Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
jah tiszteletben tartom véleményed, és végre 1 olyan vita amiben sem anyázás, sem hasonló nem volt(rem.:nem is lesz)<#integet2>#integet2><#eljen>#eljen>
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Battlelog: Purga5
írj wh-t meg aimot? célozni még tudok, wh meg mink az uav mellé, meg még annyit ki tudok következtetni, hogy ha itt eltûnsza, akkor valószínüleg arra futsz, ott meg majd vár 1 gránát, ehhez mindek wh meg aim? mind1
CSÍTER MINDENKI aki kicsit is nem a pálya középsõ útvonalán haladhogy bárki lelõjje, vagy esetleg kemper is mert taktikusan halad elõre és nem rohan, hanem csak 15 huh le se merem írni 20 sec-ig egyhelybe áll, ilyen a felfogással.
"de mind1 maradjunk korlátoltak, a kreativitást vessük el, csak olyan dolgok a jók, amik mindenerõfeszítés nélkül bazinagy elõnyt ad nekünk lásd helcsi meg airstrike, ami baromira rontja a játékélményt de mind1... ok maragyjunk magyarok, vki megpróbál újat csinálni/kipróbálni rántsuk vissza."
Írj WH-t, aimbotot, éld ki a kurvanagy kreativitásod, és mutasd meg mekkora pro vagy, igen...
bár játékon belül nincs nagy haszna, de ha eccer feljut...
mellesleg pont azért jut fel mert te nem tod leszedni, mivel ilyen helyekre csak kiszolgáltatottan lehet feljutni, és ha észrevesznek véged, esélytelen vaagy...
mind1 a kempereket is szidják a snipákkal együtt... én se értettem sose hogy a snipa pl mért nem megy be az éületbe közvetlen 1v1 csatába a sotis ellen, mind1 senki sem tökéletes kb. hasonló...
Mindenkit küldjünk el a 'csába? Akkor meg ezt mondaná aki erre jár - hihetetlen mi flém megy itt a CoD4 topikban. Majd lesz takarítva. Vagy nem... ezt nem tudom.
Nem mellesleg igzad van!
kihasználni egy játék hibáit hogy a falból lövöldözzünk kifele
hihetetlen ami itt megy a CoD4 topicban más rendes topicban a cheater roofcamper warezolos lámákat leoltják a vérbe.....
jo most nem a warezon van a hangsúly de eszméletlen és még engem olt be hogy nehogymár beszoljak a csalo lámának csak azért mert én nem gyakorlok éjjel nappal hogyan csaljak jobban nocomment
www.818clan.eu
!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user
de mind1 maradjunk korlátoltak, a kreativitást vessük el, csak olyan dolgok a jók, amik mindenerõfeszítés nélkül bazinagy elõnyt ad nekünk lásd helcsi meg airstrike, ami baromira rontja a játékélményt de mind1... ok maragyjunk magyarok, vki megpróbál újat csinálni/kipróbálni rántsuk vissza.
Töröltem a pb könyvtárat, majd újraraktam és azóta mûködik rendesen <#wow1>#wow1><#vigyor3>#vigyor3>
\players\profiles\"profilod neve" ebben a mappában van egy "mpdata" nevû fájl
Mentsd le a profilod
- Índítsd el a játékot, majd írd át a CD-keyt arra, amivel eddig játszottál és XP-t szereztél
- Másold át a feltápolt mpdata-t úgy, hogy közben még fut a játék
- Lépj ki a játékból, majd indítsd újra
- Írd vissza az eredeti CD-kulcsot
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Ha kulcsot cseréltek akkor újra oké lesz minden egészen addig amíg azzal is le nem bukik valaki csítelés közben, szar ügy mivel csak véges számú kulcs van így idõ kérdése és mind PB bant fog kapni.
(kész mázli hogy nem hardware bant kaptatok, ha az beüt onnantól EGYETLEN játék szervere sem tudtok majd felmenni ahol van PB, nem csak a cod4-re hanem az összes többire se, mindezt azért mert valaki más ugyanazt a kulcsot használja mint ti és csítel)
Ja és javítson ki valaki ha túl nagy hülyeséget írtam, nem ez lenne az elsõ eset 😊
Próbáld meg ugyanazt a játékot feltelepíteni másnál is és ha ott jó akkor cserélj RAM-ot.
Vagy kérj kölcsön te RAM-ot és a saját gépedben próbáld ki az újjal...
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Engem érdekelne a probléma megoldása!
(global punkbuster guid ban 50a15a0a")
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Másnak is volt ilyen baja vagy csak nekem.
Battletag: Muhee#2716
Server #1: 77.74.196.204:28961 NEW
Server #2: 77.74.196.206:28960 NEW
Server #3: 77.74.196.217:28961 NEW
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Amúgy engem is bannolt a PB! "global punkbuster guid ban 50a15a0a"