Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Ez a sapka elég gagyi :|😄 Ilyet a piacon párszázért lehet venni 😄

Balumann
Mindenkinek az lenne a jó, ha tényleg megszünnél innen SG-rõl amíg csak hülyeségeket tudsz írni. Egyetlen 1 ember van akire senki sem kiváncsi, és az te vagy. Más topikba is.

Addig sajnos nem lesz itt béke, meg értelmes beszélgetés amíg ez a DarkSector ittvan. Ha admin lennék már rég kitiltottam volna sg-rõl.
Nem lehet téged nem figyelembe venni, olyan egy .... mind1

Zomil
hát én spec klanwarokrol tui nem itt fogok beszélni 😄
azt aki akarja xfire-en v msn-en elintézi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
Én nem az ajándékok miatt vszem meg! Mondjuk egy poszternek örülnék.<#crazya>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

LOL én meg má aszthittem ezt adják hozzá 😄
Am, miyet adnak hozzá, lehet tudni?

hûûûha ezért a sapiért megéri ám leszokni a warezolásról 😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Solid Snake
Fellebent a fátyol!! <#vigyor4> cod4-hez ajándék satyesz 😊
Mi lesz itt ha már mennek a klánwarok 😄 Már most flame van...
Szép kilátások mondhatom 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

LackoMester
hmmm...látom virágzik a kultúra egyeseknél,nembaj-csak kár,h.1 játék fórumon,kit érdekel kinek ki mit vett,a játékkal kéne foglalkozni nem egymás anyázásával.szevasztook

élet a legjobb méreg

tommyg
oké köszönjük a véleményed...szia

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

seytanisi
Bakki ez nem is call of duty, semmi köze hozzá csak elnevezték codnak egy lövöldözös jatekot h jobban fogggyon

What do people do?

Szega87
újreg <#lama>

Nem ide akartam, bocs. 😊
Meg persze a 8800GTX.. 😊
JAG1
Nem akarsz már eltakarodni az SG-rõl?
Komolyan mondom, nem leszek rest és utánad nézek...

Tudod a nick nem rejt ám el, bár mennyire azt hiszed.
Itt ontod a fasságokat, teleszarod a fórumot, mindenkinél okosabbnak érzed magad, pedig oltári nagy baromságokat írsz.

Szal javaslom, hogy kussolj és korlátozd minimálisra a hozzászólásaidat...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

a legújjabb driver van fönt az nvidia.com ról
Zomil
értsétek már meg h a játékban nincs MAX (vagyis a demoban csak a normal a legnagyobb)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

mama2
" Persze az sem lett volna jó, ha még arrol a témárol még huznák le a bört" így akartam írni.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Kipróbáltam a demót, nekem minden maxon van és nem szaggat. Jó, de nem olyan jó a hangulata mint azok a részek amik a második vh.-ba játszódtak. Persze az sem lett volna jó, ha még arrol a témárol is huznának le bört. A Call of duty 5 meg majd a jövõbe játszódik sztem, mert a bf-nél is így volt. Ugye elsõre volt a 2. vh téma, aztán a bf. kettõben már a jelenben játszodik, a 2142 meg a jövõ ugye. Úgy hogy sztem call of duttynál is így lesz.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

LES FORZA INTER
nincs olyan opció ezen az sg-n ami csak a témával kapcsolatos megjegyzéseket teszi láthatóvá?

(bár ez nem csak ide kellene)

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

zombeeka
Jó lesz ha majd jön már a full game,mert itt ahogy elnézem kezdünk kifogyni az értelmes eszmecserébõl!
Ha kijön a teljes akkor legalább lesz majd téma-alap!<#buck>

Irgum-burgum :)

zombeeka
Te már csak tudod!<#mf1>

Irgum-burgum :)

Mozzanat
üdvözlöm a cod társadalmat😊én nagy csés vagyok ,de be kell valjam jo ez a game,remélem a multit nem baszák ell mert akkor erösen gondolkodom hogy megveszem a játékot, a demo nagyon jo.

Pretorian
Csá. Szerintem próbálkozz másik driverrel.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

még 3 hét és kezdödik a party.én is azok közzé tartozom akik eredetiben veszik meg.cod2 nem volt eredeti mert warezzal is ment,meg akkor még nem engedhettem meg 16ezres kiadást mert romba dölt volna a családi kassza.de várom má 😊(cod4)
Kovács legény
1. dolgozom már jópár éve ,a saját mergkeresett pénzembõl élek
2.megint összevissza pofázol hülyeségeket
3.ki dumált bele hogy te hogy élsz?
4.most beledumálok: TAKARODJ INNEN!

www.czekoart.hu

Flémelést kéretik befejezni és szépen kulturáltan társalogni<#smile>
Team Speak, te 😊

sziasztok!

