Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felveszed 1-2 ellenség automatáját azt lõsz.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nincs benne gránát.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

HTS s3rg1nh00
ott biza ölni kell...lerakod a kapitányt oda ahol mondja,aztán elõreszaladsz,leraksz egy pár aknát(2-t tarts meg,és az óriáskerék alá rakj le,ahonnan oldalról jöhetnek),aztán hadd szóljon😄
kedvencem volt,mikor haverral toltuk a single-t már másodszorra,és ez a pálya pont nekem jutott...jöttek a helik,2 helibõl összesen 8 ember jön(plusz a harmadik),mind a 8 fejjel ért földet😄
petya:hát,2e-ért is megéri,szerintem😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Marci0115
lehet nem volt jo a hangszorojuk <#idiota><#banplz>

Sziasztok!
Fent voltam most egy magyar szerveren, és azt mondták ha specben néznek nincs hangja a futásomnak. De nálam van. Mi lehet a gond? Okosok help!

köszi!

Fatboyz4ever!

Sziasztok!

Van egy pálya,nem sikerül az egyik részén túl jutnom,mert ezren jönnek és nagyon lassan jön a heli.Nem tudom pontosan melyik pálya,de megpróbálom körvonalazni.Azon a pályán,ahol mesterlövésszel vagyunk,terepruhába öltözve és valami lerozzant vidámparknál a lábsérülést szenvedett cap-ot cipeltük a kijelölt placcra.Egyszer már elég sokáig ment a vérengzés és majdnem megérkezett a heli,amikor váratlanul felbukkant egy kutya.Naná,hogy megnyúvasztott.
Tud valaki valamilyen trükköt hol érdemes bevárni a helit.

Hali

Elakadtam egy pályán amikor a pálya úgy kezdõdik hogy egy szelõzõben vagyok(actIII 3. pálya).
Amikor kinyitódik az a vastag ajtó utánna elintézek mindenkit és nem tom mit kell csinálni.
valaki légyszi segítsen
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK

(a C4-et nem tudom felrobantani,egyátalán a csöves falhoz kell feltenni?)
Azt hiszem boltban 9900ft körül vesztegetik...:-)
Hát 44.95$ az kb:7956 ft...
A letöltés nem zavar, egyszer letöltöm majd egy back up fájl a stem-el a késõbbiekre.
HTS s3rg1nh00
mennyivel olcsóbb?😊én kb.7k-ért már megvenném,zavarná a francot a doboz a kézikönyvvel...csakhát ugye a majd 7 giga letöltés...

Riddick21
hát akkor ez így egy határ szar

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Szasztok!

Pedig én épp a steam-es vásárláson töröm a fejemet.A frissítések stb minden egyszerübb a steam-en.Nekem eddig csak jó tapasztalataim vannak vele.
A kérdésem az, hogy mi van a gyári dobozban? Érdemes arra hajaznom vagy vegyem meg olcsóbban a steam-en?
Sadist
Szerinted egy második világháborús gépkarabélyra raktak red dotot, ACOG irányzékot, vagy hangtompítót? 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Riddick21
Kérdés: az MP44-hez (asszem ez a neve, utolsó assault csúzli) miért nem látom a bõvítményekhez kapcsolódó challange-eket? pl. lõj le 75 faszit és kapsz lézerirányzékot, meg ilyenek? Csak a színeket látom, de az ugye a fejlövésekkel kapcsolatos, meg amúgy sem érdekelnek...

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

valaki segítsen már a punkbustert hogy kell aktiválni a játékban? A multiplayeroptionsban van olyan,hogy punkbuster-ebabled meg disabled,de mindig visszaállítja disabledra ha kilppek belõle.feltettem vmi új punkbustert de csak a feladatkezelõben látom hogy fut,az jó? Vagy mit kéne még látni,ha felvan telepítve? köszöntem
ennyi ez a játék
kössz mindenkinek,de most jöttem rá!!!!Már nem kell a sehitség
Barney Tech
Vagyis most is az a cd kulcsot használtam, amikor 1. telepítettem fel.

Barney Tech
Az van beírva...

DarkSector
Igen de már sokaknak és sokszor mondtam, hogy a profilhoz!!!!!!!!!!!!
A megfelelõ CD-KULCS is kell!!!!!!!!!!!!!!!
Vagyis, a profil akkor mûködik, ha a profil elérése alatt használt cd-kulcsot visszaírod!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Barney Tech
Pedig lementettem a players mappát. Nem azt kellett volna?

Barney Tech
Oda az Lvl 55-ös profilom, 4 red tigerrel. Lehet sajnálni.<#pardon1>

tommyg
<#nevetes1>

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Elég a legutolsó.

kifli
Csoki annyi lenne a kérdésem hogyha ujrarakom a játékot akkor utána egyenként fel kell raknom az összes patch-t? Vagy elég a legutolsó?
saviola
Sziasztok! Az miért lehet hogy a punkbuster-t mindig beállítóm, de amikor fel akarok csatlakozni egy szerverre visszaáll és így ugye nem is enged.

