Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
A segitséget elõreis köszönöm
Az egyik klántársam (idõsebb, nem kimondottan pc guru) ezt úgy szívta meg, hogy megvette a letöltõ kódos kiegészítõ packot egy másik játékot, amiben persze cd nem volt. Visszament a boltba és ordenáré balhét csapott. Amikor befejezte, udvariasan elmagyarázták a letöltõ kódos kiegészítõ csomag mibenlétét. Nem kicsit égett be...
Pedig a TDUnak a dobozában volt.
A BF2nek meg a kézikönyv hátúlján!
Sztem vidd vissza és kérj egy másikat.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
szerverkeresõnek milyen progit ajánlotok?
ASE, xFire, vagy esetleg valami más? melyik a jó?
(nem csak cod4-hez, hanem cod2-hez is kellene)
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Amúgy ez is csak szöveg mert van egy irodai gépen manapság Vista na meg mikor lesz ilyen kari bele 😄 Amikor már a 3. dx10-es sorozat jõn a vga-kból.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Ez egy magyar gyerek szervere nem tudom lehet járnak külföldiek is
pörgõs,eszméletlenül gyors,tényleg csak úgy cikáznak a töltények az ember füle mellett,robbannak a gránátok és te csak halsz és spawnolsz,halsz és spawnolsz 😊 2-ben nics az az isten hogy mínuszban legyek (igazság szerint általában elsõ helyen állok,ha a csapat nem,akkor is...)
aztán egyszer csak megszokod,és átlátsz a káoszon!na onnantól már tényleg FUN
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy olyan ahol sok a magyar?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Vagy csak szokni kell😄
COD2be volt. Tod amcsi zászló meg szovjet stb.
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
Vagy én vagyok a láma vagy nem tudom:S
Nagyon hasonlítanak egymásra az emberek.
Team Death-et nyomtam és eleinte (még most is néha) nem tudtam most
velem van vagy ellenség😄
Nekem kurva szokatlan 1 elsõre. Asztán majd meg szokom idõvel.
tegnap neki is álltam feléig eltoltam.és ma befejeztem,eszméletlen 5letes és összetett lett ez a game.nagyon nagy a fíling.a legjobb rész az 1 után.a 2õ eléggé gyenge lett fõleg a multi.az 1 az örök besztes,nagyon sokat multiztam.eléggé pro szinten toltuk apámmal sokszor csíteléssel vádoltak minkt 😄DSA_SA:?AS😄SADASD
a 3-om x360-on toltam kicsit.na az látsztik más csapat munkája.eléggé gyenge.szóval ez rész ez igencsak megánuszol mindenkit.és teljesen max grafikán tudtam mindezt élvezni.fúhát,még mindig csak nézek.a vége is nagyon eltalált.és szóval ez egy baszottul besztes gamma nálam.grat az infinity wards-os srácoknak.<#eljen>#eljen>
multizni is fogok,ez már bisztos,kúrva nagy fíling lesz az is. ^_______^
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Természetesen más programokat is használhattok, mint amiket leírtam, tehát bármilyen iso editort, vagy virtual drive-ot.
Nálam ezek váltak be, azért ezekkel csinálom.
Csak halkan, mert ez illegális...
Az én gépemen 1024*764-ba átlag 20-30 között van minden legnagyobbon van ami lehet kivéve Shadow mert az kikapcsoltam.
Next PC upgrade: 2022
Hát srácok én asszem ma elmegyek és beruházok egyre.
2 magos P5-ös gépen 7600GTvel 800x600ba fullon életképes?
Demoba csak normalon volt na jó egy kettõ maxon.
Ezek szerint csak a normal van és nincs max.