24947
  • caseih9400
  • SHADOWEYES7
    MTZ 80
    MTZ 50 de 80 as motorral
    MTZ 50 homlokrakodós
    Rába Steier 250
    John Deere 9640 WTS

és munka gépei.....

• caseih9400
    és ha szabad kérdezni milyen traktorral?
  • SHADOWEYES7
    bazzmeg nem is udtam ,hogy van ilyen topik!!!!

én 240 hektáron gazdálkodom!!!
  • caseih9400
    Nagy baj van gyerekek !

A New Hollandunk megint rossz folyton ledobja az ékszíja még nem láttam a gépet kora reggel óta de most hívott fel a főnök hogy ledobja.........
    van egy érzésem hogy meg van átkozva az a traktor amíóta elszórtuk az egyik földen a műtrágyát (65ha körül egy nap alatt)
  • caseih9400
    szerintem is mert mi értelme traktoron két kipufogó én is csak úgy láttam
  • caseih9400
    na vannak itt képek ezért rakok fel én is

A többit majd később :)))
  • JD4650
    szevasztok, a lamborghini meg deutz traktorokon a bal oldali az nem a légszűrőbe csipegeti a levegőt? :d mert valaki azt írta hogy dupla "kéményes"
  • gabor 892

• gabor 892
    Nem rossz, csak le lett mosva:D most értem haza, árpát fujtunk...megjutt az uj vetőgépre az árlista is, fasza minden, csintam 1 képet, de még vannak szal közben rakok be,,,amugy a turbos nincs széthajta, meg vigyázunk rá, 1555üo. van benne
  • mesteruur
    yes...... drkarter2 nyert.....400 l
  • drkarter2
    mesteruur olyan 350-400L olaj?
  • TCelica
    mi ujság mezőgazdászok?
    itt szépen süt a napocska ...
    én nem értek amúgy az ilyesmihez, néha néha csak benézek ide :))
  • caseih9400
    szia
  • TCelica
    sziasztok :))
  • caseih9400
    ok
  • mesteruur
    thx.........az érettségi jó......még hétfőn egy fizika és --------->PARTY
    nem nyert...nem 200 l kell.....találgassatok csak.....ne áruld el
  • dartonita
    Na sracok koszonom hogy picit reszese lehettem(lehetek) varosi mivoltom ellenere ennek a klassz topiknak,az sem kizart hogy a vegen tanulok is valamit majd toletek :)
    A munkaidom veget ert,jovo7en majd felnezek.
    Jok legyetek,es sok esot a szomjas foldeknek-sok palinkat es bort a szomjas torkoknak

szevasztok,klassz hetveget!
  • caseih9400
    Na szevasztok!

Ma 4-kor kellet kelnem menni kellet tárcsázni azt mondja a főnök (ő otthon van) hogy nincs nagy harmat kimentem a telepre a simsonommal lefagyott addig a kezem már mindenem jégcsap volt rajtam (azért nem volt olyan hideg) beérek alig látok valamit mert ott a kapunál nincs világítás odamegyek a ZTS-hez és mentem tárcsázni 12-ő ig .... nem volt külön esebb probléma csak reggel meg kellet várni a 7órát na gondolhatjátok hogy milyan jó volt fagyoskodni a reggeli minuszba pontosabban -1 fok és még sötét is volt áldottam a főnököt......
    ja és kint a földeken aztán jön Karcsi bácsi a Rábával ő is tárcsázni azt mondta hogy meg vagyok bolondulva hogy kijöttem reggel 4kor a földre....de utána nem volt semmi gond a hétvégén már nem tárcsázok mert tanulnom kell hétfőre iskolára.....mesteruur olyan 200liter??? :P
    mivan a Claas-otokkal gábor csak nem rossz?? jó a géped mesteruur bárcsak énis már a New Hollandomat csapatnám de azzal nem tudok tárcsázni olyan nagyobb tárcsával....télleg hogy sikerült az érettségi???
  • gasongas #135
    Kemény kis jószág:))

• mesteruur
    + még egy dolog....(azért faszán beserdültem a géppel :P).....a pótkocsik + a kamionok behozogatása a táblára és ki a műútig, mert ilyenkor nagyon szar vizes minden általában, nah, ez se jó, főleg felénk...vannak olyan pandalok mint az állat, ahol még nyárom is izzad az ember hogy a pótkocsi nehogy úgy gondolja hogy "beugrik a fasorba megnézni hogy mi a helyzet"....én már jártam úgy, el is ferdítettem faszán a húzót...

• mesteruur
    Itt egy FMC, ami tavaj tavasszal volt nálunk bérbe....kutya egy jószág, léghűtéses, és a ventillátortól olyan hangja van, hogy mellette nem lehet metgmaradni, sőtt a hőség is elviselhetetlen mellette. Nem sokat mentem vele, épphogy kipróbáltam, de arra rájöttem, hogy ez a borsó egy szar meló....
    Jah...és megtippelné valaki hogy mennyi hidraulikaolaj kell bele?????? (elárulom hogy nem kevés :P)

• mesteruur
    fasza....elég jó állapotban van....csapassad csak vele :P
  • gasongas #131
    Mármint Lamborghini. Tegnap találtam a neten.
  • gasongas #130
    Az, duplakipufogós!:))
  • gabor 892
    892.2
  • mesteruur
    milyen mtz? 820.2 ??
  • gabor 892
    nah még felraktam ezeket is...kommentet kérek:P:D
  • gabor 892

• caseih9400
    Lehet hogy Lamorghini de inkább Deutz-Fahr mert annak is ugyan ilyen szériája van csak az zöldbe , de mondom lehet hogy Lamborgini.
  • caseih9400
    mobilra egy kis animációs háttér :P :
  • TCelica
    én szeretem, csak nem ezt a kivitelt :)
  • TCelica
    nagyon aranyos :DD
  • TCelica
    szia Dartonita :))
    szép paci ...
  • gasongas #120
    A Lamborghini kedvelőinek:

:))
  • caseih9400
    hát nem volt traktoros de sokszor be szokott segíteni amikor egy munkatárs szabin van :P akkor nincs sör :P
  • gasongas #118
    A traktoros mindenhol traktoros.:))
    És szerintem a főnök pontosan tudja hogy mit csináltatok.:) Már ha Ő is volt kezdő traktoros régen.:)
  • gasongas #117
    Vöröshagyma és szalonna! Nem is kell tőle jobb étel, csak finom friss puha kenyér, és fantasztikusan be lehet vele lakni. Bár a szalonnasütést azt jobban szeretem. Annak van hangulata. Akkor még egy üveg sört is képes vagyok benyelni.:) Bár kell hozzá a jó társaság is. De többet ér minden szórakozóhelynél, vagy kocsmánál (azokat amúgy is útálom).:)
    Köszi, és nekedis további klassz napot!
  • dartonita
    Huh ez igy jott le?Akkor a tegnapi tivornyanak meg tobb mellekhatasa van mint gondoltam:)
    Az alap bizalmat mindenki megkapja elsore,aztan egyenenkent valtozik el e vele vagy eljatsza.
    Na most hogy igy klasszul kionthettem a lelkem,huzok es keritek valami 'voroshagymat es szalonnat' az asztalra.Legyen klassz es sikeres napotok!

• gabor 892
    case eltaláltad:) most meg kimek a telephelyre mer megin szétkell szedni azt a szutykos MTZ-t amit tegnap raktunk össze(uj kuplungszettel meg minden) :S faszom,,,