Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
7600gs 256ddr3 agp
768ddr ram
celeron 2.8 proci
köszi a válaszokat
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
én még szûz vagyok multiplayerek játszásában, úgyhogy szeretném a segítségeteket kérni, hogy hogy tudok multiba játszani mondjuk most a call of duty 4-el?
a The All Seeing Eye-ot már letöltöttem. csak nemtudom hogy jó e ez letöltött játékokhoz, és ha igen akkor hogy kell pontosan beállítani.
meg tûzfalnak mit érdemes használni ilyenkor?
köszönöm szépen
(ha valaki tud segíteni az légyszives privátba írjon) nagyon köszönöm
hello
Vajon nekem miert nem engedi az ugrast 0-as gombra tenni,csak spacera?ha beallitom falnal pedig kiirja hogy ugrashoz 0-as gomb de nme csinal semmit,ha visszarakom spacera akkor jo de en a 0-as hoz szoktam tapasztalt ilyet vki?
thx
Valami átírogatással elõ lehet csalni a max texturát DX9 alatt ?
Vagy felejtõs ?
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
https://grentmedia.hu
persze a Razor1911-es tört verzió.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
A rate of fire-t én is kérdeztem, azt mondták, hogy elõbb fejlõdni kell és csak utána lehet állítani.
/nagy fejledtség kellhet ahhoz igazából is, hogy áttudja állítani.../
2.: Rate of fire t lehet vhogy állítani? G3 elég idegesítõ h csak 1 et lõ <#gun>#gun>xTH
Forrás: www.sly.hu
"The All Seeing Eye Tutorial
(avagy hogyan játsszunk barátainkkal magyar szervereken)
Az All Seeing Eye, röviden ASE egy szerverkeresõ program, mely hasonlóan a GameSpy-hoz az Interneten fellelhetõ játékszervereket hivatott felkutatni. A program csekély mérete ellenére kiváló lehetõségekkel és könnyû kezelhetõséggel lett megáldva, de a nagy elõddel ellentétben az ASE készítõi a program fejlesztésekor a 3D csicsa-micsa helyett a kezelhetõségre és a tudásra koncentráltak, így lehetséges az, hogy mára már talán több játékos használja az ASE-t mint a GameSpy-t.
Ezen tutorial-ban ennek a szerverkeresõnek a beállítási folyamatait találjátok, egészen a telepítéstõl kezdve.
Elõször is töltsük le az alkalmazás webes installerét innen, vagy tegyük meg ugyanezt a program hivatalos honlapján, a http://www.allseeingeye.com/-on. Ha letöltöttük a kisméretû installert, indítsuk el és ha a tûzfalunk rákérdez, engedjük ki a programot az Internetre. A program ekkor letölti a telepítéshez szükséges programfájlokat a szerverrõl, majd, miután ezzel végzett, nyomjunk az Install gombra. A Disclaimer-t leokézva és az online readme oldalt bezárva máris a programban találjuk magunkat, ahol a fejlesztõk üdvözölnek minket nyájas mosollyal az arcukon.
A konfigurálás következik. A fenti popup panelen kattintsunk a Next gombra, és a következõ panelen állítsuk be az Internet-kapcsolatunk sebességét. Ha nem tudjuk pontosan, használjuk az Auto-detect lehetõséget, ha ADSL, vagy kábeles Internetünk van, válasszuk a Faster rádió gombot. (A pontos mérési eredményekhez állítsunk le minden sávszélesség-foglaló alkalmazást (letöltések, stb.)) Ekkor a program leméri a kapcsolatunk sebességét, majd ha ezzel végzett, hagyjuk jóvá az eredményt az Accept gombra kattintva. Ha kész, kattintsunk a Next gombra, majd ismét a Next-re. A Games panelben vagyunk, ahol ha rendben fel lett telepítve a számítógépre, a játékunk megjelenik az Installed games szekcióban.