DarkSector
Na a vista az már lehet hogy valamit másképpen kezel.
Sok sikert!
CS

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bartn73
Köszi! na igy sorba ezeket kipróbálom majdcsak lessz valami Azért holnap megveszem az eredetit ha majd meglessz ráérek vele ügyködni,vagy lehet xp-t felrakok a vista mellé

DarkSector
Töredezettségmentesítés.
Lemezrõl DX9 felrak ha eddig még nem volt meg.
Új crack.
Pach.
Havernál virus+trója zavart be a rendszerbe.
Vagy reinstall.
Más ötletem nincs.

Bartn73
ja és a single része az tökéletesen megy

Bartn73
iw3mp.exe müködése leállt na ezt irja ki De tegnap egész délelött tökéletes vólt aztán gondolt eggyet és többet nem jött be

Mert megérdemled.. 😄DDDDDDDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

DarkSector
Mi a hiba?
Mit ír ki?

Van a multinak külön ikonja, próbáld meg azzal.

DarkSector
Valszeg ezé vót kiirva, hogy HARDCORE SERVER.....😄

DarkSector
Én tudom.

Sarapetike
regedit HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Activision Call Of Duty 4 itt találod meg a cd key itt átt tudod irn i

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Balumann
Szerintem próbáld újra telepíteni a játékot. A kulcsot a játékon belül kell, multiplayer optionsba átírni, de regisztribe is átlehet. De ha eleve a játék nem indul el akkor cd kulcs átírása nem fog segíteni.
Lehetséges, hogy a Vista miatt nem indul el. Jobban járnál szerintem még win XP-vel, úgyis nemsokára jön az SP3 rá mostmár.

Balumann
hardcore módba nincs HUD (célkereszt, lõszer kijelzõ, térkép, stb.), ez 1.0-ba is így volt már

Azt hívják hardcore modnak <#rolleyes>

Bartn73
Ahhoz hogy a cd kulcsot áttirjam bekell lépnem a multiba?mert az nemmegy,elinditom a single részt rámegyek hogy multi és má ki is dobott a szokásos hibával Vagy valahol a játék könyvtárába kell áttirni?Vagy mondjuk egy rendszervisszaállitás segitene a dolgon?Bocs a hüle kérdésekért de má hiányom van hogy nemtok vele játszani

DarkSector
Vanahol még térkép sincs.
Ez is érdekes.

Benc16
Tudna vki mondani egy magyar servert? szétnéznék.. 😊

¸.&#8226;\'´&#175;)¸,&#248;¤°`bbMaister&#169;`°¤&#248;,¸(&#175;`\'&#8226;.¸

Sarapetike
ujraraktam a játékot de ugyanaz a hiba nem kapom meg az xp 😞

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Balumann
A fájlok ugyan azok az eredetinél is mint a másolnál. Ha a másolt hibát ír, és nem a crack rontja el játékot (ebben az esetbe nem mivel multiplayert nem kell crackelni), akkor eredetinél is ugyan az lesz.
Ha elindul a játék de szerverre nem tudsz fellépni majd a CD kulcsot kell csak átírnod a játékban.

HTS s3rg1nh00
szerintem elég,ha a játékban átírod a multiplayer options-nél a kulcsot....meg felraksz egy 1.4et és frissíted a PB-t,biztos ami biztos😊

HTS s3rg1nh00
1.erre jó a dobozos,akkor csak a végét kell,ami vagy 100 mega😊
2.ajánlatom a speciális karakter,kisbetû-nagybetû,szám kombinációból álló,minimum 10 karakteres lánc😊 havernak egyszer ellopták az acc-át,igaz abban csak cs volt,vett egy másikat,abban már az általam generált jelszó nyújt védelmet(valami .:°T0o³\/@Zz€€°:. a jelszava,na ezt sem holnapra törik fel😄DD)
3.valamennyire igaz,de folyton fejlesztik,én már több,mint 2 éve használom,és még nem találkoztam benne bogárral...
4.abszolút jogos😄
5.egyetértek

Bartn73
Hali holnap megyek megvenni eredetibe(györbe a saturnba még 6 darabot láttam szombaton) na az a kérdésem hogy az eredeti ugye nemfog kidobni iw3mp.exe hibával?(vistám van)mer a másoltal megszívtam oszt tegnap óta nemenged má fel a multira Naszóva nemlessz semmi baj, feltelepittem oszt játszok?Abba má beletörödtem hogy a rangom elveszett de hiába nemakarom megvenni ha nem is megy Ha tudtok mondjatok valami bíztatót

havercsotány
Na! hát elég nyomorék a multija mármint ebédidöben elmegy de hogy otthon több órát ezzel játszak az már tényleg kocka<#levele>

valaki tud segíteni?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu