Mezőgazdasági fórum
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a kisebb gazdaságokban még kör és kiskockabálázók vannak, de a nagyok már mind ilyen claas quadrantot használnak. A GSDnek kettõ is van😊
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
akkor ja végülis igaz😄
am azért elismerhetjük,vagy megmondhatjuk h a nagy kocka bála azért magyarországon nem divat.jól mondom e?vagy csak felénk?<#confused>#confused>
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
Nagy kocka bálázó
Csak shadnek nem claas hanem krone bálázza fel, ha jól emlékszek a tavalyi képekre.😄
am esetleg ha nem jól irtam nyugodtan javitsatok ki.
😄
cak én igy ismerem h nagy körbála ill kis kockabála :S
24 - Exile -Nov.23
Ürítõ csiga sztem azért nem jó hozzá mert az nagyon nagy, Túl nagy villany motor kellene hozzá és ezeket mozgatni kell. Vannak külön ilyen csigák és csigaházak. Csak újonnan 10ezer felett van métere.
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Jó éjt!
Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.
Ha lesz alkalmam akkor lefényképezem nagynénéméknél a Fergusont XD
Az vmi ilyesmi:

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Akkor nekem is egy mai nap, nem túl izgalmas, de elvoltunk. Búza behordás a magtárba(bocsi a minõségért telefonnal készültek):
DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB
mert itt a ház hátamögött olyan magas már hogy simán ellep pedig majdnem 180 vagyok, járunk dolgozni egerbe meg gyöngyösre mostmár fogunk fuvarozni pestre is és arra meg mindenhol olyan alacson a napraforgó
mögöttünk ilyen😊 sztem nagyon szép😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Meg elkezdtük hordani a ganyét is
Ki hogy áll a földeken?
Itt esett egész este ugyhogy bálázni se lehet meg bálát hordani se, beragadunk a sárba. Marad a kocsikon lévõ búza betárolása, mint könnyû délutáni elfoglaltság. 😊
érdeklödni szeretnék h ki jártas ilyen bel és külterületi ügyekben?
a lényeg h van egy földünk belterületen vettük 160.000 ért a 16 láncot és most megakarják venni:S
csak ezek a pimaszok vmi keveset ajánlanak érte sztem:s
szal nem tudja vki hol lehetne utánajárni az áraknak?
mégis mennyi lehet négyzetmétere a belterületi földeknek?
24 - Exile -Nov.23
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430