24942
-
gibic #20575 Hó-Hó és mégtöbb Hó:P, Fasza hazautam lesz Móvárról.:D -
hencike7745 #20574 meg anyyi kerdesem lenne h a feltoltesnel rakattintok az uploadra es nem birja tolteni. mitol lehet ez??? -
#20573 szivesen és várjuk a vidit :D:D -
hencike7745 #20572 kosz pickany,csak azert mert fel akarom tenni a zetor driftes videot, amit en keszitettem -
#20571 uhhhh nagyon köszi :D -
#20570 De jó az a felső kép :D -
pista89 #20569 Hátulról :D
-
#20568 átszerkesztettem -
#20567 hát ez nekem nem megy csak igy linkbe rakom tanulás helyett inkább egy kis videot állitottam össze :D video -
#20566 -
#20565 -
#20564 -
#20563 -
#20562 kis FAO számút mindenképp szerintem -
El Ray #20561 45AK földek elég kötöttek, nem is csodálkozom, max hagymát lehetne termeszkeni.Gyökérzöldségek és a burgonya is a lazább,homokos,vályogos talajokat kedvelik. Még a paradicsom is jobban szereti a lazább, könnyebben melegedő talajokat. Esetleg még káposztaféléket,céklát,zellert lehetne arra felétek termelni, vagy gyümölcsöst telepíteni, de ahhoz meg túl jó minőségűek... -
JD4650 #20560 itt max a holt sióból meg dunából tudnál locsolni. Semmi csatorna nincs kiépítve, ezek a földek még életükben nem láttak mesterséges öntöző rendszert, ezért csemege kukorica sem volt soha, zöldség is alig. -
Scamp #20559 45 AK-nás 3 hektáros földben volt jó termése...
-
El Ray #20558 öntözni kell, ha lehet. NAgyon fontos ak az öntözésfejlesztések
Én legallábbis arra fogok ráálni. mondjuk nemtom hogy fogom megoldani, helyenként 50 m mélységig kell lefúrni biztonság kedvéért, hogy biztosan legyen víz, de van olyan földem ahol van 2 kút, közel a sóderbánya, máik oldalon meg ha sikerül megoldanom, és földet venni, akkor ott meg végig csatorna van. remélem ott tudok még bővíteni legalább 18ha, hogy meglegyen a 25ha tag... -
JD4650 #20557 40 AK elég hozzá:D -
JD4650 #20556 Nálunk a Dekalb jobb volt mint a Pioneer, olcsóbb is.
Napránk még nem volt, arra kiváncsi leszek.
Mind1 mit vetünk El Ray, mert felsül és már szeptemberben aratunk mint az elmúlt 2 évben :D -
Scamp #20555 A decalb az nagyon földigényes sztem, nállunk csak a nagyon jó földben volt jó termése. A Furiot 15-ös vízzel arattuk, csak nem tom meik fajtát. Ha 18-as a vize az nagyon sok... -
El Ray #20554 Mi Martonvásár pártiak vagyunk, 1részt mivel közel van, másrészt elég jól bevált fajták. Ha rám hallgatsz inkább vm koraibb fajtát vetsz FAO 300-400 közöttit, vm olyat ami könnyen és gyorsan leadja a vizét(aratáskori 15-18as víztartalom) kb 6-8 t közötti átlagtermése van, szeptember közepe-október elején lehet aratni. Hogy legyen időd elvetni az őszi kalászosokat :D -
Scamp #20553 Nekünk volt Dekalbunk, de az nállunk nem jött be annyira. Tavaly a Furio vitte a prímet, abból is lesz vetve idén, nah meg némi pioneer is. Hogy meik azt még nem tudjuk. -
JD4650 #20552 na milyen kukoricát vegyünk?:D
napraforgó valszeg alexandra lesz
-
JD4650 #20551 Először szemenkénti vetőgép kéne, meg 1 nagy műtrágyaszóró, aztán jöhet a kombájn meg 1 120 lovas gép, vagy 1 MTZ. Földvásárlás folyamatosan megy:D -
Scamp #20550 Egyenlőre gép. Vmi nagyobbacska. 120 esetleg 160 lóval, eke és tárcsa utánna. Földbérletet intéznék vmi hoszabbat legalább 10 évre, vagy ha úgy állnék akkor föld vásárlás. -
#20549 attol függ mennyi pénzem lenne mert a nagy traki után jo lenne még földmüvelö gépet venni(pl: tárcsa ) de ha lenne akkor is inkább földbe tenném a pénzem szoval föld föld föld legalábbis most erre kéne ráálnom -
El Ray #20548 Ki mit venne a gazdaságába, ha lenne befektetendő pénze? -
El Ray #20547 én szombaton mek mert csak akkor érek rá :D
mondjuk engem nem zavar annyira a tömeg. Képeket biztosan fogok csinálni, valszeg tárgyalgatok is 1 kicsikét, hogy feldobjam a hangulatot. :D
Venni nem valószínű, hogy veszek, de legalább tisztában leszek az árakkal.
Ha lenne időm és energiám kertészkededni az egyetem mellett jövőre, akkor biztosan csinálnám, de így sajnos maradnak a gabonák... -
pista89 #20546 Hát ja :D -
Scamp #20545 Szombaton minden pesti viszi a csemetét traktort nézni :D -
#20544 akkor meg csak vasárnap jo hétközbe dolgozunk -
pista89 #20543 Szombaton annyian lesznek mint az oroszok... -
#20542 nekem jogot kellene tanulnom és ezis már UV :D -
Scamp #20541 Ne is mond holnapután Fizika vizsga :D Gép szerviz majd csak ha jobb idő lesz, sárban nem állunk neki. -
#20540 hát nálunk is nyugi van amikor sár van amugy meg fa hordás most meg karbantartás itt is ma szét szedtük a kombinátort holnap vater már gyártya a munka helyén a facsapágyakat... tanulnom is kéne vizsgára is :P:P -
Scamp #20539 Fater péntekre tud maga helyett cserét keríteni... Amúgy nállunk most nyugi van meló szinten. Az autókat bütykölgetjük meg néha hozunk be takarmányt. -
#20538 hát inkább szombat :D akor is csak akkor ha sár lesz vagy esik az eső és nem tudunk fátvágni :D:D:D:D:D:D sajnos ,de remélem esni fog :D -
Scamp #20537 Pénteken vki Agromash? :D -
#20536 hát ahoz regisztrálni kell és akor bejelentkezve UPLOADE