Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belapeter
megnyitom és már riaszt is az Avastom.
Nemtom neked millyen van de akkor nem vette észre.<#ejnye1>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Sziasztok!
Aki szeret multizni az jöjjön a hamachi ra!
cod4miklo Jelszó:123456
Mindenkit várok(unk)!! Helló
HTS s3rg1nh00
inkább kapcsold ki a heurisztikus riasztást..

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Két napja lett frissítve az adatbázis, vírust nem találtunk. Valószínûleg nálad van a gond...csak azt nem értem, miért kell rögtön bazdmegozni'? <#zavart2>

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

belapeter
Vírusos az oldalad
Bazd meg ......

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
Jácc Singleplayert <#idiota>

HUNMemphis
Köszönjük szépen. <#worship><#wave>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

Üdvözlet emberek! Elkészült a Call of Duty 4 SP + MP magyarítása optimalizálva az 1.7-es javításhoz! Az egyjátékos módot a telepítés után az asztalon található 4-es ikonra kattintva lehet elindítani, a többjátékost pedig mod formájában sikerült összehozni. Tehát feltelepíted és ha mész online játszani, a szerverrõl már nem tölti le, vagy ha még nem töltetted és a szerveren fent van, engedélyezned kell a letöltést és máris magyarul tolhatod az MP-t! A magyarítás letölthetõ az oldalról: Baker Online

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Antiga
nem lehet hogy nem állítottad le ? Tehát nem mentette le ? (azért írtam mert CSben így kell csinálni) ha nem így kell akkor bocsánatot kérek a kommentért ......

Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.

Arnold Layne
Helo!
Nem tudjátok, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy úgy játszok multiplayer játékot, hogy a játékosokat a gép irányítja?
Üdv:
Arnold Layne

---Battlestar Galactica---

Super Saiyan
nincs kiírva sehova hogy nem lehet reklámozni XD csak vigyázz banánt osztogatnak érte

>:C

DarkSector
Srácok nem akarok nagy reklámot.
csak 1x irom le.

DA klán és sok cod4-es letöltés, segítség:
>>>>>>>>>>> www.death-angels.mindenkilapja.hu <<<<<<<<<<<<

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
közben meglett!
de thx

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zaki
Amúgy a Flawless hiányzik nekem (egy pályán keresztül nem szabad meghalni, meg a Hot Potato (vissza kell dobni a gránátot), meg az operationsba pár dolog, mivel ctfet pl egyáltalán nem játszottam, szinte csak hq, tdm, meg sd...
amúgy az összes arany fegyó megvan

zaki
sok játék után véletlenül úgyis sikerül egyszer... 😄
nekem is így lett kész, hogy nem is akartam megcsinálni, csak összejött véletlen :d

Evil
Hello, igen már nagyon rég megvan minden XD És nem semmi tûzjáték vagy egyéb<#idiota><#idiota>

Sziasztok!

Valaki teljesíteni tudta már multiban az összes challange-t? 😊 Ha mind megvan, azért jár valami jutalomcsoki?
Amúgy hogy a francba lehet lehetne megcsinálni a "How the?" challanget? Bob squad meg nagycsúzli és lövöldözzek minden jelre? 😄
Valaki próbálta már a multit windows 7-el, engem mindig kibod a szerverekrõl. Valami megoldás? Elöre is köszi
Balyy
Vki találkozott már kékhalállal multi közbe? elég sûrûn elõ jön úgy 10-15 percenként! 1.7es patch van fent a winfos viszonylag új videokártya driver a legfrisebb szóval nem tom!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Roy Manson
DarkSector
valaki tudja, hogy miért nem megy a demo visszajátszása????

elinditottam egy felvételt:
\record minta

vissza akartam játszani:
\demo minta.dm_1

és azt irja, hogy a fájl nem található
😛
mi lehet a gond??

belapeter
nemmegy akkorse
nekem ugyanez a problémám!

belapeter
ja!

akkor probáld unisntallálni és ugy feltenni

elinditottam a pbservice-t
re installt kiválasztom

lefutatta a tesztet és kiírta hogy succesfull without error
ennyi volt
nem frissitést kell leszedni

nekem ez sem segített
ha valakinek iylen problémája lenne, ne várjon, hanem töltse le a evenbalance-rol a pbservice.exe-t (pbsvc.exe) tegye fel, és mûködni fog...

