen az aranyat érõ tiszta vízet használhatnák egyre többen...
De ezen elgondolkozva, ha tényleg befut a dolog, hatalmas pénzeket lehet vele leakasztani. Nem beszélve arról, hogy esetleg sikerülne vm nagy traktorgyártó céget rávenni hogy telepítsen afrikába is egy gyárat. 😄
Még a végén sikerülne részesedést is szerezni benne!!!
De van 1 olyan érzésem, ha lenne akkor elég gyorsan terjednem a híre, hogy vonulnak ki az európai gazdák afrikába, a meggazdagodás reményében! 😄
Shad, téged nem érdekel a dolog?
Igaz, mire én belekezdenék a dolgoba, az még csak 6 év múlva következne be az egyetem, és 1 alapos körút után. 1 kis szülõi tõke bevonással meg az egyetem alatt szerzett üzletekkel és üzleti kapcsolatok adta elõnyök és pénzeknek köszönhetõen.
De én már itt sem vagyok!
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Pont a pasas mesélte, hogy tömérdek mennyiségben hever arrafelé a parlagon heverõ termékeny területek, csak nincs pénze rá szinte senkinek, hogy mûvelje...
Gondoljatok bele, mit kezdene 1 afrikai ember, havi 25 ezer forinntal? Vígan eléldegéli a maradék életét!
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
Felszántjuk a szaharát?? v milyen terv ez. Errõl valami link v cím, nem valami kamu?
1ik barátommal már tervezzük a dolgot, elgondolkodtató.
Van valaki, aki beszálna 1 társas vállalkozásba?
és sztem is lehet ráhúzni egy kereket, vagy cask az autók oldalát hihi
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
1. kérdés : Hordanak ilyen fehér kakit vele , gõzöm sincs hogy mit.
2. kérdés : Arra én is kiváncsi lennék de sztem dísz.
khm...khm...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

http://www.vandorfoto.hu http://www.magyargazdaforum.hu
http://www.vandorfoto.hu http://www.magyargazdaforum.hu
Jön már a búzáknak is a kalászuk !!!
khm...khm...
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...