24942
  • Scamp
    A fiat az New Holland elődje. :) vagyis egyesültek vmikor :)
  • pickány
    hát ez igy igaz amiénk nyuszi is 98 as gyártásu és ebben is mechanikus minden kivéve amit most veszünk észre a 4 kerék hajtás kapcsolás meg difi és ha egy kis geci vezeték nem passzol akkor minden össze vissza müködik és nincs olyan jol elérhetö helyen. pedig direkt ugy néztuk a gépet hogy ne elektromos legyen mert mi azt nem tudjuk szerelni :S Az irány válto az legalább mechanikus :D:D
  • Scamp
    De viszont, minden mechanikus rajta így könyebben szerelhető és bivaly gép :) Ugyhogy még esélyes.
  • Scamp
    A nagy hiba egyébként hogy ilyen 180-ast csak keletre csináltak, főleg magyar piacon értékesítették. Az eredeti változat 160 lovas turbó nélküli. Ezekre raktak egy turbót és ennyi, se a motoron, se a hejtásláncon nem változtattak, és ezért nem bírja már azt a plusz 20Le-t.
  • pickány
    igen és azok is gyanusak akik árulják az ilyen gépet mert általában akkor válnak meg töle ha valami nem stimmel pl válto vagy motor amiket láttam ezekbol motorhibával árulták de amugy egy elég olcso gép legalábbis a többihez képest
  • pickány
    amugy nem rossz kombinátor de a rögtöröi nekem nem jönnek be ez 3.6 vagy 4 méteres ? nagyon rendes koma lehet ha még küld javitos cuccot is ha kell :D:D
  • Scamp
    Van 97-es is és az se sokkal drágább. Igazából az a nagy baja hogy a hajtásláncot nem ehhez a motorhoz tervezték. Utánna néztünk kicsit, igazából a váltó a haldoklós.
  • pickány
    a fiat tal arra vigyázz hogy drága hozzá minden igaz hogy nem egy ritka traktor de ezek a 180 90 esek régi tipusuak de amugy erős gépezetek
  • Scamp
    Fiat
    Kb ilyenekben gondolkodtunk :)
  • Scamp
    Ami még továbbra is versenyképesnek mondható elképzelés az a 180-as Fiatagri. Nagy teljesítmény és viszonylag elérhető áron egy végtelenségig egyszerű gép. Mögé vmi négyfejes kicsit nagyobb fogású eke és az őszire jó is, a következő szetonra pedig egy nagyobbacska tárcsát mögé.
  • Scamp
    952-es :)
  • saslaca
    De szerintem valami külföldről darabokban hozott cucc lehet mert a festés elég újszerű meg mindenhol nagyon fényesek a csavarok. a szétnyit munkahenger egy kicsit könnyezik de azt mondta a koma hogy küld postán javítókészletet.
  • saslaca
    Persze Szabad! 320000 Forint volt de a fickó akitől vettük elhozta. Kb. 150-kmről
  • hencike7745
    hat jah eloszor a fold utana a gepek.ha elso even kis geppekel megmuveljuk, ha jo ev van akkor megeri hozni valami nagyobb gepet,nalunk most nem eri meg mer szar volt a termes,elverte a termest az orkan olyan szel volt h az ures potot kifujta az utra ep aratas volt kint voltunk a foldeken az utolso 2 ha at arattuk. az ereink 50szazaleka megsemmisult.es meg sok kar,a mostani felmeres szerint 50 millio szlovak korona.
  • ZTM
    Jófélének tűnik!!!!!
  • ZTM
    Az 1. képen hányas MTZ?
  • pickány
    csá mennyibe került ha szabad ilyet kérdezni csak ugy viszonyitás képpen ???
  • pickány
    hát ez igy van mi meg azt számolgatjuk hogy mibe érné meg most befektetni mármint gépbe mert vehetnénk vetögépet tárcsát stb de ilyen kevés földre nem éri meg tehát föld is kéne meg gép is az meg már sok és egyszerre nem megy ám :D:D
  • hencike7745
    hat jah mi is 2 geppel nyomjuk a szantast de mi csak estenkent,en suliba a tobbiek meg dolgoznak.hetvegenkent van mikor muszakozas.
  • saslaca
    Helló! Vettünk egy kombinátort duplasoros rögtörővel.

