Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olyan májer vagy, lehetek olyan mint te?
Légyszi, légyszi!!!!!
Többi bf2-es is biztos nagyon vagány a fos játékára, és véletlen se húgyoznák össze magukat a kocka fejükkel, ha az életben odalibbennék eléjük😄😄😄😄
Nevetségesek vagytok, de ha nektek ez jó, nyugodtan irogassatok, engem szórakoztat!
crazyclone
''bár aza alatt az ötperc alatt nehéz vót eldönteni''
ma 12:53 #4908
ma 13:47 #4921
- ez ugye csak véletlen???

TS Zolly
Te nem mentél már el?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
Akkor egy kilõve. Következö?

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Kovács legény
ki játsza?
és hozzád szoltam különben is?

www.czekoart.hu

tommyg
te se játszd már itt az agyad
#4920 igen ez elég ovisan hangzik hogy húúú mi vagyunk a kemények szarunk a szabályokra és a bf-el fexünk le aludni

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Kovács legény
tényleg nem fogsz válaszolni?

www.czekoart.hu

csuszi
lehet engem is megregulázni, én legalább tartom magam egy közösség szabályaihoz, és nem arra verem magam hogy de kemény vagyok szarok a szabályokra mi ez bazzeg ovi? - pl.:képzeljétek a tanárok félnek az óráinkra bejönni féle loller duma! jöhet nekem a figyelmeztetés, részemrõl off (de én tényleg nem válaszolok innentõl kezdve, megtudom állni, olyan vagyok mint egy ninja😊😉)

MJ rulz Pink Team The Only One

crazyclone
még a codosoknak is lehet ilyen közösségük .... amugymeg én sosem fikáznám a böföt tetszik az mindenkinek de mia abaj a cod4el? még megsem jelent ...

csuszi
eddig semmi bajom nem volt veled, pláne hogy te is vén csóka vagy, de kezdesz irritálni, amit te pont leszarsz, ahogy én is téged. én se megyek más topicba flémelni, mert van annyi eszem, hogy ne üssem bele más dolgába az orrom. és tõlem te úgy szidhatod a codot a bf topicban ahogy akarod, sõt még itt is, pont leszarom, meg más véleményét is, van nekem sajátom😉 de amiért kezdelek nem ceretni, az az, hogy vén fasz létedre itt osztod az észt, meg keménykedsz a hülye lém kocka közösségedre ( a cod is az; nem kell bemutatni, de én legalább nem verem magam rá), meg kurva erõs emberke vagy mer az adminok hiába figyelmeztetnek a szabályokra, biztos 30-30 a korod? mert inkább tûnsz ez alapján 16 éves hebrencs csókának. persze nem fogod kibírni hogy ne szójjá be, pedig akkor cselekednél helyesen, ha visszamennél a saját szemétkupacodra, és nem itt hencegnél a kiskakasokkal egy szaros sg fórumot illetõen.

TS Zolly

tommyg
jó, hát persze hogy én na császtok

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

tommyg
mert õk egy összetartó csapat senki se állhat közéjük, tudod?

tommyg fejezzed beh
crazyclone
most miafaszomér kell a bf2sök fikázzák a gammát ugyis mindenki ki fogja probálni ...

hess vissza a helyetekre kötözködni<#vigyor>
nemáááááá

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
nem

Remélem meglett tárgyalva minden és befejeztétek bf vs cod4 témát<#felkialtas>

kösz
éjjen a flém 😊)

hát letöltöttem - megnéztem az intrót - asszem vót valami játék is .. bár aza alatt az ötperc alatt nehéz vót eldönteni 😄D
remélem a gém nem abban merül majd ki hogy intenzív lesz de rövid 😞( mert a demo az pont semeddig nem tartott asszem maradok annál a szar bf-nél, mert a többi 'ratyi' is azzal jáccik
de azé még jöhetünk ide flémelni?? 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TS Zolly
Jobb ha tudod. Bf Magyar közösség összetartó. Ha valaki valahol szidja a játékot, azt mi izekre szedjük, bárhol is van. Igy volt ez a csé, crisys, eq tyopikban is. Senkitõl nem türjük el a bf negativ kritikáját. Ehez tarsd magad. Lehet az modi, a játék proja, vagy egy sima user. Mi azonnal ott termünk, és szétkempeljük a szaros tyopikot. SG moderatorjai már rég letettek arról, hogy egy picit is megpóbáljanak köztünk rendet tenni. Bf2 tyopikba ha esetleg betéved egy modi, jujjoga, sikitva szalad onnan. Nemhiába lett hivatalosan is a bf2 tyopik moderátor mentes övezet. Bf2 tyopik az elsõ olyan, ami a 100k felett is létezik. Mert volt egy szabály. Amelyik tyopik eléri a 100k-t, azt bezárják. Ma 130k felett tart a posztok száma. Egy más játék sem fogja ezt a számot elérni. Bf SG-s társadalm az, akik a bf2 tyopik melett még egy bf2 communition tyopikot is fent tart, ami kizárólag csak az õsbéefes köcsögöké. Ha oda betéved egy jöttment, sokkal vadabb dolgokat kap mit itt az, aki szidja a kod4 tyopikban a bf-t.
A felmentõ sereg csak miheztartás végett jött. Hidd el, ha folytatod, még te jársz rosszúl.
Közeleg a karácsony, de elötte advent.

mNzJean
Lehet egy játékról véleményt alkotni ,meg lehet szidni más játékot és flémet szíttani , a két dolog most már te is beláthadod ,hogy nem ugyanaz .De ennek ellenére szerintem itt csak beszélgetés folyik.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

tommyg
csak elmondtam a véleményem, azért nem kellet volna felmentõsereget hívni de köszi 😉

TS Zolly
Mert szólt egy illetõ, hogy valamelyik idióta kodos, itt, a kedvenc játékunkak szídja. Azé! Rémlik valami?

jo nagyon a banner😄
Márcsak 1 hét és 19 ora és megjelenik 😊😊

tommyg
jó, de most mit kell idejönni minden bf-esnek verni a nyálát?
részemrõl abbafejezem<#smile>

Kovács legény
grád

www.czekoart.hu

TS Zolly
nyád

elég lesz -.-
tommyg
örülj hogy te ilyen népszerû vagy a kockák körében <#alien2>

Szili08
Call of Duty 4ever!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor3><#vigyor3><#worship><#worship><#worship><#worship>

figyel õ már,csak keres a guglin vmi témaba illõ képet amit linkelhet majd<#idiota>
a top10 fontos lépés afelé hogy tiszteletét tegye itt 'szekrény'-úr és nem akarunk titeket megfosztani ettõl az élménytõl 😉)

nahh letõtötte ezta fos-demot megyek kipróbálom hogy mit is fikázunk 😄D

nem tom a napokban kínai kaját ettem (mer apu meg anyunak nem volt ideje fõzni) és hát igen most így utoljára fosás volt ^^ mindenesetre cod4 az jobb de el mne menjenek a bf-esek mer akkor nem leszünk benne a top 10 ben júúújjj<#beka3><#gonosz2><#idiota><#ravasz1><#beka2>

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

wazze 😄D netérj el a tárgytól!! itten a bf2-ösratyik próbálják tartani a tyopikotokban a lelket hogy bennmaradjon a top10-ben erre itten jössz az új bannerral!?
azt fejjtegessed mi a jobb a 'szar vagy a fos' 😄D
(gy.k: szar=bf2, fos=cod)

végre egy jó banner

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

csuszi
és ha a bf2ben gyermeteg lövöldözés az 1on1 akkor törvényszerû hogy codban is az?😊 érted. melyik a jobb a terepjáró vagy a sportkocsi? esetleg egy kamion... bla bla bla

Boxer HUN
hát épp errõl van szó. nálunk az 1 vs. 1 gyermeteg lövöldözésnek minõsülne. értelme semmi. a bf2-t nem arra találták ki. amúgy nekem is tud még újat mutatni a 2185 órámmal. <#vigyor4>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

csuszi
én egy gémet se szídok, se bf et se csét, se semmi mást, csak érdekes ahogy az átlagplayer azt hiszi a cod2 abból áll, hogy osztják a hedet. persze persze😄😄😄😄 legalább néznének meg demokat a cb-rõl, minden ladderben ott van a tanulnivaló, a kutya se szedi nézi csak megy a közhely cod2rõl...😉 érted

csuszi
😄 kicsit s eeskü, csak írta a bf dolgokat, arra reflektáltam. 1000 óra nem kevés, de nem is sok, azért van még benne új dolog számára, nem azért mert láma a cod2. iszonyat pro gamerek vannak, nagyon sokat kell codot tanulni ugyanúgy mint bf2-õt, nem ezstelen hent az ahogy a többség hiszi mertt felmegy egy publáma serverre lámulni. ne abból induljon ki, szedjen le demokat az illetõ cb.com ról aztán lesse, fõleg az 1on1 ben látszik milyen gyorsan kell mindenre reagálni, pillanatok alatt dõl el egy egy party, tiszta sakk.

Boxer HUN
Öntömjénezés indul...

...füst szagot érzek. <#hehe>

csuszi
én azért a 1000nél jóval többet toltam😊 csak a cb warjaim száma 300felett van😊

szucsy89
jóbanner!

te bf2zöl, cod2zöl, mind2, vagy egyiket se tolod?<#hehe>
mNzJean
A bf2 -ben pro-nak lenni nagyon nehéz ,és nem 1 hónap alatt elsajátitható mutatvány , gondolok itt arra ,hogy a gyalogos harc mellett rengeteg a jármû ,amit külön meg kell tanulni használni , pl aki jól tankozik ,az nem nagyon tud helit vezetni , vagy egy skilles gyalogos nem tud repülni,bombázni, a játékosok 80% egyépként a mai napig nem tolja pro szinten a légi dolgokat / én sem / , és ez valószinü nem azért van mert olyan egyszerü , bárgyu játékról van szó.Ez egy ilyen játék , komplexebb mint a cod de igazából, ez számunkra nem is kérdés , nem lehet összehasonlitani a két játékot.

De már csak 7 nap és remélhetõleg találkozunk valamelyik cod -serveren.

Sry az Offolásért.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

crazyclone
nagyon ottvan a banner ....

szucsy89
na kb én is így vok vele...
én elõször a codoztam, (sima, uo, 2) utána tudtam csak kiporóbálni a bf2-t (gépem nem volt elég jó addig:S) és mit ne mondjak kib*szott jó volt cod után...aztán rá kellett jöjjek hogy itt már tudás is kell, az én "codos skillemmel" a rohangáloka pályán összevissza és verem a fejeseket taktikával itt már nem lehet aratni...ugyanakkor meg a hatalmas mapok nem tetszettek, nekem a cod a maga kis mapjaival, taktikáival bejött...

#4870: pro-t meg direkt idézõjelbe raktam, úgy értettem, hogy viszonylag kevés játékkal a public szervereken sikereket érhet el az éppen codot nyomó pistike...bfbe ez sztem nem így van...de ez csak my vélemény^^
JAG1
Majd vált minket szekrény. :-)

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Boxer HUN
Bakker mégiscsak összejött.. Top10-ben a topik.. <#hehe>

Na elkolbászolok innen...

Boxer HUN
...<#hehe> ez már a korral jár!