Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Walaki]D`Lair
Hát azért neked is van egy érdekes játékstílusod, hallode...behasalsz valami kis zugba RPD-vel, épp csak 2 pixelen látsz ki és úgy ölsz...😊))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

LES FORZA INTER
sztem meg láma az aki még mielõtt a tetõre érne a srác nem tudja leszedni, de mind1

jah tiszteletben tartom véleményed, és végre 1 olyan vita amiben sem anyázás, sem hasonló nem volt(rem.:nem is lesz)<#integet2><#eljen>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Sadist
A legközelebbi boltban tudnak segíteni a problémádon.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Látom nem fogod fel. Az a - te szavaiddal élve - láma, aki az ilyen kiskapukat keresgéli, ahelyett, hogy becsületesen játszana.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"global punkbuster guid ban 50a15a0a" A PB újrarakása nem jött be...<#kocsog><#falbav>

Battlelog: Purga5

LES FORZA INTER
szal akkor világosan: az ilyen roofot csak akkor lehet kihasználni, ha az ellen 1 BAZINAGY LÁMA. ha pl mint azon a videón vki felmegy oda, grat neki, illetve szal ennyit az ellenrõl: szóra sem érdemes.

írj wh-t meg aimot? célozni még tudok, wh meg mink az uav mellé, meg még annyit ki tudok következtetni, hogy ha itt eltûnsza, akkor valószínüleg arra futsz, ott meg majd vár 1 gránát, ehhez mindek wh meg aim? mind1

CSÍTER MINDENKI aki kicsit is nem a pálya középsõ útvonalán haladhogy bárki lelõjje, vagy esetleg kemper is mert taktikusan halad elõre és nem rohan, hanem csak 15 huh le se merem írni 20 sec-ig egyhelybe áll, ilyen a felfogással.

magyarázd már el mi az az aim?

Sadist
Kismilliónyi videó van már youtubeon is. CoD2-ben is ugyanez ment. Bugot kihasználni ugyanúgy csalás, mint a WH, vagy az aimbot.

"de mind1 maradjunk korlátoltak, a kreativitást vessük el, csak olyan dolgok a jók, amik mindenerõfeszítés nélkül bazinagy elõnyt ad nekünk lásd helcsi meg airstrike, ami baromira rontja a játékélményt de mind1... ok maragyjunk magyarok, vki megpróbál újat csinálni/kipróbálni rántsuk vissza."

Írj WH-t, aimbotot, éld ki a kurvanagy kreativitásod, és mutasd meg mekkora pro vagy, igen...

LES FORZA INTER
mióta csalás? azt se tudod hol indulj neki az a bajd...

bár játékon belül nincs nagy haszna, de ha eccer feljut...

mellesleg pont azért jut fel mert te nem tod leszedni, mivel ilyen helyekre csak kiszolgáltatottan lehet feljutni, és ha észrevesznek véged, esélytelen vaagy...
mind1 a kempereket is szidják a snipákkal együtt... én se értettem sose hogy a snipa pl mért nem megy be az éületbe közvetlen 1v1 csatába a sotis ellen, mind1 senki sem tökéletes kb. hasonló...

Relinho
jah és ha van olyan verzió akkor melyik az??

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Ferro
"hihetetlen ami itt megy a CoD4 topicban más rendes topicban a cheater roofcamper warezolos lámákat leoltják a vérbe"

Mindenkit küldjünk el a 'csába? Akkor meg ezt mondaná aki erre jár - hihetetlen mi flém megy itt a CoD4 topikban. Majd lesz takarítva. Vagy nem... ezt nem tudom.
Nem mellesleg igzad van!

zee21
az hogy tisztességtelen mivel glitch exploit hivd aminek akarod
kihasználni egy játék hibáit hogy a falból lövöldözzünk kifele
hihetetlen ami itt megy a CoD4 topicban más rendes topicban a cheater roofcamper warezolos lámákat leoltják a vérbe.....
jo most nem a warezon van a hangsúly de eszméletlen és még engem olt be hogy nehogymár beszoljak a csalo lámának csak azért mert én nem gyakorlok éjjel nappal hogyan csaljak jobban nocomment

www.818clan.eu

Relinho
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy létezik e olyan all seeing eye ami támogatja,látja a cod4 tört serókat?! elõre is köszi

!!GO GUNNERS!! Xbox360&PC-->user

Utoljára amit olvastam az az volt hogy a generátorban csak 50-100 kulcs van.

LES FORZA INTER
föld alá? nem lehet lelõni? hm sztem azon a videon a roofolót(nem ásóbajnok, hanem felfele ment, bár ha mutatsz nekem olyat hogy földalá visza a bug...) a másik házból a vak is kiszedi, de ha fel tud menni akkor megérdemli az elõnyt, teszem hozzá ki az aki hagyja így végigugrálni játék közben? mert akkor akora lamak vannak fenn, hogy nem tökmind1 hova megy?

de mind1 maradjunk korlátoltak, a kreativitást vessük el, csak olyan dolgok a jók, amik mindenerõfeszítés nélkül bazinagy elõnyt ad nekünk lásd helcsi meg airstrike, ami baromira rontja a játékélményt de mind1... ok maragyjunk magyarok, vki megpróbál újat csinálni/kipróbálni rántsuk vissza.

Na itt vagyok, bocsi csak közben elkapott a játék heve 😊
Töröltem a pb könyvtárat, majd újraraktam és azóta mûködik rendesen <#wow1><#vigyor3>

trogerzsiger
Beszállok!

Sadist
Megnézném hogy banolnak több milliárd cd-kulcsot...

