24947
  • II Rocky II
    tegnap készítettem egy képet..a minőség azért ilyen mert az optikai zoom kevés volt:D és a digitálisat kellett eléggé jócskán alkalmazni mert a távolban permeteztek a kicsikével:]]]
  • SHADOWEYES7
    Távolabbi kilátások:
    Szombaton az északi területeken több, másutt kevesebb felhőre készülhetünk. Kisebb záporok helyenként fordulhatnak elő. A hőmérséklet 26-29°C közelében valószínű, élénk, helyenként erős délnyugati légmozgás várható.
    Vasárnap a többnyire erősen felhős égkép mellett kevés napsütésre készülhetünk, többfelé számíthatunk záporok, zivatarok - néhol hevesebb zivatarok - kialakulására. A nappali hőmérséklet a Dunántúlon 24 és 27°C között alakul, ezzel szemben az ország középső és keleti részein 29-30°C körüli hőmérséklet valószínű. Mérsékelt, a Kisalföldön élénk, délies légmozgásra van kilátás.
    Hétfőn elsősorban a keleti területeken számíthatunk több felhőre, és itt lehet számítani záporok, zivatarok, az északkeleti területeken heves zivatarok kialakulására. Az eleinte mérsékelt déli, délnyugati irányú légmozgás a későbbiekben északnyugatira fordul és a Dunántúlon már jelentősen visszaesik a hőmérséklet. A legmelegebb órákban - a jelenlegi számítások szerint - a nyugati területeken 10-15°C közelében alakul a hőmérséklet, míg az ország középső és keleti részein 21 és 27°C közötti értékeket mérhetünk.
    Kedden egy hidegfront nyomán már országszerte jelentősen visszaesnek a hőmérsékletek, napközben mindössze 15 és 20°C közötti maximumokra van kilátás. Egész nap jellemző marad az erősen felhős, borús égbolt, kisebb esők eleinte többfelé, majd szórványosan fordulnak elő. Napközben élénk, majd a délutáni, esti órákra már mérsékelt, gyenge nyugati, északnyugati légmozgásra számíthatunk.
    A szerdai napon a változó felhőzet mellett néhol kisebb eső, gyenge szitálás fordulhat elő, jelentős mennyiségű csapadék nem várható. Gyenge marad az északi, északkeleti légmozgás. A nappali felmelegedés kissé erősödik, a kora délutáni időszakban általában 18 és 23°C közötti hőmérséklet valószínű.
  • SHADOWEYES7
    kalászhányás van

jön hétvégére az eső
  • gabor 892
    álmondj királylány...remélem lesznek videok meg képek ahogy tavaly igértedxd
  • caseih9400
    nem . de nem is tervezem
  • caseih9400
    Nem kezdik el 7végén szerelni idegbetegleszek mer már nagyon wts hiányom van..

• nandorb
    SHADOWEYES7-nel voltal mar???
  • caseih9400
    hápersze
  • nandorb
    ne teloval ne huzzad le a rolot es megvan amint a nap kell te is ugy kelj vele
  • caseih9400
    nem felejtem el mivel a teló mán be van állítva -.-
  • nandorb
    aha az jo de nefelecs el folkelni holnap 5kor
  • caseih9400
    énmeg megyek a telepre szétnézni szombaton :P:P
  • nandorb
    ok probald meg mien jo akkor kelni friss leszel rogton, de holnap nem kellek olyan koran mert megyek 9-re kialitasra es pihenten szeretnek menni majd dobok kepeket.kul a mezogazdasagira megyek
  • caseih9400
    holnap felkelek 5kor ...:) nem 05:36-kor :D
  • nandorb
    de nem baj:D ugye
  • caseih9400
    -.- deteis :D
  • nandorb
    lusta vagy te Laci en minden nap 5kor ebredek es kb fel6kor kint vagyok az agybol csak lusta vagyok kimeni es atrakni az antenat a holdbord-re fogy foghassam a DunaTV
  • caseih9400
    jaja...igaz a felétől láttam kb akkortól mikor beszélt a csaj és mutogattak egy Kühn Maxima vetőgépet meg egy 82est hardival meg mikor ment
    a földúton a DF :)
  • gibic
    Gazdakör - 2008.05.15
    Na laci sikerült felkellni reggel??:)
  • caseih9400
    Itt mán vasárnap kezdett 1-2 szál kalászosodni
  • SHADOWEYES7
    De csak levettem, így jobban jár a levegő :D
    meg kiszálni is könnyeb nekem :D
  • gabor 892
    ajto nincs?:)
  • JD4650
    én meg a másik topicba :D:D
    a pc játékosba
  • SHADOWEYES7
    ezt a képfeltöltőn találtam :D

• SHADOWEYES7
    De, mert a másik traktoron (mármint a pótkocsin)voltak a vizes tartályok,csak én a forgón kiballagtam mindíg tölteni, vétek lett volna a pórkocsival bejönni a földre...
  • gibic
    Nem volt segítséged?
  • SHADOWEYES7
    tegnapi permetés fotói :)
  • SHADOWEYES7

• nandorb
    penzt biztos nem adnanak amikor olyan szegenyek mast esetleg foldet de el kell jutni eloszor afrikaig
  • El Ray
    nem is rossz ötlet ez a saját készítésű szélerőmű!
    Na igen, az ilyen ötletekkel lehetne segíteni afrikában...
    Egy ilyen 100.000Ft-os kis szélmalommal afrikában el tudnának üzemeltetni 5 hűtőt és 5 mosógépet 1 kisfaluban, meg tudják oldani az éjszakai világítást és a vadvédelmet is villanypásztorral :D
    mit nem adnának ezért az afrikaiak...!
  • nandorb
    szt. nincs mert en akkor kelek csak nemszoktam atrakni a parabolat masik vevore hogy nezzem a duna tv-t igaz regebben allandoan azt neztem
  • SHADOWEYES7
    Kalászol a búzám, fújom a másodiksor gombaölőt,meg adok mellé lombtrágyát is,sajnos megjelentek a levéltetvek is úgyhogy megy a rovarölő még az elixír mellé :)
  • caseih9400
    Picit se van korán...5:35 :O
    Nembaj . Holnap felkelek és megnézem :D
  • gibic
    Gazdakör - 2008.05.14
  • gibic
    Házi szélerőmű
    Egy apróság amivel hozzájárulsz a Föld jobbátételéhez, és saját villanyszámlád csökkentéséhez.:)
  • nandorb
    megszokjak majd:D
  • SHADOWEYES7
    azért tartanak kecskét afrikában, mert az jobban bírja a meleget
  • SHADOWEYES7
    birkát abba a melegbe??

feszt nyírni kellene őket :D
  • nandorb
    sertes,marha vagy esetleg birka mert pl. birkatol tejet,hust es gyapjut kapunk es a birkak nem igenyelnek nagy befektetest meg semmi extrat
  • SHADOWEYES7
    mi 1 milliárdból milyen farmot csinálnánk ott mi?