Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehet, mindenesetre vezetni nem lehet jármûvet

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

MW Master
láttam youtubon egy videót sajnos nemtudom belinkelni mert nem találom, hogy lelõtték helivel a csávót és a killcambõl ugy lehetett látni, hogy a heli oldalán valami golyószóró volt, abban ült a hapek és sorozta a népet <#wow2>

az élet egy szar játék de a grafikája nagyon ott van

Kovács legény
majd meglátjuk milyen lesz

www.czekoart.hu

ezt nem lehet codban kivitelezni, mivel alapból csak az assault és a spec ops class lesz elérhetõ <4. szinttõl lehet saját classokat csinálni>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SpeedXHUN
17 nap yeee<#alien>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Kovács legény
unlock ,csak arra jó ,hogy vérpistikék leszarva a játék célját ,ami a csapatmunka ,csak a pontokra menve kempeljenek mint a hülyegyerekek.
Szerencsére CB-n nincsennek unlockok.

www.czekoart.hu

Zomil
nem azé',de irod, h nem tetszik az unlockolos dolog, nos bf-ben ugyanez van, ha ott gond nélkül megoldották, akkor sztem itt sem lesz nagy baj 😊
és sztem nagyon, is jó dolgo ez az unlock😊 legalább lesz a fragelés mellet vmi cél is😊
és ugy is az elsö pam-ba totál le lesz korlátozva az egész szintes/unlock-os dolog, szoval csak pubhenten lesz jelentösége 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
oké vágom no problem 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Balumann
Eszemben sincs elítélni... ^^ Én csak kifejtettem véleményemet a fejlõdés ötletével kapcsolatban, azt az 1-et itélem el... (nyilván ha nem válik be, kilehet kapcsolni majd, remélem tört játéknál egyáltalán nem is lesz, max csak lecsatlakozásig, bár pályaváltásig még jobb lenne

tommyg
Nem mondtad szó szerint hogy szar de nekem ezt sugalltad.
Csak azt akarom kifejezni, hogy ne ítéld el a multit idõ elõtt mert még semmi sem derült ki róla, mármint a fejlõdéses dologról hogy hogyan lesz. Szerintem meg fogják oldani a codos fiúk, õk is tisztában vannak ezekkel amit leírtál és úgy fogják megoldani hogy mindenkinek jó legyen.

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Az azé nembiztos, nem mind1 hogy AK47 vagy AK74 😊

DarkSector
Én is szóltam neki, hogy csak ne személyeskedjünk....<#ejnye1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
Ki a tököm mondta, hogy szar lesz a game?! Ez az egyetlen 1 gém van amit várok szinte. Jólvan, lehet hogy kicsivel erõsebbek a Battlefield 2-be az unlockolt fegyverek, de komoly egyenlõtlenségeket nem okoz, remélem érted mire gondolok.
És azzal szemben, hogy nagyon várom a játékot, demo nagyon tetszett, nagyon nem tetszik a fejlõdéses ötlet multiba. Akárhogy töröm a fejem, nem tudom úgy elképzelni a fejlõdés rendszert, hogy ne szúrjanak ki azokkal akik nem éjjel nappal tolják a játékot. Márpedig én ritkábban fogok játszani, és nem akarom, hogy 10 szintel feljebbi, 20x erõsebb fegyverekkel meg rakéta vetõkkel lõjjenek rám, mert akkor én még annyira se tudok fejlõdni. Mehetek lámahuntra majd, hogy fejlõdjek, nagyszerû...

Köszi a hasonlítást DarkSectorral. Lehet esetleg megpróbálni meggyõzni érvekkel, hogy hülyeséget írtam. Személyes sértést meg próbáld mellõzni, ha nem akarsz offolást ^^

Tervezem hogy lesz szerverem cod4 en, majd j9hettek oda nyomulni 😊

jaja ez a jó az egészben nekem mindenesetre naggyon bejön ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

ProGabe
nem!
windows eleve nem kezel ugyan abból a perifériából 2-t.tehát hiába kötsz rá 2 bill-t,egynek látja õket

fejlõdéses téma:szerintem jó dolog,és biztos vagyok benne hogy jól megcsinálják.
ráadásul azok,akik 100 méterrõl osztják a fejest kispisztollyal,fognak a leggyorsabban fejlõdni,de nekik meg ugye tök mindegy,mindennel megölnek 😄
azok,akik nem kenik olyan jól a dolgokat,egyben játéktudás fejlõdés is lesz ez,hiszen mindenki jobb fegyvereket akar majd,ezért sokat fognak játszani
ki van ez találva 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nono
G36: 5.56x45
AK74:5.45x39

