24947
  • Scamp
    "további ammoniumnitrátot szaró vetésivarjakat mindenkinek! :)"
  • nandorb
    az a baj hogy most o jot rohog mert baszogattja azokat az embereket akik a varosi szarokat eltartja...remelem kilesz bannolva a hulye viccje miatt...
  • Scamp
    Nem tom a képen lévő gépnek mi köze a kombájnhoz...:D
  • Scamp
    Műtrágya kint, most fater ment kombinátorozni, holnap reggel ha minden igaz folytatom amit ma elkezd, akkor lesznek képek is. Holnap érkezik a gyomírtó is.
  • Ackro
    neem ez ilyen hülye városi humor amit vidékiek nem értenek...
    mea culpa!
    :D
  • saslaca
    Részeg vagy?
  • lippet
    Mi egy hét múlva tervezzük a kukorica vetést! Nálunk most trágyát hordanak a teherautók, de ez még elmenne, ha nem a tegnapi, tegnapelőtti termést vinnék, ami szinte még lötyög a platón! Ilyen bűzben nem tudom ki merjek-e menni füvet nyírni=)
  • Ackro
  • Ackro

ezen a képen még a klíma belső egysége kívül volt (szériahiba ennél a típusnál) de azt azóta már megcsinálták garba :)
  • nandorb
    kepet...
  • Ackro
    eladó egy metál kék john deer kombájn háromajtós (a motorháztetővel együtt), 15000cm3 v24 biturbo, fáradtolaj/bélgáz/lótrágya/cefre üzemű keveset futott, a.b.s. ,e.s.p. ,g.á.z., f.é.k.,vezető oldali, utasoldali légzsák, digit klíma, tempomat, könnyűfémfelni plussz egy ajándék téligumi szett caterpillar acél felniken szögesdrótbeágyazású jégcsákány-tüskés badweather gumikkal. tárcsafékek elől hátul, légterelő spoilerek és sok optikai tunning, blueray/divx/dvd/mp3 hifi 5000W-os mélynyomó és 7.1-es hangrendszer. kevest fogyaszt, bevásárlóautónak kiváló! ország és bicikliúton három-négy autót és 10-12 biciklistát eszik. első tulajdonostól, garázsban tartott, nemdohányzó, szervízkönyv, nő tulajdonostól irányár 45m ft.

a család kedvence volt, de én is most kezdtem elvetni az ötletet, hogy őstermelő legyek ezért és persze a szokásos családi okokból sürgősen eladó.

ugyanitt esőtánc rendelhető akciósan 3milla/cm hektáronként elővételben, garanciát nem vállalok.
    további ammoniumnitrátot szaró vetésivarjakat mindenkinek! :)
  • saslaca
    Nemsokára húsvét! Hátha az isteneknek is locsolkodni támad kedvük.
  • Dénes15
    Mi is elkezdtük a vetést. :D

• case666
    Sziasztok régóta olvasgatom a fórumot gondoltam írok,látom páran még nem is vetettek,itt mi felénk a napraforgót szinte mindenki elvetette és a kukoricát is elég sokan,legtöbben vegyszereznek,gyűrűshengereznek
  • hencike7745
    mi is ma fogasoltunk, jövö heten kombinatorozas, utana majd valamikor vetes, de elotte el kel kesziteni az SPC vetögepet
  • MTZ fan
    holnap rakok képeket