(Amennyiben nem látjuk a játékunkat, de az mégis a számítógépen van, gördítsük le a Not installed fület és jelöljük ki a játékot, majd a Program location mezõben adjuk meg a játék indítófájljának pontos helyét, vagy használjuk az Auto-search lehetõséget.) Itt adhatjuk meg továbbá a játékban használatos nicknevünket is, amennyiben a játék képes elõretárolni ezt az információt. Ha sikerült a procedúra, kattintsunk a Next-re, majd a Finish gombra.
A bal oldali panelen jelöljük ki a játszani kívánt játékot, majd egy kicsit lejjebb, a Modifiers fület lenyitva keressük meg ezt az útvonalat: Modifiers/Country/Europe/Central Europe, majd pipáljuk ki a Hungary elõtti négyzetet.
Ekkor még mindig nem történt semmi, úgyhogy kattintsunk ebben az állapotban (játék kijelöl + Hungary kijelöl) a felsõ eszköztárunk Refresh gombjára (ikon piros-kék nyilakkal). Ennek eredményeképpen a következõ kép fogadott engem (A keresési eredmény egyébként rengeteg dologtól függhet, kezdve a keresõszerver kiosztott IP-jén át az Internet-szolgáltatónkig.)
Kedvenc szerver hozzáadása
Amennyiben ismerünk olyan szervert, amit nem listázott ki a program, és tudjuk annak IP címét is, akkor azt lehetõségünk van hozzáadni a fenti listához, mégpedig a szerver hozzáadása gombbal.
A felugró ablak elsõ sorában válasszuk ki a játékot, majd ez alatt adjuk meg az IP-t (portszám nélkül), valamint ha nem egyezik a portszám az alapbeállított értékkel, írjuk át azt is. Az OK gomb megnyomására a szerver már hozzá is lett maradandóan adva a szerverlistánkhoz. Ha több ilyen szerver is van, akkor ugyanezzel a módszerrel szépen adogassuk hozzá mindet a szerverlistánkhoz. Nekem jelenleg 4 szervercímrõl van tudomásom, így ezeket hozzáadogatva a következõ eredményt kaptam:
Csatlakozás jelszavas szerverekhez
A jelszóval védett szervereket az ASE a szerver neve elõtti kis lakat megjelenítésével mutatja. Ezekre csak úgy tudunk fellépni, hogyha tudjuk a jelszót. Ha birtokunkban van, kattintsunk jobb egérgombbal a szerver nevén, majd a jobbklikk-menübõl válasszuk a legalsó sort, a Server Properties-t, vagy nyomjunk egyszerûen F4-et a kijelölt szerveren. A felugró panel elsõ sorában adjuk meg a szerver belépési jelszavát (Password), valamint, ha rendelkezünk rcon jogokkal, akkor töltsük ki az rcon pw sort is.
Egy trükk
Ha szeretnénk megnézni, hogy az aktuális játékból hány online szerver mûködik, de mindezt anélkül, hogy feltelepítenénk a többgigás stuffot, akkor nem kell mást tennünk, csak hozzunk létre valahol a számítógépen egy darab új fájlt (pl. Új dokumentum), majd nevezzük ezt át a játék indítófájljának nevére. (beleírni nem kell semmit.) Tehát például:
valami.txt => moh_spearhead.exe
Ezután menjünk az ASE-ben a Filter/Configure Games menüpontba, válasszuk ki a Not installed szekcióból a kívánt játékot, majd használjuk az Auto-search opciót a játék indítófájljának felkutatására. Ha mindent jól csináltunk, a program meg fogja találni az általunk létrehozott .exe indítófájlt és már hozzá is adtuk a szerverlistához a kiválasztott játékot, holott az nincs is feltelepítve.
A magyar szervercímek és IP címeik hamarosan elérhetõek lesznek a nemsokára induló Szerverek menüpont alatt a fõoldalon. Addig is a szervercímek felkutatására használjátok a fórumot, vagy a kávézót, de érdemes a híreket is nyomon követni.
Hát ennyi lenne, ha minden rendben, dupla kattintás a szerver nevén és a játék megkezdi a kapcsolódási folyamatot.
-Zagash"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ja! Azt gondoltam, hogy sikerül! Bejön az összes COD2 server!
<#mf1>#mf1>
Csak kicsit vagyok pancser!
Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX