Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoLc
sziasztok! 5600FX Ultra videókarin van esély ,hogy eltudom indítani a játékot?

Boron Power
Itt egy link, hogy lásd, nem kamu szervert üzemeltettünk. Amíg Cod4 nem jött ki, hetente frissítettük a statisztikát.
http://www.hitandrun.hu/pubstats/playerlist_score.html

A listában lévõ játékosok 90 %-a a cod2 hun játékosállomány javából került ki.

Üdv!

KL

Boron Power
Ok, semmi gáz.
A név viszont sajnos semmit nem bizonyít. A kulcs(esetleg a (fix) ip cím az már igen).
A cod2-es hitandrun szerót a cod4 megjelenéséig az aktuális game-violation.com -os configgal és az aktuális banlistával frissítettem valamint eredetire is volt állítva. Ennek ellenére volt, hogy fogott még újabb csitert.

A log file-ok alapján a csitereket pedig minden esetben visszamenõlegesen banoltam.

Egy valamit lehetett volna még tenni, hogy streameltetem a szervert, tehát ha vki csitel, egybõl jelenti a game-violation.org-nak, ahol beépül a banlistába.

Ha majd itt is lesz szerver amihez közöm lesz, az cod4-ben is így fog kinézni.

Üdv!

KL

Hassel606
Márpedig 8600 gs létezik.<#nevetes1>

Hassel606
Semmi baj azzal a kártyával, simán fut rajta a játék. Frissíts drivert, esetleg DirectX-et.
Nvidia driver

rayx
Nah most akor mit tudok tenni hog ne akadzozon a játék?

Nehéz AZ éleT!

tommyg
sztem egyértelmû...nem támogatott a videkártyád, amúgy milyen fajta??

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Balumann
Esetleg leírhatnád h milyen géped van, meg próbáltál-e már csnálni valamit, gondolom videókártya driver frissítést már megcsináltad, stb.

Nemtudjátok miért írja ki azt amikor elinditom a gamét hogy :video card or driver doesn"t support seperate alpha blend, glow will be disabled???? Pedig állítólag megy shader 2es karin
Sadist
De bizony, szerver oldali elhanyagoltságról van szó. Olvasd végig még egyszer a hozzászólásom!

Tudod olyan ez, mintha valaki felrakna a gépére egy 5 éves antivirus szoftvert, aztán óbégatna, hogy jaj tiszta vírusos a gépe, pedig van neki antivirusa. Persze, mert csak feltelepítette, bekapcsolta, de a napi frissítést azt nagyvonalúan skippeli.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

HTS s3rg1nh00
8600GS nincs,valszeg GT-d van(vagy GTS),ez a gyenge pont(8800GT már jobb,csak 2x drágább is)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

rayx
Valakis irjon vissza légyszi.

Nehéz AZ éleT!

HTS s3rg1nh00
10bõl ha 10et megfogna akkor nem lennének csalók,márpedig vannak...és itt nem a szerveroldali elhanyagoltságról van szó,mert ha valaki GUID bant kap,és nem PB OFF szerverre megy,fel sem engedi...szerintem...

Sadist
10-bõl 10-et megfog, csak megfelelõen be kéne állítani, amire a magyar szerverek tulajainak 99%-a nem képes. Vagy tudsz olyan szervert mondani, ahol naponta frissítik a banlistát, cvarcheckeket, file white/blacklistet, és átnézik a screenshotokat valamilyen programmal?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

rayx
Sziasztok, az a problémám hogyha a legnagyobb felbontásban akarok játszani akor akadozik a játék:NVidia GeForce 8600GS DirectX 10 Shader3, 2GB Ram, Windows Vista, 2.66GHz Intel Core 2 Duo. és nem tudom miért akadozik lehet hogy a Driverelem van a baj? Elöre is kösszönöm a segitséget.

Nehéz AZ éleT!

HTS s3rg1nh00
hinni a templomban kell,a punkbuster már bizonyította,h.10bõl 5 csalót nem fog meg...

red bull
Boldog Karácsont mindenkinek!

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Sadist
Akkor vedd semmisnek, bocsánat (hozzáteszem a screenshot mellett nem volt semmi egyéb komment), a véleményemet viszont továbbra is tartom, hogy aki csal, az egy szardarab. Csak majd ezután a lebukott csalók ezzel védekezhetnek, hogy valaki felvette a nevét? Meg ellopta a CD-kulcsát, és úgy csalt?

Ha meglátsz egy csalót, akkor nem anyázni kell, hanem ha tudod, akkor ki kell rúgni vagy szavazni, vagy ott kell hagyni a szervert.

Kismilliónyi csalóval futottam már össze, meg volt már olyan eset is (igaz nem CoD-ban), hogy olyan valaki csalt, akirõl senki nem gondolta volna. Mindenki állította, hogy nem csaló, normális játékos, aztán a végén csak bevallotta, hogy tényleg "kipróbálta". Az ilyenek miatt én már nem nagyon hiszek senkinek, csak a screenshotoknak és a PB-nek.

Valaki mondja meg plz mit kell felülirni?? Mert ujra raktam a gépet és nem megy a single player<#conf>Köszi!

Bolodg Karácsonyt!!!
Sziasztok.
Nekem az a gondom,hogy a helikopteres pályánál mindig megakad a game és újraindul a gép.
Volt valakinél ilyen probléma?
Köszi elõre is.
newszepiking
Boldog karácsonyt mindenkinek!

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

Sziasztok
Nemtudjátok miért írja ki azt amikor elinditom a gamét hogy :video card or driver doesn"t support seperate alpha blend, glow will be disabled???? Pedig állítólag megy shader 2es karin
DarkSector
Jó ötlet.
Én már harmadszorra kezdem újból.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pedig sokan gyilkolásznak most is én most ípp szünetett tartok

tommyg
onnan jövök 😄

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

szucsy89
Ahha így már világos thx
Zomil
csak az a vicces h 3hoz nem irta oda mi az arany😄
szoval
lmg: m60e
shotgun: a 2. shoti nem tudom a nevét
sniper: dragunov
😊

amugy boldog karácsonyt 😊))

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
Tehát csak ezek az arany fegyók vannak.

Boron Power
http://www.youtube.com/watch?v=vYJB7F9aw5k

This video shows the ONLY weapons you can get in gold of Call Of Duty 4. I will tell you how to get them, keep reading, I have been a CoD4 player since it first came out in the UK and have been one of the first to get them legit, Want to know how to get the gold weapons? Well I'll tell you.

To get the gold Desert Eagle, Get to Commander, level 55.

To get the golden AK47, Complete all Assalt Rifle challenges.

To get the golden Uzi 9mm, Complete all SMG challenges.

To get the golden LMG, complete all lmg challenges.

To get the golden shotgun, Complete all shotgun challenges.

To get the golden sniper (The hardest one to get) Complete all Sniper rifle challenges.

szucsy89
na megvan az RPD-hez minden festés és minden kieg cucc(grip stb.) de még sincs arany belõle!!vagy ebbõl a fegyverbõl nem is lehet az aranyat feloldani?valaki halp!😊
kifli
Ugye ma senki nem megy cod4-ezni? Elég fura karácsonykor elmenni legyilkolni pár arcot...
Az istenért érje már el végre mindenki azt a kurva 55 szintet hogy jöhessenek a modolt szerverek! <#duma>

garferi
KÖSZI!!!
Biztos az alábaszást hagytam ki... 😄

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

ProGabe
azt hogyan lehet beállítani az xfire-ben,hogy mindig egy adott profillal induljon a játék?

ase-ben van állandó config fájl használat,de itt csak command line.gondolom van olyan parancs,ami beállítja a profilt,de google nem segít megtalálni 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Boron Power
g_allowvote 0

garferi
Hi!
Mostmár kezdek megdilisedni!
Már rohadt régóta ki akarom kapcsolni a "Call Vote" menüt a szerverünkön, de nem megy akármit próbálok.
Valaki írja már le légyszíves hogy mit kell a cfg fáhlokban matatni, hogy inaktívvá váljon.
Köszi!!!

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

ffxi
De de! fordítva akar az lenni. de megoldódott közbe. Köszi a figyelmet.

Fákjúal!

stonesour

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

<#hehe>

Boldog karit mindenkinek!
Benc16
Mindenkinek boldog karácsonyt még1×, és ez mivel Cod4 topic...:

...kellemes ünnepeket cod4 -el sok játékot! 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Dick Riddick
Mindenkinek fejlövésekben gazdag detonáló C4 pakkokban gazdag Karácsonyt kívánok!

<#bohoc>

\"Heroes never die. They just reload.\"

Boron Power
Ez elég érdekes.
Alapban a pb a /r_picmic 2 -t kéri, tõled meg 3-at akar vmi?(ez rosszabb grafikát jelent.
Biztos jól nézted?

KL

stonesour
ez a cod4 jó szar gamma 😄
Boldog Karácsonyt!

E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.

ffxi
HELP!!!
Ilyen problémám lenne: your picmic=2, must be 3

Mit kell beírnom a konzolba?

Fákjúal!

mNzJean
Hát még nem igazán kellett kibannolni senkit ,kivéve a tegnapi embert .Szerintem mi is elöbb utóbb átállunk origira ,csak klánon belül is legyen meg mindenkinek .Ha ez megvan akkor átálunk egy két hétre próbaként.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ferro
Kellemes Karácsonyt mindenkinek!

Boron Power
Végsõ megoldás az origi szeró. Mi cod2-ben a végére elértük, hogy lett egy fullos eredeti szerver, 24 slot, folyamatosan tele volt(Hitandrun).
Talán Karácsony után itt is meg lehetne próbálkozni vele.

Itt különben mi alapján banoltok? Guid? Mert akkor egy bannal a lopott kulccsal elszáll több ember is(bár nem sajnálom õket). Vagy ip alapján(ez ugye megint nem megoldás a változó ip-kre)?

KL

mNzJean
Ezért mondtam,hogy szarul van megcsinálva ,mindenki össze vissza váltogatja a nevét, tegnap nálunk is ki kellett bannolni egy tagot mert szóltunk neki ,hogy nincs gl a serveren erre feljött Jcsr prefixel , gránátvetõzni , sajna ezt kivédeni csak úgy lehet ha van fenn admin ,bár adminként látom a guidokat ,és ha okos az admin progi akkor látom az álneveket is, tehát ha X feljön Y néven akkor én látom mindkettõ nickjét ,és egybõl tudom ki a kakukktojás.Ajánlom minden adminnak ,hogy figyeljenek ezekre a dolgokra is.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Dick Riddick
A megoldás a megbízható szerver.

Dick Riddick
CoD2-ben játszották meg velem régebben, ritka tetû dolog.
Azon a szerveren szerencsére régebb óta nyomtam, ki tudtam magyarázni a dolgot.
De k@pja be az ilyen szemét g*eci!!!
A fajtáját is likvidálni kéne egy szálig... <#violent>