• MTZ fan
    hátt a tartály szét rohadt a csávátől meg a nagycsoroszja ugy elkopott hogy a földre tudta dobni csak a szemet
    de 150-ből kijött
  • saslaca
    És az a 6 soros spc jó állapotban van? Úgyértem nincs szétrohadva a tartály,a csúszócsoroszlyák nincsenek elkopva? Mert 100 ezerért nem volt drága
  • gibic
    UMM - 2009.04.12
  • MTZ fan
    szia saslaca!!
    látom nektek is volt egy-két alkalmi vétel!!
    hát mi is tavaly vettünk egy spc 6-ost 100 ezeré
    !!!!!!!!!
    egy rába 15-öt meg 300 ezeré
    !!
    huhh végre kész a málnás
    kihordtam a vezzsőt tz4k-val
    jövöhéten énis meek kombinátorozni és utána spcvel tököt ültetni
  • ZTM
    Én még ma is suliba voltam,de a jövőhét végig szabad
  • saslaca
    Örömmel mondhatom hogy beindult a szezon! Nekem is ki kéne menni tárcsázni vagy 3 hektárt. Meg üzembe kéne helyeznem az spc-t,mert hétfőn vagy kedden vetünk mi is. Csak adjon az isten esőt de bőven mert minden száraz.
  • Scamp
    Vetőgép tuning :D Épp most fejeztük be, körbezsíroztuk meg lezártuk az ablakokat, visszahegesztettük a nyomjelzőt... , holnap műtrágya, kedden pedig vetés, mégsem várunk 20-ig...
  • Miky90
    Hűha:O:O:O:O
    Hol vagytok emberek?:)Ma még nem is írt senki.Talán mindenki kint dolgozik a határba?Én élvezem itthon a jól megérdemelt tavaszi szünetet.Ami nem mellékesen jó rövid is.:S:(Kedden mehetek is vissza mert szerdán már suli.
  • Miky90
    Szép jó estét mindenkinek!Már jó rég írtam ide.Azért néha ha van időm felnézek.Csak sajna mostanába nem nagyon jutok net közelbe:(
    Lassan elkészül a pótkocsi és mehet műszakira.Már csak az oldalakat kéne lefesteni meg felrakni a világítást.Nekiálltunk összerakni a szártépő hajtását is.Ma voltunk leellenőrizni a permetezőt is.Jövő héten vszínű elkezdik azt is + jövő héten idáig úgy van hogy megyünk műtrágyát szórni.Meg neki akarnak állni a szotyi vetésnek is.
    Hát röviden ennyi.:)Munka az lesz bőven.(végre)
  • El Ray
    mi már elvettetük a burgonyánk. 5,5 ha lett végül ebből 1,5ha korai és 4ha desiree. kukoricát meg jövő 7re tervezzük. Tegnap szórtam el 3ha ammónium-nitrátot és akkor néztem a talaj nedvességtartalmát. 2 cm mélységig száraz, de alatta még elég nedves volt a talaj. De tény és való, kéne már az eső...
  • MTZ fan
    sziasztok !!
    remélem jön az eső mert kéne az uj eperpalántákra
    csináltam képetkep majd felrakom
  • Scamp
    Ezeknek nem lehet hinni, tegnap özönvizet mondtak, Pioneer is olyan időjárásjelentést küldött hogy hétvégén lesz, de TV meg nem mond esőt hétvégére megint...Marad az hogy lesz ami lesz.
  • saslaca
    De három napig meg se áljon!
  • JD4650
    én azt hallottam hogy jövőhét közepéig marad ez az idő. De ha holnap meghozzák a vetőmagot, mi elvetjük a naprát
  • Scamp
    Hétvégére ígéri. Nem kicsit.
  • ZTM
    Bár nem nagy vmi fúj a szél meg dörög az ég de eső csak ilyen futózápor szerű,nagyon ritkás sztem nem tudja feláztatni a talajt:(
  • ZTM
    Itt esik az eső!
  • SHADOWEYES7
    eső kéne DE nagyon!
  • tomi9000
    Szép napot! néha ezentúl írok majd ha tudok hozzászolni... Ez olyan mtz ami az utasoknak van olyan jumz féle, Eo szerűség...tudomásom szerint elég erős..ültem már benne...Tiszzta mtz xd
  • pista89
    Na húztam fényképezni...leghamarabb mire visszaérek kedd
  • saslaca
    Az ősszel egy lajta 32-es vetőgépet, tavaly azt a kombit amiről raktam képet, 2-3 hete a 303-as fortschrittot, és most a kombájnt.
  • El Ray
    az sem drága, mi annó még 10 éve vettük a mienket 150ért :)
    mit vettetek még ezeken kívül?
  • saslaca
    Szerencsénk volt. De nem tervezzük eladni. Éppen ma mondtam faternak hopgy mi ősz óta anyi szart idehordtunk a tanyára. Még most veszünk egy szántóföldi permetezőt de azt újat. 12 méteres keret 600 literes tartály kézmosótartály 285-ezer+áfa.
  • El Ray
    ti aztán jó vásárt csináltatok, ha szépen felújítjátok, lefestitek, akár 1,5 millióért is eladhatjátok.