Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THPG-ben nem volt kiírva, hogy tiltott a warez -.-
De mind1, inkább nem süllyedek le mások szintjére.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Azt eladtam és a külömbségért szintén megdolgoztam.
És jövõhónapban jön meg a fizu.
Ennyi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
De abban igaza van, hogy van rá másik topic
Nem dohányzok nem iszok nem drogozok nem kávézok csak kockulok ez az egyetlen rossz szokásom😄
Szoktam ám sportolni is😄
1. vunk a bajnokságban.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
\"In the wreckage of a job well done I saw a place I\'d never seen before, yeah And that moment I refused to close my eyes anymore\"
de megértem azokat is, akik nem tudják megvenni....ha csak ennyien lennének, beleférne, ez nem kérdés.<#nemtudom>#nemtudom>
No one can stop Death!
Ezért marad a warez.
Mondjuk én megveszem de sajna nem most.
És nem pc-re úgyhogy kicsit többe fog kerülni de legalább nem minimmumon kell tolni.
jó ez a vip
az mit jelent,hogy kapsz egy kicsit? 10-20 ezer ft?
Régen a Black and White már kijövetel elött megvolt feltörve neten.^^
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
De amcsik is tolhatják Angol serveren
jöhetne a játék, ha jó, azért, aki meg megveszi a hasonló kategóriájú játékokat, úgyis megrendelte/rendeli , a werzióra várók legyen türelemmel.
No one can stop Death!
csupán ennyit dolgozott
Hogy írta hogy kint van warezon 😄
itt meg elõadja, hogy ez nem warez topik...
Most komolyan, mint vártok egy nyomorék tizenévestõl?<#fejvakaras>#fejvakaras>
A másik meg az, hogy nem azt mondtam, hogy nem lehet warezolni (én mindent a netrõl töltök le) hanem hogy ITT nem lehet Warezolni, mert ennek külön nyitottak egy topikot is.
A házigazdsa se gyõzi törölni a warez HSZ-eket, de az ilyen kis faszlámák mint te, elõszerettel szoktak flémelni <#lama>#lama>
#6155 full flém 😄 1. lefaszlámáztad
tökmind1 hogy nem beszélnek itt warezrõl - mert lásd BF2 topic,
csak majomkodás megy - ennél a WAREZ is jobb.
Ez érdekli a legtöbb embert nincs miért hipokratának lenni.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.