Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

havercsotány
AZÍRT MÖ NEM EREDETI

Ennek a mondatnak nincs értelme.

Nem tudom, egyszer már megtörtént velem de most így jobban belegondolva az is lehet hogy a heli hívás után rögtön meghaltam de újraspawn után a heli még mindig írtotta a népet nekem és azért kaptam meg újra vagy ilyesmi <#idiota>

Hello! CSak annyit szeretnék megtudni hogy Sniper-al valakinek mikor nem vett levegöt akkor se mozgott kicsit se a fegyvere mintha folyamatosan tartaná levegõvel de nem mert vagy 5 percig nézztem...Ez hogy lehet<#conf>
Hmm, mennyi az az elég ideig? Szervereken max 30 perc 1 map, de sok helyen kevesebb 15 perc vagy score limit. Van amikor elég sokáig életben maradok, mégsem kapok újra.
Sadist
Igen? Mióta?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mért írja ki a multi,hogy Key code in use,amikor csatlakozni akarok egy szerverhez?

E6850 3,00 GHz, P5B, 2600XT, 500W, 2 GB DDR2

Ha elég ideig életben maradsz a heli után akkor újra megkapod.

ahol nincs tiltva így helyes.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

szucsy89
a steames és a bolti között van vmi különbség?
A gl-eseket meg é nse kedvelem, de õket se szidom, ugyanis ahol nem van tiltva ott nem kell pattogni érte.

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

Ideje lenne befejezni a p90-el nyomulók szidását, mert csak magát járatja le. Én simán kinyírtam már 7 ellent is 1 tárral! Nem kell ide 200 golyó.

Megvan az All Seeing,most meg az van,hogy amikor csatlakozni akarok,akk azt írja ki,hogy key code in use-try reconnecting later.

Ez miért van?

Sziasztok

Délután óta kidob ezzel

a pb-t frissítettem

pls help!

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

AntiHero
Igen elvesznek. 9900ft körûl,

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hali!
A COD 4 valami isteni játék, fõleg multiban verhetetlen! Minden más játék elbújhat melette! Tavaj a COD 2-el nyomtam multiban karácsonykor, most meg a 4-el. Nem rossz amúgy ez a modern hadviselés, egyre jobban tetszik, bár a második világháborús dolgok nekem jobban bejöttek, de ez csak az én véleményem! Egy kérdés, boltban mondjuk a tescoban most mennyi az ára?
Mert ami nekem van az nem az enyém, az csak kölcsön van sajnos<#idiota>
És egy másik kérdés, ha feltelepítem az újat akkor multiban az eddigi rangjaim mind elvesznek?
Elõre is thx!

lac coo
Na , most jutottam a single végére, meg kell mondjam én még ilyen jó fps-t nem játszottam !!!Szal gratula a készítõknek, és fõleg a forgatókönyv-írónak ( vagy nem tom itt hogy nevezik 😊) ) !

A végén írt valami csíteket, azt hogy lehet elõhozni, lányom játszana vele, jó lenne valam gog-mod neki ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hát... Tegnap du kezdtem a gammát,most vittem ki.COD-tól megszokottan iszonyú rövid volt...

Vki küldjön linket,ahonnan le tom szedni az All Seeing Eye-t!!

Köszi!

xotyi
megesik néha<#miaz>

Trance&Friends nothing more..

xotyi
sorry. a gránátvetö nem p90el szerepelt, ezt rosszul írtam<#zavart1>

Hassel606
Ezt egy kicsit benézted...

Ma kezdte el nekem is ezt az üzit dobni a PB.
de még batefídbõl is kivág pontosaan ugyan így ezzel a hiba üzivel:S
Ma el kezdtem frissíteni(pbsetup.exe),tüzfalon +néztem,h jó átengedem PnkBstrA,PnkBstrB...jó minden....
Aztán megnéztem pbsvc.exe-vel:

ezt kaptam:S

esetleg vmi ötlet,h mi lehet.mert én már nemtom mit kezdjek vele.egésznap ezzel copok:S
Sadist
Majd muti meg nekem is, hogyan lehet P90-re gránátvetõt rakni, meg mellé a Bandoliert 😉

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

xotyi
Én tegnap akadtam ki, a srácnak 55ös szinten a felszerelése : P90,gránátvetõ + bandolier + Sleight Of Hand + martydom.. és miden kör elején két gránátot az ellenfél spawnpontja felé lött.. és akkor arcoskodott h ö mekkora játékos.. mindezt ranked szerveren...:S

HTS s3rg1nh00
ha ugyanaz a kulcs,akkor megmarad(egyébként megkérdezi,asszem...)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

és ha ujra raknám megmarad vagy unisntallnál megkérdezi hogy megmaradjon-e vagy elveszik ??
AntiHero
Hát én még mindig csak 35 vagyok😊 (bár egyszer letöröltem az elmentésem l45 voltam) NA meg én nem játszok sokat.

