32784
-
#281 Meg alap codhoz is, de kétlem, hogy arról lenne szó.
Amúgy azt a modot is baromságnak tartom. :D -
#280 Szerintem azért váltott kp-ra mert kilőtte a géppityut a kezéből.
Asszem az UO-hoz is volt ilyen mod. -
#279 Szép, talán az az egyetlen negatívum hogy az ember kicsit lassan mozog. -
#278 Olvasni nem olvastam utána, remélem ez a ha lelövik csak megfekszik és még tud kp-val lőni dolog csak a játékmód sajátossága lesz és nem úgy általában a multié, mert sztem inkább idegesítő lesz, mint jó, ha minden embernél ez lenne... -
#277 Nem mintha egy 2-essel utána más lenne a jelentése. :D -
#276 sokan akik nem cod 1 ztek vagy cska 2 vel kezdték nehezen fogják fel,hogy mi az cod=nem 2 vh hanem hív a kötelesség -
#275 accountos modszert akarnak h no csíterek lés midnenki megvegye ne lopja -
#274 Jó game lesz 3 éve codozok örülök váltanak a modern korra a cs-sek és a bf sek mit szólnak most h a codosok előnybe vannak -
Paranoia #273 Multiplayer Perk #1: LAST STANDvideo
(remélem jó a link)
-
Paranoia #272 Last Stand
-
Dexantreal #271 267-t és 268-t akartam írni, de így is értitek gondolom. -
Dexantreal #270 #266 és #267: elképzelhető, de nem biztos. -
#269 A COD 2 is nagyon penge volt, akkor ez milyen penge lesz??? -
#268 v szimplán rossz codec :) -
#267 Vagy szar lejátszót használsz... -
Dexantreal #266 Looool, nem gyenge a gépem. Szerintem más itt a probléma, vagy pedig valami vírus kóricál a gép beleiben :S. -
#265 azta remélemjó lesz -
Paranoia #264 valószínű gyenge a géped hozzá és nem bírja a nagy felbontást... -
Dexantreal #263 Nálam rohadt szar a minőség: hang folyamatosan szaggat, de nincsenek hang problémáim a gépemen. Egyszerűen itt ilyen szar, de nem tudom miért. -
#262 nem rossz a video.. de látszik ,h mennyire felesleges konzolra fps-t nyomni :) nem bírta becélozni az ablakot rendesen ^^
amúgy észrevettétek, h mind3 cod-ban votl Sgt. Baker? :D most is van
az még jót tenne a játéknak, ha itt is lehetne úgy a falhoz lapulni, mint r6:vegas -ban.. az úgy qrvajó lenne :) -
#261 Többjátékos.. -
Dave0092 #260 ennek miyen jo lesz a multija :D -
#259 PS3-as :O -
Paranoia #258 hűűűű,nagyon jól néz ki -
#257 nagyobb felbontásu video cod4 muvi ez nem pc-s szerintem de lesz iylen a pc-s is vagy még jobb ^^ -
szapor #256 juj de várom már :D -
#255 Eza PC-s változat?:O -
#254 egy kis video -
#253 Akkor rosszul tapasztalod. Hogy FPS-t te nem fogsz az egeren kívűl mással (főleg nem ilyen kurvaidegesítő controllerekkel)normálisan játszani az biztos.
Amúgy meg fogom rákötöm a gépet az LCD tévére veszek hozzá egy ilyen konzolos játékvezérlőt és tessék ottvan nekem a konzol.^^
Azért jó merthogy a konzolt soha nem kell frissíteni meg nem kell rá sokat költeni. Nem a nagy lóf**** nem, próbálj meg nekem PS1-en majd Cod3-at jáccani de azon nem indul kellett venni mindenkinek ps-2őt aztán kellett mindenkinek ps3-at aztán majd 4-ez és kell hozzá ilyen memória kártya olyan vezérlő hulladék és KB ott tartunk mint ahogy a Commodorok is elkezdtek jönni hogy először az összes játék ment magától aztán nagy floppy kellett hozzá és akkor végülis ugyan ez van a konzoloknál is csak 20 évvel később. Akkor hol van itt az ultramodern fejlődés? De lehet az a baj hogy túl nagy kocka vagyok :C
Mind1 a kis drágaszágomat soha nem kötném semmilyen konzolra. =) -
#252 Tudom én is PC-s vok de nem tudom hogy melyik a jobb de ahogy mostanság én tapasztaltam a Konzolok jobbak és jobban élvezhetőek:D -
Paranoia #251 -
#250 A megnyított témáid közt van egy kakuktojás
Megnyitott témák: 2007. 03. 22. - Sword of the New World-MMORPG
2006. 08. 13. - Konzolnak leáldozott...
2006. 08. 09. - Guild Wars Nightfall
2006. 06. 07. - Bobikk Funserver -
theodor #249 De az az idő is eljön egyszer, hogy mindenkinek (legalábbis a többségnek) lesz olyan gépe hogy 10X jobb lesz a PS3 nál. Mint ahogy eddig is eljött. -
Dave0092 #248 nemlesz jobb konzolon a grafika, ugyanoyan lesz mint pc-n csak nem soknak lesz oyan gépe aki ugy tudja futtatni mint ps3on -
theodor #247 Ez a 4. rész akkor most Iraq-ban játszódik vagy hol? Remélem Iraq mert a faxa. -
theodor #246 Ki érdekel a konzolod! Nekem még akkor se kéne ha ingyen osztogatnák.Na jó talán elfogadnám, de eladnám es fejleszteném a gépem. -
#245 de grafikailag jobb lesz Konzolon nem? -
Dexantreal #244 Jah lol, kissé nehéz lenne neki. -
Dave0092 #243 probájj meg sniperkedni wii vel, vagy a ps3 al, sok sikert hozzá -
#242 Flame start, remélem hamar anyázásba fullad, meg sírásba...