Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom neked millyen van de akkor nem vette észre.<#ejnye1>#ejnye1>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
Aki szeret multizni az jöjjön a hamachi ra!
cod4miklo Jelszó:123456
Mindenkit várok(unk)!! Helló
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Bazd meg ......
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Nem tudjátok, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy úgy játszok multiplayer játékot, hogy a játékosokat a gép irányítja?
Üdv:
Arnold Layne
---Battlestar Galactica---
csak 1x irom le.
DA klán és sok cod4-es letöltés, segítség:
>>>>>>>>>>> www.death-angels.mindenkilapja.hu <<<<<<<<<<<<
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de thx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgy az összes arany fegyó megvan
nekem is így lett kész, hogy nem is akartam megcsinálni, csak összejött véletlen :d
Valaki teljesíteni tudta már multiban az összes challange-t? 😊 Ha mind megvan, azért jár valami jutalomcsoki?
Amúgy hogy a francba lehet lehetne megcsinálni a "How the?" challanget? Bob squad meg nagycsúzli és lövöldözzek minden jelre? 😄
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
elinditottam egy felvételt:
\record minta
vissza akartam játszani:
\demo minta.dm_1
és azt irja, hogy a fájl nem található
😛
mi lehet a gond??
nekem ugyanez a problémám!
re installt kiválasztom
lefutatta a tesztet és kiírta hogy succesfull without error
ennyi volt
Azoknak mondanám, hogy nem tudnak mit csinálni mint várni...pár nap múlva mûködni fog megint... nálam akkor lett megint jó mikor az Xfire frissítette magát... Én próbáltam mindent, de semmi sem mûködött...
Ma reggel viszont az Xfire frissítette magát, majd kipróbáltam és jó lett.(haverom mondta h nála is az Xfire frissülése után lett jó.
Más:
ha valkinek van kedve látogasson el a Death-Angels Klán honlapjára...
www.death-angels.mlap.hu
most indult, remélem tetszeni fog nektek is.
További jó game-t.
Üdv
Megoldás rá: azt a cd-keyt írd be a játékon belüli menübe, amit legelõször használtál. ne váltsd le újra, hanem a régit ahsználd, amit elõször beírtatok.
de nekem elõtte folyamatosan laggol, akadozik
akkor most nem az én gépemben van a hiba?
olyan nagyon glogális probléma nem lehet, mert a szerverek fullon vannak mindig
Ez az internetkapcsolatod miatt van... semmi koze a csalashoz, semmi, hogy "normalis" CD_key-ed van- vagy sem! A PunkBuster azert dob ki, mert "elvesztetted a csomagjaidat", tehat a kapcsolatod "szaggat, akadozik"! Valami nincsen rendben a szolgaltatoval. Esetleg meg mikrohullamo net_nel szokott ez elofordulni, hogy a csomagok nem ernek celba, vagy nem az osszes! (szerverhez)
Ez a problema all fennt nalad is. Jatekon belul ezzel nem tudsz semmit kezdeni. Varj par napot, hatha rendbejonnek a dolgok a szolgaltatoval. Esetleg virus?- En utananeznek, hatha az gubancol be.
0; nem hasznalt mappok, felesleges modok torlese.
1; PB frissites.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futo (kommunikalo programok) bezarasa,
4; Spyware, viruskereso es registry cleaner futtatasa.
5; patch reinstall
6; jatek uninstall, torlod a mappait, regcleaner, majd a jatek ujratelepitese.
meglehet próbálni
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
LOSING KEY PACKETS
punkbuster problémára tudja a megoldást, az kérem jelezze!!!
Sok embernek jelent problémát.
Elõre is kössz minden segítséget!
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
Ennek a problémának a megoldására van valakinek ötlete? A punkbustert frissítettem..jobb ötletem nincs.

Lehet hogy ez globális gond? <#confused>#confused>
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
"loseing key packet"
hibával.
Tippek???
Annyi lenne a kérdésem hogy nincs valami conzol parancs amivel kicsit le lehet butitani a játékot, hogy jobban lássam az ellenfelem?
Tudnátok nekem mondani egy jó klánt ahova be is szállhatnék???
Thx
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
tudtok nekem ajánlami ehhez hasonló szerókat?????----> IP::84.2.39.203:28975
nekem az a gondom hogy ha fellépek vmilyen szeróra akkor ki írja hogy SERVER DISCONNECT és mindenhol.elõre is kösz a valászt.<#banplz>#banplz>