Még nem raktuk teljesen össze.
  • zetor7011
    oldal cseh magyar
  • pista89
    kepfeltolto.hu jó már , abload.de
  • El Ray
    én is voltam Agro Mash expon, nekem tetszett, elvittem magammal az 1ik haveromat is. Akinek abszolút semmi köze nincs a szakmához. Megkért , hogy folyamatosan magarázzak neki.
    Az én részemről tanulságos volt. Én a 100-150LE traktorokat, direktvetőgépeket(vaderstad,unia,tanuti quasar), ekék, tárcsák, palántázók, zöldségkombájnok néztem.
    Képeknek meg ajánljatok vm jó képfeltötlő oldalt, mert kb 4mb/db...
  • Scamp
    Vmennyire megéri, de ha belegondolsz, fater a legtöbbet egyedül dolgozik, én csak mikor hétvége van akkor tudok segíteni, és ha ugyanakkora gépet veszünk akkor igazából semmivel nem haladtunk előre. De mondjuk ha három napot tudunk egymás után szántani két géppel akkor az már elég jó.
  • hencike7745
    igazad van scarp, ti nektek is a 82 MTZ hez vattok folszerelkezve,mi meg a zetorokhoz,ha oszzeszamolod a koltsegeket jobban megeri akkorat venni ujban mint a mostani,meg most itt a valsag is nem adnak ugyse kolcsont,ezert mi letettunk a gepvasarlasrol.
  • lippet
    Én valahogy nem nagyon rajongok az ilyen kiállításokért! Jobban szeretem mikor akcióban vannak a gépek=)
  • Scamp
    Egyébként bocs a minőségért, de a telefon nem az igazi :)
  • Scamp

• Scamp
    Hát jah. Mi faterral tegnap etetés közben számolgattunk kicsit, mert hogy jövőre kell vmi gépállat.A 130-as meg a 150-es mtz-ből kinéztük magunkat.Sok bennük az olyan megoldás ami oroszéknak nem szokott menni.Power váltó oroszmódra nem biztos hogy hosszú életű. Most azon gondolkozunk hogy 952-est veszünk, mert nagy gép mögé nagy tárcsa és nagy eke kell, a 952 meg elrohan a 3 fejjel, a 82-es pedig kisebb szenvedéssel de tartja az iramot, így ketten tudnánk szántani. De még számolgatunk kicsit :D Meg ez akkor alakul ki ha le lesz aratva a búza meg az árpa :)
  • pickány
    na de legalább tisztába vaqytok az árakkal hogy még hány évig kell gürizni hogy mindezt meg tudjátok venni :D:D:D:D:D:D:D na jo ez nem viicces hanem elszomorító :S
    mi például rögtörö csapágyakat nézegettünk hogy mi hogy tudjuk majd meg oldani és lazítót is néztunk mert azt meg itthon legyártyuk csak a végére valo körmöt kell meg venni összre remélem meg lesz 2 késest csinálunk a nyuszi mögé
    de rengeteg ötletet ellehetet lesni
  • SHADOWEYES7
    ahány lóerő annyi x 100 000 forint
  • pickány
    nem valami márkás cuccok de én benéztem a pult mögé és láttam kazalba aztán kértem én pofátlanul a sapkát meg ugy hozták utánam nem is kértem :D:D:D de sok helyen volt de a belarusos cuccok meg zetorosak azok szerintem pénzesek voltak de nem biztos de énn nagyon néztem a szalma kalapot ami a csajokon voltak aztán vagy 50 emberen láttam de az is pézzes volt :S de nyáron szalmát hordani jo lett volna :D a tűzőnapon
  • pista89

• Scamp
    Jó basszus, de 125LE-ért az már nagyon sok. Főleg úgy hogy ugyan olyan erős gépet kapsz milliokkal olcsóbban. 125LE azt a pénzt sosem termeli ki neked.
  • pista89
    A minőséget meg kell fizetni :D Főleg ha chiptunningos :D
  • Scamp
    Jah igen: 125LE-s John Deere 500 üo-val 16millio+áfa...:D
  • gibic
    Claas Lexion :O
  • pista89
    :O
  • vidu01
    Nem gáz, tiszta olcso minden köszönhető a 300 ft-os euronak.
  • Scamp
    Jah :D Amit megtudtunk:
    120LE-s New Holland 14milio+áfa
    120LE-s Zetor szintén 14milio+áfa
    A permetezők meglehetősen drágák...az új tárcsáknál pedig szokás külön csapágyra tenni minden levelet :)
    És ami nekünk kellene Bobcat az kb 6400000 Ft :)