És igazad van hülyeséget írtam, több ember nem kaphatja meg ugyanazt a hw bant, shame on me 😊

Sarapetike
C:\***\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare
\players\profiles\"profilod neve" ebben a mappában van egy "mpdata" nevû fájl

Mentsd le a profilod
- Índítsd el a játékot, majd írd át a CD-keyt arra, amivel eddig játszottál és XP-t szereztél
- Másold át a feltápolt mpdata-t úgy, hogy közben még fut a játék
- Lépj ki a játékból, majd indítsd újra
- Írd vissza az eredeti CD-kulcsot

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sadist
Aha, szal aki a föld alá megy, és nem lehet lelõni, az hatalmas nagy pro, mert képes megtalálni és kihasználni a hibákat. Hát gratulálok...

így van, a gép alkatrészeit banolja szal új vasat kell venni hogy az ember újra játszhasson bámilyen játék szerverén ami PB-t használ.

Sadist
Aha, hát nem. Hardver bannál ahogy a nevében is van HARDVER alapján osztja a bant. Na most megnézem, hogy mikor egyezik akár két játékosnak is a CD-kulcsa, hálókártya MAC címe, vinyó szériaszáma, stb.

LES FORZA INTER
hardware bannál nem az van hogy nem a key-t bannolja, hanem magát a gépet, hogy cd key cserével ne lehessen visszajönni? asszem így a dinamic IP-seket is lehet szivatni, de ez már nem tuti csak az elsõ felére emlékszem vhogy így...

Sadist
A sok balga az nfo-ban lévõ kulccsal telepítette a játékot, aztán csodálkoznak, hogy banolták õket...

mNzJean
hardware bannt csak nagyon kirívó esetben alkalmaznak , de elvileg megtörténhet amit írtál.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

nos annyira mondjuk engem nemérdekel, hamarosan gépcsere lesz, aztán meg megveszem a játékot, annyit meg kibírok ha olyan van 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Csak egy tipp, ha jól tudom fix számú kulcsot lehet csak generálni a warezhez és most jött el az ideje hogy valaki valahol aki a warezhez ugyanazt a kulcsot használta mint ti csítelt és lebukott, a PB banolta ezt a warez kulcsot így MINDENKI bant kapott aki ezzel telepített.

Ha kulcsot cseréltek akkor újra oké lesz minden egészen addig amíg azzal is le nem bukik valaki csítelés közben, szar ügy mivel csak véges számú kulcs van így idõ kérdése és mind PB bant fog kapni.

(kész mázli hogy nem hardware bant kaptatok, ha az beüt onnantól EGYETLEN játék szervere sem tudtok majd felmenni ahol van PB, nem csak a cod4-re hanem az összes többire se, mindezt azért mert valaki más ugyanazt a kulcsot használja mint ti és csítel)

Ja és javítson ki valaki ha túl nagy hülyeséget írtam, nem ez lenne az elsõ eset 😊

garferi
Ez valószínûleg azt jelenti, hogy hibás valamelyik RAM modulod a gépben.
Próbáld meg ugyanazt a játékot feltelepíteni másnál is és ha ott jó akkor cserélj RAM-ot.
Vagy kérj kölcsön te RAM-ot és a saját gépedben próbáld ki az újjal...

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

Hi!

Engem érdekelne a probléma megoldása!
(global punkbuster guid ban 50a15a0a")
m0tTh0w
Purga, akkor plz ird le, mert nekem is az a problemam.thx

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

ragobynara
Igen.

pb frissítõ, vagy egyáltalán a pb-t feltelepítetted?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ragobynara
Nah nekem lenne 1 problémám... Ahogy csatlakozni akarok vmelyik szerverre, közli h punkbaster disabled. Ha bekapcsolom kikapcsolja... Visszaolvastam, felraktam már mindenféle cuccot ami ide be volt linkelve, az 1.2-es patchet, azt a pb ellenõrzõ progit is, de semmi... A játékom nem eredeti. Valaki tudna segíteni?

Balidani
bocs, hogy csóró vagyok és nincs pénzem eredetiben megvenni a gamet.

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Zickler
Na Nekem is sikerült megoldani a "global punkbuster guid ban 50a15a0a" problémát, de újra kellet kezdenem.
Másnak is volt ilyen baja vagy csak nekem.

Battletag: Muhee#2716

Ferro
Ez olyan mint anno a Quake-ben a "rocket jumping"? <#idiota>

CoDJumper által hostolt szerverek... A CoDJumping szerelmeseinek 😊
Server #1: 77.74.196.204:28961 NEW
Server #2: 77.74.196.206:28960 NEW
Server #3: 77.74.196.217:28961 NEW

Hajrá.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Ferro
<#nemtudom><#rinya>

Na sikerült megoldanom a "global punkbuster guid ban 50a15a0a" problémát, remélem jó lesz egy darabig, ha valakit érdekel beírom, bár full egyszerû.

Ferro
1x szóltam... nem olvasnak a népek, sajnos nincs más megoldás tûrünk. Majd jön apánk Paranoia, és törli õket! 😊)

mNzJean
Lehet ,hogy csak a pofámat járatom de ez egy olyan fórum ahol nincs warezolás ,viszont az uccsó 20 hsz csak errõl szól .Más topicban automatice <#felkialtas>,nem kecsegeskedni akartam ,csak már végre jó lenne normális mederbe terelni ezt a topicot./aki nem ért egyet az olvasgassa az SG fórumszabályzatot /

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ferro
<#smile><#eljen>

Mind1, lehet megveszem majd valamikor a játékot és nem lesz bajom az IP címekkel! <#ravasz1>
Amúgy engem is bannolt a PB! "global punkbuster guid ban 50a15a0a"

fernando torres
köszönöm

Ferro
Ohh mi a baj? <#ticking>

**csába már...

Ferro
Én e? <#idiota>

H0ri
nekem a CD kulcs váltás megoldotta a problémát😊