Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régi szép idõkben,voltak jó elõzetes demok,ami mp re is írva vagyon,igy eldönthette az ember áldoz e rá..
ma már nemigen van igy..tehát marad a warez,kiproszálod és ha tényleg megfogott megveszed...
A hsf ben mi igy gondolkodunk,sztem nem járunk rossz uton...
az már egy másik fejezet,hogy itt sem az kapja a lovét aki gürizett a játék létrehozásában,hanem a kiadó,de hát ez is a dicsõ szaross demokrácia büne..
mint ahogy én se fizetek tb-t már 10 éve,ad1 mert 30 éve nem voltam orvosnál,ad2 nem oda megy a lové ahova kell..
de ez is egy privát szemlélet...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Battlelog: Purga5
winfost is, meg codot is eredetibe mindenki, ha az egyik nem origin ne szidd azt akinek a másik nem origin.
jó nem durvult el a dolog, mert kúltúráltak a beszélgetések(tisztelet a kivételnek), de csak az elv alapján mindenki sáros, nemcsak az akinek a codja nem eredeti.
jah warezos codosok közt is van normális, csak azok lámpaoltás(értsd vérpistikék aludni térnek) után merészkednek fel a publicra. Este 10 után még a délutáni kuuurvaanyázós servereken is kúltúrált, taktikus, hangulatos játék szokott lenni. jó kivétel mindig van.
Én csak azt rühellem, ha valaki, csak azért szólogat be és nagy a szája, mert õ megvette az adott dolgot/szoftvert és lehordja a népet.
Húúú én megvettem, de jó nekem, te warezessel nyomod? Hááá de cikiiiii, így jártál, közben, meg kitudja hányszor sírt õ is bármiért és várta, hogy segítsenek neki...
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Vagy nem erre gondoltál? Akkor írd meg a számlaszámod... mit segítsek? 😊
Azt ne mond, hogy nem segítünk. Csak olvass vissza kicsit. De ha valaki BAN-t kap, egyszerûen nem érdekel.
Most tényleg valami <#gun>#gun>gyökér cheatel akkor ban és már is több ezer szerencsétlenel tol ki, aki kemény csaták árrán szerzett magának rangot. Lekénne tiltani az összes csitert a netrõl!!!
Na jó ugy érzem akkor vissza térek az (EREDETI)CS:Sourcehez <#taps>#taps>
Pedig nagyon tetszet a COD4 na majd ha le megy az ára talán ezt is megveszem.
Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! ' José Luis Torrente '
Az nem érv a törvény megszegésére, hogy nincs rá pénzem... sajnálom. :/
Ez ellen lehet rúgkapálni de teljesen felesleges. Ha tetszik egy autó és nincs rá pénzed mit csinálsz? Áhítozol rá vagy elviszed fizetés nélkül? Nincs különbség a két dolog között, a lopás az lopás. Nem számít, hogy egy kifli vagy egy TV. Ennyi erõvel a boltból is elviheted a CoD4-et anélkül, hogy kifizetnédé. Az miért lenne más?
Azt kell megvenni amit meg kell.. pl gáz villany telefon fütés internet ezekért fizetsz,külömben nincs...
viszont ha valamivel csak eredetivel jáchatsz,vedd meg vagy, hanyagold..
Ez az én véleményem...
Én is azért fizetek amiért muszáj,a többit leszarom
Mindenesetre megpróbálnám visszaírni és úgy megoldani ahogy a FAQ-ban írja, de most egyrészt nem találom FAQ-ba, másrészt már resetelte, úgyhogy gondolom késõ lenne :S
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
erre contra: vegyél eredeti windows-t, vagy ne használd!
asszem ez a 2 az elv alapján ugyanaz: mi jogon használod a windowsod, ha nem eredeti? tessék megvenni, vagy ne használd!
😄 asszem ezt mindenki megteheti, havi 120ból midnenki tud félretenni annyit, hogy megvegye, elvégre minden nap használod, ennyit csak megér, napokra leosztva 100.-, olcsóbb mint napi 1 doboz cigi!
és akkor majd jogosan fitoktatod itt az original CoD4-edet, mert original op. rendszeren fut. Ennyi <#mf1>#mf1><#banplz>#banplz>
ja azért no harag, ezt csak apró betûben jegyezném meg, nem megharagítani akarok senkit, de sztem ez akkor már így korrekt. ha más progit is használsz(pl.: nero) akkor arra is igaz ám!
ps, tommyg thx a javítást.
Ferro neked amúgy eredeti a cod4? csak kiváncsiságból kérdem? 😄
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Bár az is igaz én még nem írtam át az eredeti keyre,igy nem tanusithatom,hogy mükszik is
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
de ki akartam volna probálni hogy milyen!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
lehet valamit csinálni vele?
Köszönjétek meg szépen annak az idióta agytröszt lámának, aki tört játékkal csítelt,<#idiota>#idiota> így a cd kulcsa ami valószínû egyezik a tietekkel is ha tört, levan tiltva a legtöbb szerverrõl. <#vigyor1>#vigyor1>
Pár száz ember most nagyon megszívta.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
és elnézést kérek a lámaságom miat! <#worship>#worship><#taps>#taps>
Te kivered nekem, én kiverem neked. Hogy oldjuk a feszültséget. De semmi buzulás! Buzulás az nuku! ' José Luis Torrente '