Sziasztok. Akiknek a PunkBuster szarakodik, és pár perc után kidobja õket ezekkel az üzikkel: Losing key packets, PnkBstrB.exe heartbeats stopped...
Azoknak mondanám, hogy nem tudnak mit csinálni mint várni...pár nap múlva mûködni fog megint... nálam akkor lett megint jó mikor az Xfire frissítette magát... Én próbáltam mindent, de semmi sem mûködött...
Ma reggel viszont az Xfire frissítette magát, majd kipróbáltam és jó lett.(haverom mondta h nála is az Xfire frissülése után lett jó.

Más:
ha valkinek van kedve látogasson el a Death-Angels Klán honlapjára...
www.death-angels.mlap.hu
most indult, remélem tetszeni fog nektek is.
További jó game-t.
Üdv
Prince23
GLOBAL PunkBuster GUID BAN a99c62a4 --- nekem ilyen problémám volt

Megoldás rá: azt a cd-keyt írd be a játékon belüli menübe, amit legelõször használtál. ne váltsd le újra, hanem a régit ahsználd, amit elõször beírtatok.

nekem is két-három napja a "corrupted packet flow" meg a "heartbeat stopped.exe" neheziti meg napjaimat, gyak. játszani se tudok!!
de nekem elõtte folyamatosan laggol, akadozik
akkor most nem az én gépemben van a hiba?
olyan nagyon glogális probléma nem lehet, mert a szerverek fullon vannak mindig
DarkSector
THX

inter94
fórumról idézek
Ez az internetkapcsolatod miatt van... semmi koze a csalashoz, semmi, hogy "normalis" CD_key-ed van- vagy sem! A PunkBuster azert dob ki, mert "elvesztetted a csomagjaidat", tehat a kapcsolatod "szaggat, akadozik"! Valami nincsen rendben a szolgaltatoval. Esetleg meg mikrohullamo net_nel szokott ez elofordulni, hogy a csomagok nem ernek celba, vagy nem az osszes! (szerverhez)
Ez a problema all fennt nalad is. Jatekon belul ezzel nem tudsz semmit kezdeni. Varj par napot, hatha rendbejonnek a dolgok a szolgaltatoval. Esetleg virus?- En utananeznek, hatha az gubancol be.

0; nem hasznalt mappok, felesleges modok torlese.
1; PB frissites.
2; PB reinstall.
3; feleslegesen futo (kommunikalo programok) bezarasa,
4; Spyware, viruskereso es registry cleaner futtatasa.
5; patch reinstall
6; jatek uninstall, torlod a mappait, regcleaner, majd a jatek ujratelepitese.
meglehet próbálni

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

DarkSector
igen néha ezt is dobálja!

DarkSector
Aki a ...
LOSING KEY PACKETS
punkbuster problémára tudja a megoldást, az kérem jelezze!!!

Sok embernek jelent problémát.
Elõre is kössz minden segítséget!

norbi2fraktal
engem is így dob ki 😞( mi a gond??

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

neevous
Sziasztok!
Ennek a problémának a megoldására van valakinek ötlete? A punkbustert frissítettem..jobb ötletem nincs.

HUNMemphis
Hát igen engem is dobálgat.Leszdtem a legújabb Setupot de nem oldotta meg.
Lehet hogy ez globális gond? <#confused>

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //

belapeter
nekem is bajom van a PB-vel

DarkSector
pb kidobja mindig haver-t.
"loseing key packet"

hibával.

Tippek???

belapeter
kód vagy csít !!!! <#buck><#buck><#buck><#buck>

Mindkettõben.

belapeter
MP vagy SP-be?

Szisztok!
Annyi lenne a kérdésem hogy nincs valami conzol parancs amivel kicsit le lehet butitani a játékot, hogy jobban lássam az ellenfelem?

belapeter
Helló
Tudnátok nekem mondani egy jó klánt ahova be is szállhatnék???
Thx

elado' eredeti COD4 akit éedekel MSN: [email protected]
inter94
fent van,frissítettem is de ugyanez

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

hellósztok
tudtok nekem ajánlami ehhez hasonló szerókat?????----> IP::84.2.39.203:28975
Balintrial
hangkártya driverét rakd fel 😄
hy all!vki segítsen pls
nekem az a gondom hogy ha fellépek vmilyen szeróra akkor ki írja hogy SERVER DISCONNECT és mindenhol.elõre is kösz a valászt.<#banplz>