HUNMarcus
hm megnéztem ,játszotta... nem is tudom igazából mit mondjak... x360 után most nyulok ujra pc-hez, szép szép meg minden csak mégsem nyügöz le valahogy, amugy mennyibe fog kerülni???<#vigyor>

PS3 ID: marcogi zsírkutya

VRSDM
valóságban sem erõsebb egy G36 egy AK-nál. még a lövedékük is ugyan az 😄

u dont have to listen anybody else but me

bakvarnyu
Pedig igaza van. Egy-két unlock-olt fegyvert szeretek ugyan a BF2-ben pl. F2000,vagy G36C de nem igaz, hogy erõsebb lenne mint az AK. Szar is lenne ha a nagyobb rangúaknak jobb fegyvere lenne..

DarkSector
Kéretik nevemet nem használni...<#ejnye1>
THX

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommyg
Kezdessz DarkSector-hoz hasonló értelmetlen hozzászólásokat írkálni, bazz ki se jött a játék ki se próbáltuk még a multit de már most azt mondod hogy szar lesz, milesz ha kijött a game??

hááát vannak azért kivételek,sztem😊bár többnyire ja
aaasdd
a bf2142 is feljõdéses rendszer volt mégse volt rossz szerintem. ott uj fegyvereket (amik JOBBAK voltak) meg különféle kiegészítõket(gránátok, bombák stb...) lehetett kapni szintlépésnél.
ha meg nem lenne feljõdés akkor is kéne az accountos rendszer mert így nem lehet warezba jáccani.
NeBby
Csak nem úgy csinálták meg , hogy annyira szar legyen , biztos volt vmi jó 5letük és azért rakták be ilyenre , sztem csak jó lehet! Ilyen népszerû játékon nem hiszem , hogy ezzel kísérleteznének , hogy ez jó e vagy nem , mikor õk jobban ismerik az FPS eket és tudhatják hogy xar...
Tehát biztosan szépen megoldották. <#smile>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

BiG G
😄DDDD ekkora baromságot, szerinted egy jobban kinézõ, de ugyanolyan erõs fegyver lenne az amit hosszú játékkal lehet unlockolni? látszik te is sokat BF2-ztél 😄DDDD

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

"csak másképp néznek ki, más hangjuk van. De nem leszel erõsebb."

Dehogynem!
A BF2-es unlockok JOBBAK mint az alapfegyverek!

VRSDM
van fejlõdés. a perkeket pl. ez alapján kaphatod majd meg.

Balumann
Nem érted. 1 ilyen fajta játékba sincsen állandó fejlõdés. Battlefield 2-be idõ után kapsz új fegyvereket, amik nem erõsebbek, csak másképp néznek ki, más hangjuk van. De nem leszel erõsebb. Nyilván nem játszotta még ennek a multijával mivel nincsen, én csak mondtam, hogy a fejlõdés hülyeség, és nem véletlen nincsen egy játékban sem.
Ha meg kilépek a szerverrõl és nullázódik, akkor miért lenne fontos az account rendszer...?
GRAW 2-ben, RVSA módban is volt fejlõdés, és csak a pálya váltásig volt érvényes... teljesen korrekt megoldás volt, bár akit kidobott véletlen az kezdhette alapszintrõl...

NeBby
Akkor viszont remélem , hogy iszonyatlassú lesz a fejlõdés...

VRSDM
akkor meg felesleges az account rendszer...
egyértelmû szvsz folyamatosan adják majd az addonokat, és akkor megint lesz mire hajtani.

NeBby
Akkor meg úgy lesz , hogy ha kilépsz a szerverrõl nullázódik!

tekintve, hogy 65 szint lesz, onnantól pedig életbe lép az ún. "presztizs" mód, ez nehezen kivitelezhetõ -.-

NeBby
Egyetértek!
Akkor lesz a jó pl ha úgy lesz , hogy csak olyan szerverre mehetsz föl , ahol ugyanolyan szintûek vannak és akkor nincs ilyen gond , mindenki olyan ellen tolja aki kb ugyanolyan jól nyomja és nem 1 valaki lõ le mindenkit!

te játszottál már a multival?

ha nem, honnan tudod, hogy nem jó? bazeg most írtad nemrég, hogy a Bf2-vel is tolod, és azt szereted. Ott ugyanez van...

