Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig sajnos nem lesz itt béke, meg értelmes beszélgetés amíg ez a DarkSector ittvan. Ha admin lennék már rég kitiltottam volna sg-rõl.
Nem lehet téged nem figyelembe venni, olyan egy .... mind1
azt aki akarja xfire-en v msn-en elintézi 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Am, miyet adnak hozzá, lehet tudni?
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Szép kilátások mondhatom 😊
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
élet a legjobb méreg
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
What do people do?
Komolyan mondom, nem leszek rest és utánad nézek...
Tudod a nick nem rejt ám el, bár mennyire azt hiszed.
Itt ontod a fasságokat, teleszarod a fórumot, mindenkinél okosabbnak érzed magad, pedig oltári nagy baromságokat írsz.
Szal javaslom, hogy kussolj és korlátozd minimálisra a hozzászólásaidat...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
(bár ez nem csak ide kellene)
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Ha kijön a teljes akkor legalább lesz majd téma-alap!<#buck>#buck>
Irgum-burgum :)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
2.megint összevissza pofázol hülyeségeket
3.ki dumált bele hogy te hogy élsz?
4.most beledumálok: TAKARODJ INNEN!
www.czekoart.hu
Lenne egy olyan problémám hogy feltettem a COD 4 demót és állítgatom a grafikát, ha nincs bekapcsolva a sync akkor csíkozódik a kép, valamint ha nincs bekapcsolva a dual video cards akkor meg enyhán szaggat a mozdulatoknál😞
Szerintetek ez miért van?
Ha bekapcsolom ezeket akkor viszonylag rendesen megy; pedig csak egy vga karim van.
valakinek volt már ilyen problémája?
A configom : asus p5k lapsi, 2*1 giga ram e6600 2.4 ghz core2 proci,
asus 8600gts kari
Ha tudtok légyszi mondjatok valamit
üdv
amugy ts szvsz szar😄 a ventri a legjobb, föleg azoknál a játékoknál ahol fontos h milyen sebességgel ér át a hang 😊
Rendszerteszt
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Még mielõtt elválnának útjaink...
Milyen kamu config?
Mi nem jó a configomba...rosszul írtam vagy mi?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amúgy tényleg egy utolsó dolog: mielõtt kamu konfigot pötyögsz aláírásnak tájékozódj hogy legalább hihetõ legyen 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
De hanyagollak már, mert a végén még sok lesz az off...
Remélem Blauman barátunk mond, és abbahagyjátok, mert én ehhez fogom tartani magamat, csak az lenne a legegyszerûbb, ha úgy tennétek, mintha it sem lennék...
Nektek is jó lesz meg nekem is...
Na remélem ebben egyetértünk...
Ha bármit mondok, vagy kérdezek ezek után, akkor vegyétek úgy, hogy a többieknek szól kizárólag...
Így nem lesz vita....
Tehát számotokra mostantól nem létezem..
Csõtök jó volt dumálni veletek...
Vagy te így el vagy eresztve, hogy ennyire osztod a témát...
Nehogymá nekem dumájl, hogy én hogy élek....<#szomoru2>#szomoru2>
És még én off-olok!
<#idiota>#idiota>
Elküldve: 2007. 10. 18. 00:36
Tárgy: Nincs tárgy
anyádnak nyomd a szöveget
be lettem fenyítve :|
www.czekoart.hu
<#worship>#worship>
könnyen kezelhetõ ,áttekinthetõ,és jóminõségû
www.czekoart.hu
Amúgy meg a VGA-t kivéve minden már 1-1.5 éves cucc...
VGA-t is most cseréltem be a régit, úgyhogy az ha megnézed, akkor nem olyan nagy érték..legalábbis sztm.
Akkor ezt elnéztem...Sorry
Jah nem olvastam visszább<#buck>#buck>