Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Egyiknélsem látok seed-et, úgyhogy valszeg várni kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LackoMester
látom már mindenki nagyon játszana,mondjuk én is....

élet a legjobb méreg

még ma megtudjuk melyik a jó verzió mert pár óra és beindulaz élet

DarkSector
Ez hogy jön ide?
North-amcsiba 5.én adják ki se elõbb se késõbb.
Az engem nem izgat, hogy én mikor tudom letölteni, csak mondtam az egyik hozzászólásba, hogy nem hihetetlen, és nem 100 hogy mindegyik fék.
Mert ha mondjuk 3 nap múlva lenne az elsõ releasze dátum, akkor azt mondtam volna, hogy ne is kezdjék tölteni, de így lehet némi valóság alapja.
Az már más kérdés, hogy attól függetlenül még lehetnek fékek.
De nemgond én ráérek még vagy 50-60 évig.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommyg
jah jóféle, lesz abból 9.-e is

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

kovecses
Hát arra hogy 8-án kapsz játékot legelõbb, vagyis ma nem jelenhetett meg inkább 6-án.

na mind1

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

tommyg
de ezt most mire értetted? 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Prince of Máté
Bakker olyan jó lenne, ha mosnyt lezárnák a topikot egy hétre, és akkorra már vége lenne a wareznak, és mindenki nyugodt lenne :/

Sadist
Nyeheheh, vicces ez a sok vérpisti, ahogy óbégatnak a warez után. Nem elég, hogy lopják a játékot, még követelõznek, és fel is vannak háborodva, hogy nem jött ki elõbb a warez, mint a hivatalos verzió.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kovecses
jaja

tommyg
mi 8-a csütörtök? 😊

kovecses
8-a csüt.

Sadist
Gondolom programozás terén max a Hello World-ig jutottál, de nagyon tudod, hogy valamit mennyi idõ alatt lehet feltörni 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

tommyg
na megkérdeztem a pcdome-t hogy mikorra küldik ki....

Kedves ***** Tamás!

Amennyiben csütörtök reggel megkapjuk a forgalmazótól a játékot, péntekre
fogjuk küldeni a CoD4-et, amennyiben késõbb érkezik csak meg a
szállítmány, a késésnek megfelelõ idõvel késõbb.

Üdvözlettel:
Eglesz Dénes
PC Dome online áruház

kovecses
Én is ezt mondtam, 6!

tommyg
aha és akkor miért van mindegyik cod4-es videó végén az hogy 2007 nov 6???? na??? a 7 days of mw is az van
amúgy amerikába most van 8 óra most nyitnak a boltok, de akkor is csak holnap jön ki

Eisenhower
még ez az utolso vélemény utána qssolok. azért az se mind1 melyik csapat mikro szerzi be a cuccokat. reloadednek elég jó kapcsolatai vannak/voltak.... 😊 na de mind1 is csak jelenjen már meg és lõjjünk szét pár segget ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

AtiRadish
Igaz majdnem egy ev utan de csak a reloaded csapatnak sikerult feltornie a chaos theoryt meg a Pop3-at, semelyik mas csapatnak nem sikerult kijaccani a vedelmuket. Koztudott teny h. az a kis litvan csapat volt a legjobb, nem tudom mi lett veluk. A csapatok nevet amiket felsoroltal azok is jok de ha megnezed nforceon pl. 2005-2006 os jatektermest, a legnagyobb %ban a reloaded torte fel oket a leggyorsabban, legjobban. Es hidd el ez nem (csak) az en velemenyem.
Na gigaoffolasnak vege.

Eisenhower
off: most nemazért de reloaded aztán marhára törik a játékokat, hány oldalon szidják hogy nem törik fel rendesen a játék védelmét... nah mind1. meg nem csak reloaded van a világon.... procyon deviance Hatred Fairlight Money anno 😊 bár én még mindig többre tartom bármelyik groupot mint reloaded-et.... ON. meg kéne rendelnem a gémet 😄

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

kovecses
Regisztráció idõpontja: 2007. 01. 09.

Itt fórumozok már egy ideje és egyre több hasonló hozzászólást látok

le lehet szállni rólam

csõváz

aaasdd
ez biztos?
Solid Snake
Multi demót akkor holnap már tolhatjuk yea<#violent>
DarkSector
AZÉ LÁTHATSZ, TÖBB DÁTUMOT, MERT VAN aMERIKA KÜLÖN EURÓPA, AUSZTRÁLIA ÉS ÍGY TOVÁBB!!!
Varezzal meg nem piszkáltalak szerintem. Én is tudok várni.
Én CSAK azt jegyeztem meg, hogy már megjelent, és elméletileg már bárhová feltölthetik, bármelyik percben.

DarkSector

DarkSector
Bakker 4-re is volt kiirva egy megjelenés, valahová csak mivel 4.tegnap vót, ezé mindig törlõdik és azé nem tudom megmutatni.

BiG G
nézz meg egy naptárat, ma van november ötödike.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

AtiRadish
Regebben megjelenes elott tobb nappal is ki tudtak lopni/warezolni. Iden miert kell mar varni a megjelenes napjaig?😛 Meg a reloadeddal is mi van?😮 tobb honapja nem tortek fel egy jatekot se . Csak a kaki fairlight meg vitality verziok vannak, azoknak a toresei meg szoktak fagyogatni rendesen.
(tudom, tudom vegem meg eredetibe oszt nincs ez)

kovecses
Mindenhol más van irva.
Errõl ennyit.

Most ne engem piszkálj hogy nincs warezod, én tudok várni.

crazyclone
és ez nem mavan??

DarkSector
Errõl ennyit:
Tegnapi dátumra is ki volt írva valahová...
És ez eddig még mindig így jöttek ki a játékok, ahogy ez a lista mutatta, úgyhogy megbízható.

crazyclone
de akkor sem lenne olyan nehéz megcrackelni ezek a tagok már huszéve csak ezzel foglalkoznak ha a kezükbe kerül szerintem 10 perc mulva fent is van a neten és nem egy ilyen csapat van ha megjelent volna akkor már biztos lenne valahol egy mûködõ verzió ...

Sadist
Nem a játék motorján múlik, hogy milyen védelem van rajta, és általában nem is a fejlesztõ cég, hanem a kiadó rakja rá a másolásvédelmet.

crazyclone
de azt valahogy nem vágom hogy lehet Xre kinn és PCre még nem ... azt megint nem vágom milyen enginet hozott össze az infinity hogy egy napja nem hoztak még össze egy müködõ warezt... szal most akkor tud valaki biztos infot arról hogy amcsi barátainknál már megjelent az üzletbe mert máshonnan nemtom honnan lehetne összeszedni egy ilyet ... ennélkül pedig nincs is értelme keresgélni valszeg mind fake ...

Rolika16
Szerintem tök feleslegesen töltöd,de te tudod.

Törölt felhasználó
Nem mellékeli hanem kiad egy olyan verziót is <#vigyor>
Sadist
Jah, és szerinted Activision mellékeli is a cracket, hogy egybõl tolhassák fel warezra 😄

kovecses
November 6.

És az igen csak holnap.

kovecses
Nem holnap jelenik meg USA Lásd a bannerban lévõ 7 days of MW

Sadist
Jah, bugból is 10-szer annyi jutott bele <#hehe>
De érdekelne, hogy szerinted mi az, ami van BF2-ben, de CoD-ban nincs. Lehetõleg sorold fel egyik oldalra, hogy mi van a CoD-ban, másik oldalra pedig, hogy mi van BF2-ben. Kíváncsi vagyok, hogy a BF2 oldalán 10-szer annyi dolgot fel tudsz-e sorolni.

DarkSector
jah...
akkó lehet hogy fake, de akkor is fent kéne már lennie, mert tegnap már megjelent.

Rolika16
Így van,felesleges veszekednünk.

BiG G
szerintem meg addig senki ne szedjen semmit amíg nem bizonyosodik be hogy valamelyik verzió frankó. (nforce, bh feltöltés, etc)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Rolika16
Eddig mindenhol csak azt írták hogy FAKE.

DarkSector
de hol kellene találnod?
Még jóhogy nincs meg sok embernek, mert 1-2 kb-al lehet csak szedni.
Meg én 7GB-os féket, még nem láttam.

Rolika16
Hmmm,lehetséges de sehol nem találok olyat,hogy én nekem meg van már.stb

DarkSector
Szerintem nem fake egyik sem, mert tegnap már kiadták az usa-ban a játékot.
Ponthogy már egy napot késtek a feltöltéssel.

Rolika16
Eredetibe láthatatlanul,meg nem akarom meg venni.

kovecses
Mindig ez van, ezek midn fake-ek voltak.

Majd talán holnap.

XBOX-ra már kint van a mûködõ.

Na már kezdõdik itt is a fake láz... <#wilting>

Rolika16
Ritka sok fake verzió lesz akkor:-)