1 map átlag 20-30 perc, 20-30 percig legyenek fejlõdések pff 😊?
Amugymeg, lehet ezt configolni.. hogy szintlépésekeknél mit kapj.
Jo ez a szintlépés...

Balumann
De nem érted meg, hogy nincs 2 olyan ember aki ugyan annyit játszik, ugyan úgy fejlõdik? Aki jobban fejlõdik annak még több esélye van, és így hatványozódik az egész, ha állandóan fejlõdés van.

Sziasztok!

Valaki hallott már olyanról, hogy egy gépen lehet többen is játszani?
Gondolok itt arra, hogy két monitort és billentyûzetet kötni egy gépre...
Vagy ez hülyeség és csak megfelelõ játék konzolokat lehet kettesével rákötni? vagy ez is hülyeség...
segítsetek...
A lényeg, hogy lehet-e egy gépen többen is játszani mondjuk egy COD 2-vel?
köszi

tommyg
Neked is szól amit írtam!

Balumann
Ez a fejlõdés szerintem is irtó nagy hülyeség. Maximum úgy van értelme, hogy a pályaváltásig lehet fejlõdni 1 szerveren, és lassan... Nem azért nem csinálták még meg más játékba, mert nem tudták volna, hanem mert nem jó! Remélem itt se szarják el evvel teljesen a multit, vagy legalább kikapcsolják, legalább a tört szerverek.

tommyg
Ha olvasnál is nem csak a hülyeségeket jegyeznéd meg akkor tudnád, hogy lesz a multiba olyan beállítás ami csak olyan szervereket olyan játékosokat keres ahol hozzád hasonló képességû extrákkal ellátott játékosok vannak.

nem tom hol élsz😄 ilyen hülyeség nem lsez mert sok noob asse fogja tudni mit hol, és mindenki a supportot hivogatná... szal felejtsd el.

szerk.: fejlõdéses rendszer húúú de jó lesz... felmész egy szerverre más emberek már atombombával rohangálnak te meg kis m4a1 grenadier-rel <#idiota> meg hangtalanul sprintelek 120kg-mal, nem gáz nem baj!!!

zombeeka
Én is gondolkodom erõsen,h majd megveszem...vmikor!<#vigyor3>

Irgum-burgum :)

tommyg
Elhiszem én, itt is lesz, de várjuk ki a végét majd meglátjuk.
Annyi biztos hogy én megveszem.

bakvarnyu
A BF2-nél van ilyen account és mégis van csomó csaló.

ilyeneket sztem ne kívánj,mert hülyeség

Balumann
Sok játékkal játszottam már Hamachival, GRAW 2 -vel játszottam legtöbbet utoljára, 8-9 embert elbírtam általába. Aztán CoD 2-nek meg még kevesebb a netigénye, lehet ennek is kevesebb. Ha jól megcsinálják akkor én is tudok 12-14 fõs szervert csinálni. Másrészt meg GRAW 2-höz csináltak Hamachis állandó gyors szervert, amin nagyon jó pingek voltak, tehát ott is ugyan úgy lehet ^^

Zomil
hamachi? lol 10embert kétlem h értelmes ping-el elbir 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tommyg
De játszottam már tört szerveren és játszok is, csak már a csítereket unom, és talán most meglehetne állítani õket az accountos rendszernek köszönhetõen.
Eredeti szervereken nemhiszem hogy lesznek csíterek, ha mégis baszhatják az accountjukat és vehetnek egy másik serialt, ami megint egy 10-es legalább.

Balumann
te nem játszottál nem eredeti játékkal neten? Miért kivánsz ilyet? Rengetegen vannak akik nem tudják megvenni, vagy csak néha szeretnének idõt tölteni vmivel, nem komolyan éjjel nappal ezt játszani, és nem éri meg nekik ennyit fizetni érte (meg még sok oka lehet...).
Biztos lesz eredeti szerver is ha lesz tört is. Csíterek úgyis lesznek ott is. Ha meg lesz jó csít ellenõrzõ az meg lesz tört szerveren is...
Mind1, úgysem ezen múlik szerencsére. Ha nem lesz tört akkor majd Hamachin szervezünk játékokat, csinálunk szervereket, stb.. (azt még könnyebb rendbe tartani, mint az ilyen eredetis szervereket is ^^)