Lenne egy olyan problémám hogy feltettem a COD 4 demót és állítgatom a grafikát, ha nincs bekapcsolva a sync akkor csíkozódik a kép, valamint ha nincs bekapcsolva a dual video cards akkor meg enyhán szaggat a mozdulatoknál😞
Szerintetek ez miért van?

Ha bekapcsolom ezeket akkor viszonylag rendesen megy; pedig csak egy vga karim van.
valakinek volt már ilyen problémája?

A configom : asus p5k lapsi, 2*1 giga ram e6600 2.4 ghz core2 proci,
asus 8600gts kari

Ha tudtok légyszi mondjatok valamit
üdv
Zomil
15 évesnél nem hiszem, h több😄

amugy ts szvsz szar😄 a ventri a legjobb, föleg azoknál a játékoknál ahol fontos h milyen sebességgel ér át a hang 😊

DarkSector
Így már pontossabb?
Rendszerteszt

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Várj csak...
Még mielõtt elválnának útjaink...
Milyen kamu config?
Mi nem jó a configomba...rosszul írtam vagy mi?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BiG G
40 évesen még itt fórumozol? <#wow2> nemrossz <#eljen>

amúgy tényleg egy utolsó dolog: mielõtt kamu konfigot pötyögsz aláírásnak tájékozódj hogy legalább hihetõ legyen 😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DarkSector
2x annyi mint te minimum...
De hanyagollak már, mert a végén még sok lesz az off...
Remélem Blauman barátunk mond, és abbahagyjátok, mert én ehhez fogom tartani magamat, csak az lenne a legegyszerûbb, ha úgy tennétek, mintha it sem lennék...

Nektek is jó lesz meg nekem is...
Na remélem ebben egyetértünk...
Ha bármit mondok, vagy kérdezek ezek után, akkor vegyétek úgy, hogy a többieknek szól kizárólag...
Így nem lesz vita....
Tehát számotokra mostantól nem létezem..
Csõtök jó volt dumálni veletek...

BiG G
hány éves vagy? 16-17? de csak az igazat ám! :-)

DarkSector
Jah ha nekem is anyuci venne kaját, meg pc-t, meg vinne kakiltatni, akkor én is úgy lennék mint te, de ha felnõsz majd egyszer, akkor rájössz, hogy ha egyszer összegyüjtesz fél év alatt egy kis lóvét valamire, akkor az nem azt jelenti, hogy gazdag is az ember.
Vagy te így el vagy eresztve, hogy ennyire osztod a témát...
Nehogymá nekem dumájl, hogy én hogy élek....<#szomoru2>

DarkSector
Ej ha de kemény valaki...
És még én off-olok!
<#idiota>

BiG G
Feladó: DarkSector
Elküldve: 2007. 10. 18. 00:36
Tárgy: Nincs tárgy
anyádnak nyomd a szöveget

be lettem fenyítve :|

BiG G
elég sötét vagy, ugye tudod?

Balumann
Jézusom, *abbahagyja <#kuss>

Balumann
Próbáljatok ne reagálni DarkSector üzeneteire, úgyis folyamatosan fogja írni a hülyeségeket, aztán úgyis megmagyarázza, hogy mi vagyunk a hülyénk. Írjátok ki bannerba akár, hogy darksector üzeneteit ne olvassák, vagy akármi. Már unreal 3 topikba próbáltam megértetni vele, nem ér semmit. Majd egyszer abbahaggya talán... :S

Kovács legény
te pofázol össze-vissza hülyeségeket ,hogy akik éheznek azok joggal játszanak tört játékkal a neten ,aztán elkezdesz zagyválni arról hogy milyen VGA-t vettél a szarhalmodba...

www.czekoart.hu

DarkSector
Senki, csak tudd te is, hogy kinek mirõl beszélsz...OKOSKA...

Kovács legény
mirõl beszélsz?
kikérdezte hogy mit veszel a gépedbe?

www.czekoart.hu

DarkSector
Elnézést fõnök!
<#worship>

Kovács legény
én 5 éve használok TS-t ,nekem jobban bejön ,régebben voltak vele problémák ,rendesen felbaszta a pingeket ,de már semmi baj nincs vele,
könnyen kezelhetõ ,áttekinthetõ,és jóminõségû

www.czekoart.hu

DarkSector
"A kenyérre sem tellik"-et nem szó szerint kell érteni..
Amúgy meg a VGA-t kivéve minden már 1-1.5 éves cucc...
VGA-t is most cseréltem be a régit, úgyhogy az ha megnézed, akkor nem olyan nagy érték..legalábbis sztm.

Kovács legény
okoska...

www.czekoart.hu

DarkSector
Time Speak??!!
Akkor ezt elnéztem...Sorry
Jah nem olvastam visszább<#buck>

Balumann
ennek aztán írhatod...