na vmi gáz van mer kiir vmi ojasmit hogy multkor nem rendesen kapcsoldótt ki és bevillan a tálcán aztán semmi
bár az se annyira gáz mer az 55 gyorsan megvan az rpd-t meg kis szint felé megkapom
AntiHero
Nem hiszem

ha lecrackelem a singlet lehet hogy elveszik a multiba a karim?😄
AntiHero
Én meg nem tom tok írni😊 Sõt lõni se mostanába a codba😊

AntiHero
Haggyad. Most találkosztam egy csiterrel. Belépet level 2 amjd lelõttök párszor. Kilépet. Pár perc mulva megint belépet immáron l55😊 Szoltam neki erre scaka enévt írta át de nem szolt semmit😊

elõdjeihez képest milyen hosszú?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

szucsy89
valahogy éreztem h ez lesz az elsõ válasz...akkor úgy kérdezem h smg-hez milyen perk összeállítást ajánlotok?

btw volt régebben egy mini faq itt bannerba, az hova tûnt?
vista van,de tegnap még semmi gondja nem volt,és csak ezen az 1 szerón csinálja,máshol nem,csak pb-s szerókra járok.

Quki
...na ma elég gyérül teljesítettem...de a darálós lámákból már elegem lett.....uzival vagy p90vel...persze hangtompítóval felszerelve berakják a double trap-et perknek...azt jóvan....megyek....belém ereszt 200 golyót egyszerre...persze h nem tom lelõni egy normális fegyóval...pl m16 tal vagy m14gyel...hát persze h nem...meg a sok csicska gránátvetõs is...55ös szinten van...azt azzal lõdöz a buzi....vááá....

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Sadist
Ha meg Vista, akkor:
On Windows Vista just being logged in as Admin is not enough. To start the file with Admin rights on Vista, select the PBSVC executable and right click it. Select "Properties", then the "Compatibility" tab. From that tab, check the box labeled "Run this program as an Administrator" and click OK.

De pl. ilyeneket nyugodtan beleírhatnátok a kérdésetekbe, hogy milyen oprendszeretek van, milyen tûzfalat használtok, milyen vírusirtó van a gépen, stb., ahelyett, hogy egy bazinagy kép feltöltögetésével és linkelgetésével pöcsöltök.

Sadist
Googleban rögtön az elsõ találatok közt:
PUNKBUSTER
You have been kicked via PunkBuster (for 0 minutes)
Violation (COMFAIL) #132

Answer:
Make sure you run the game under an Administrator or equivalent account under Windows. If you are not using an admin account, you can right click on the application you want to run and select "Run As". This will allow you to give admin access to that program and should allow you to play with a limited user.

Így jó?

Sadist
Vagy ha már ez a különös perverziótok van, legalább annyit csinálnátok, hogy croppoljátok a lényeget, amit painttel is könnyedén meg lehetne tenni.

Nekem az nem tetszik a játékban, hogy ugye 5 kill után air strike és +2 ugye a heli. Namost ha én zsinorban 7-et ölök, csak helit kapok. Így 5 után el kell bújni (ami néha nem könnyû), ahhoz, hogy a légicsapást is el tudja küldeni az ember és ne menjen pocsékba. Igazán lehet volna külön számolni, illetve külön gombra rakni, így mindkettõ ellõhetõ lett volna. :S

A másik hogy 1 életben csak 1x kap az ember mindenbõl, ami végülis érhetõ, na de most ha meghal vki, akkor kap újra. Így érdemes meghalni? Tudom hülyeség, de azért nem kicsit elõny, hogy 1 death árán újra kap az ember UAV-Air Strike-Heli hármast. Így nem igazán igazságos az, hogy ha vki ügyesen, kitartással megcsinál sok streaket, akkor nem kap újra ilyen bónuszokat.

Szóval apróság, de ez azért nem igazán tetszik nekem.
Sadist
Áruljátok már el, miért olyan jó 1024x768-as méretû képeket belinkelgetni, aminek 98%-a maga a nagy semmi, és azt a maradék 2%-ot is bõven be lehetne gépelni? Nem szakadna le a kezetek tõle, ráadásul még kereshetõ is lenne.

megtettem,és csak a HSF-en csinálja

tedd újra vagy frissítsd a pb-t!

ikszdé XD

hi!
hogyan lehet 1.4 bõl 1.3 -at csinálni COD4-hez?<#hawaii>
Ron Ragm
Engem a szuperpontos AK még mindig jobban zavar.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

gabi89
Igaz 😊
Utálom azokat akik P90-el mennek.Mondjuk nem zavarnak annyira mert õket is lelehet szedni simán 😛 Viszont a *** gránátvetõs figuráktól kivagyok 55-ös szinten van és még mindig gránátvetõvel tolja.Mert azokat még megértem akik most kezdték a gamet és avval tolják de aki eljut 55-ös szintig és még mindig avval megy az azt jelenti,hogy avval tolta végig. :S

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

semelyiket csak a lowok mennek p90-el <#levele>

ikszdé XD