Mezőgazdasági fórum

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak 2 van.
😄
lehetne már hó

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

gabor 892
itt is lehetne már annyi, nemám decemberbe 20fok:S

DoPpEnTyŰ---többet ésszel, mint ész nélkül...

SHADOWEYES7
szibériába a -50 fokban is beindítja a motort,nem fosik az akksi tekerni a mocit

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gabor 892
mivel jobb mint a többi?

Az biza MTZ 😄 Fateréknál is van néhány a telepen ami kék színû.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

jesszusom de ronda.<#wow3><#csodalk><#csodalk>

#18925 ez vmi mtz vagy csak a motorháztetõ meg a lámpa van arról?

Én beírtam expresszen a keresõbe hogy szippantó és dobott néhányat. Detk115 500-900 ezerig, ezek ha jól látom hasonló kategória.

Optimista hiszi, hogy a lehető legjobb világon élünk, a pesszimista pedig bízik benne, hogy ez nem így van.

SHADOWEYES7
ez használtan van 40 000-ért

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

akkor itt 100ért lett eladva a bumbus 😄 (homlokrakodós 50es)
vettek az árából olyan szivattyút ami még a mai napig sem üzemel 😄

SHADOWEYES7
ja mer csak a szivattyú majdnem 100-as

szvsz megér ez ~100-150k-t.

nandorb
ez inkabb ocskavasra hasonlit,felenk nincs ien

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

SHADOWEYES7
szörnyeteg XD

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
lehet ez csak szibériába készítik eladásra<#wow3>

SHADOWEYES7
uraim itt a tökéletes önindító,nincs hideg amibe ne röffentené be a gépet😊

SHADOWEYES7
merre lax?
ez 3 köbös vagy 5?

nandorb

nagy betuvel kell az img>IMG es az utolso [/img]

http://www.sg.hu/forumkepek/2008_12/szippanto.JPG

nandorb
mert kitorolted pl. galeriadbol?

Miért nincs kép?

Hello mindenkinek. Tanácsot szeretnék tõletek kérni. Nyakamon maradt egy szippantó. Szerintetek mennyi a reális ára, amiért el lehetne adni? Nézegettem ezt azt, de mindenhol csak újakat hirdetnek. Vagy tudnátok ajánlani valami oldalt ahol körbe tudok nézni? Vagy szerintetek? 😊 Thx

Tanulásra nem hiszem hogy egyáltalán a közelébe engednek más gépnek is. Max akkor ha mûszaki alapismeretek gyaksza van akkor is inkább csak szemléljük.

régi mtz-k. 1 kis fülkést láttam.
amúby volt 1 valmet és 2 NH.
Meg 1 claas parcella kombájn, de gondolom vannak még gépek

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

ja aztán megint odaáll az axiál egy kis szõlõs Fendtel ...-.-

😄

tanulni bõven jó az mtz is.meg úgyis Mo-on elég elterjedt😄ha az alapok mennek az mtz akkor gondolom a többi géppel is nagyjából elboldogulsz.

Móváron 500 hektár a tangazdaság, és az NH a favorit.😄
Gazdakör - 2008.12.05
UMM - 2008.12.07.

És milyen szakok vannak?Legalább új MTZ-k vagy régiek?

Ma voltam Keszthelyen egyetemet nézni. 400 hektár szántó van, meg vagy 15 mtz 😄

Szépen égett😄😄😄Az mi lehet az utolsó képen?Légtartály?

Szép jó estét mindenkinek.Jó régen jártam már erre.Most hogy már nincs kint munka belevetettük magunkat a beállítás, mérés, fémipari dolgokba.Adagoló, porlasztó mérés, állítás.😊

Sziasztok segítségeteket szeretném kérni a következõkben:az MTZ 50,82 használati könyvét ha valakinek megvan az eltudná küldeni nekem e-mailbe.Ha interneten tudtok rólla valamit akkor egy link is elég volna.
Lemaradt:KSZE által készített videó

Lehet hogy nem ez a megfelelõ fórum de én keresek egy videót vagy olyan személyt aki tudja hogy hol lehet fellelni nem gond hogy nem interneten található
Amirõl szó lenne:
1988-1989 vagy e tájban készült a Veszprémvarsányi Jóbarátság tszben
Egy Steyr 8300 eszk.hordozórol silozó adapterrel

Aki tudja mirõl van szó vagy ismer olyan embert aki ezt a videót csinálta kérem segítsen

Meg mondjuk mi összerakni is úgy szoktuk hogy a dugóban benne van a hajtókar is és úgy egyben játszuk bele a hüvelybe...

jóóóhogy 😄 Challenger a legjobb gép a világon 😄

Olyankor már hajtókart se illik beletenni 😊

SHADOWEYES7
szétkrampácsolja a hajtókar a hüvelyfalat 😊

Valóban (görög van a falóban) 😄
Én is dugóra tippelek, olyankor még megy de kegyetlen hangja van 😄

SHADOWEYES7
inkább,1 hengerfej nélkül ugyanis be sem indulna,vagy tévedek? 😄

sztem dugó😊

Azt hogy érted hogy hiányzott belõle egy hengerfej? 😄

Nem, még nem próbáltam, nem volt idõm még, de amint lehet meglesem 😄 Ilyen technikai újítás azon részen régen volt. Állítólag Battonyától Budapestig megcsinálják az utat végig majd.

Persze majd a föld közepén odaszalad egy 'jóakaró' és felgyújtja!Ugyan mááár!Persze majd az alkalmazott vagy nem tudom te kire gondolsz???<#confused>Egy olyan gépnek örül az ember ha a közelébe van nemhogymég gyújtogasson!Ilyen dolgok elõfordulnak sajnos!Lásd az internet is teli van ilyen képekkel+videókkal!Az új gépeknél a motortérbe összezsúfolnak minden,leburkolva minden tele elektronika!Persze hogy megtörténhet!Az ördög nem alszik!Hidd el tapasztalatból írok......!<#szomoru1>
Nagyfater mesélte még régebben, hogy az 1ik ismerõse vett 1 MTZ-t még anno. Mikor megérkezett a trailer nagy nehezen indult be és akkor is csak döcögõsen tudtak csak vele lerakodni. Zavarta a palit a hangja a gépnek és szétkapták a motort. Hiányzott belõle gyárilag 1 hengerfej! XD szerencséjére a ruszkik elismerték és garanciálisan kijavították a hibát...
gabor 892
azthiszi az a kedvence aztán az a legjobb😄 hagyd is...

bár melyik gép kigyulladhat. Nincs tökéletes gép. A cseledzser se az fogd már föl

ha volt rá biztosítás akkor nincs gond, fõleg ha emvában vette akkor tuti volt rá

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"