Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
All matches must be played with PAM 3 (download link) installed by clans on their server. To properly configure PAM 3 on servers for ClanBase matches, use the appropriate command in the console:
/rcon pam_mode cbperks (Default mode for standard gametypes)
/rcon pam_mode cb (Optional no perks for standard gametypes)
/rcon pam_mode cbhcperks (Default mode for S&D Hardcore ladders)
/rcon pam_mode cbhc (Optional mode for S&D Hardcore ladders)
Tehát alapértelmezett a cbperks mód war kihívásoknál. Így több perk használható, ami a cb oldaláról letöltött pam-ban van beállítva.
cbperks módban használható perkek:
Perk 1:
- Bandolier
Perk 2:
- Slieght of hand
- Stopping power
Perk 3:
- Extreme Conditioning
- Deep Impact
- Iron Lungs
http://clanbase.ggl.com/rules.php?lid=5725
Üdv!
KL
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
kb ez az én véleményem is <#hehe>#hehe>
Amúgy meg szerintem sokat ártanak a butítás mániájukkal a játéknak, nálam elérték hogy még ötlet szinten se merüljön fel a cod4 warozás.
http://www.zpgaming.net/scenenews/1427/
"Ez most komoly? Mert viccnek kicsit durva."
Ezekszerint kb kötelezõ a dupla tár meg a dot, mer más úgysincs, ellenben látom sok G3 fan lehet a megálmodók között, mert van stopping power, igaz más kb. semmi. <#wilting>#wilting>
Md5tool a néhány file(hack, csít) meglétét ellenõrzi a játék könyvtárában, valamint a file-ok integritását, ahogy vki már leírta korábban.
Ezen kívül a csupasz pb futattásán kívül fontos még a cvar-ok, dvar-ok ellenõrzése is, ami a haxolást korlátozza.
A Pb maga pedig a program fejlesztõi által beépített algoritmusok alapján szûr. Sajna néha hibázik is, bár általában ilyenkor elismerik, hogy rossz volt az update.
Akit bõvebben érdekel a téma: www.evenbalance.com és www.game-violations.org
Pipeline-on?-hol? tudsz rola scrnshot-ot csinalni? ja meg van e ertelme, tehat olyan helyen van, ami taktikailag, waron felhasznalhato?
www.team-gigabyte.com
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Battlelog: Purga5
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
különben nem lehetne megcsinálni h egy kattintással letiltani a portot amin elelnörzi, igy pb-s szerverre is fel lehet menni tört játékkal
2kontérre felugrás:
egyszerü, csupán a hidrol( a pálya közepén a 2 rész ahova fel lehet menni a lépcsön) a korlátra kell ugrani és onnan már csak át kell pattanni a konténerekre, nem nehéz mutatvány 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Juggernaut a brutálisan nagy sebzések miatt megint csak halálra van ítélve. Sleight of Hand a kevesebb tárazás miatt szorul vissza, mert kevesebbet lövöldözik is az ember.
Amik igazán felértékelõdnek, de nem kicsit, azok a Double Tap, 3 Gránát, Overkill, UAV Jammer (talán ez a leginkább), Dead Silence (Jammer mellett másik nagyágyú), Steady Aim.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
www.team-gigabyte.com
btw normálban tényleg NAGYON oda kell figyelni hiszen mehetsz elõre mint Rambo és sebesülten is fedezékbe bújhatsz, HC-ben meg nem kell odafigyelni hogy mindig fedezék közelében legyél, nem kell odafigyelni arra hogy milyen fajta anyagból van az a fedezék, nem kell fejben tartani hogy hol vannak a társaid, és baromira nem kell figyelni a lépések hagjaira és a lövéshangok irányára, ááá dehogy hiszen az egész a "makk"-ról szól...
A tk-t meg szokni kell, hamar feladtad,kicsit finomabban kell mozogni,ráadásul bf van igy csak a tk-s döglik bele
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
mert a pb kivág sok marhaságért is,a leg gyakoribb ha nem tudja frissiteni a szerverrõl..
Mert ha a felsoroltak közül valamelyiket mgtalálja,exe-t vagy dll-t az nem mulik el magától,csak magától ha törli
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
KalloRAGE server 91.120.50.5 majdnem mindig normál sabotage ... csak van hogy napok is eltelnek mire 1 normális gamehez össze jönnek az emberek mert , mindenki a TDM-re izgul >
Enen vita részemrõl befejezve...
Ammo kijelzõ nekem nem hiányzik pl.. A double tap meg kicsit valóban túl tápos..
Normal: Kedvencem amikor futok valaki után, adok neki egy sorozatot hátba MP5-el, mire õ megfordul és bemakkol egy fejessel.. Az aztán skill. :| És HC serveren sem fexik mindenki egyetlen golyótól..
Lényeg a lényeg, mindenki ott játszik ahol szeret..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem beszélek el melletted, te kevered a dolgokat. Nyílván Raven Shieldben is azért dobálta ki az embereket, mert a tört exe nem egyezett az eredetivel, nem pedig a CD-kulcsokat ellenõrizgette (nem is ellenõrizhette, máig nem tudja ellenõrizni).
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Én még azt nem szeretem benne, hogy sehonnan nem lehet tudni, hogy mennyi lõszer van nálad ÖSSZESEN. Ugye még azt sem írja, hogy mennyi lõszert szedtél fel a többi fegyverbõl, mert akkor még mondhatná rá az ember, hogy olyankor tartsd fejben, és nagyjából számold össze. Meg nem lehet tudni, hogy mikor vehetsz fel egy fegyvert, mert annak az ikonját is kiszedték, szerintem tök fölöslegesen. Jó lenne valami helyzetjelentõs rendszer is, mert ha nincs UAV akkor gõzöd sincs, hogy merre lehetnek a csapattársaid.
ad1, a PB mint csit ellenõrzõ már kezdetben megbukott,ez köztudott,nem is értem mér erölködsz ezzel..
A RavenShildbe az 1.41 es peccsel jött és csak arra volt jó,hogy kivágott mindenkit akinek nem eredeti játéka volt,mert mellette annyi csiter volt,hogy a Cb -re már nem fért el a sok foto...
Azt is igérte,nem fogja lagolni a szervert,meg semmi köze hozzá..eleinte elhittük,/ezt is/
Na ez részemrõl leszárva,mert te gyomorból lököd az okosságokat,mire én tudom ez csak igéret...
a másik az MD5..hát ezt meg nem is értem..
MD5 valoban nem csit MP5 az meg puska,viszont ha olyat talál amit már #16819 ben felsoroltam akkor felesleges magyarázkodni
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
semmitsem raktam a fökönyvtárba semmitse haxoltam eredeti az exe is , enyi .. kétszer dobott ma le de azota semmi baja . rögtön azt feltételezed hogy valami hax vagy bénaság van .lehet hogy kicsit már paranoiás lettéél a sok csitterezéstöl 😄D
Két fájlt úgy lehet gyorsan és egyszerûen megkülönböztetni, hogy generálsz mindkettõhöz egy MD5 hasht és összehasonlítod. Elég kicsi a valószínûsége, hogy a kettõ egyezni fog. A hátránya viszont, hogy sok próbálgatással lehet a hamis fájlba töltögetni kamu adatokat, amivel a mûködése nem változik, de az MD5 hashe igen, és ugyanaz lesz, mint az eredetinek.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Nem trudja eldõnti a pb csit, vagy nem. Na!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Ami meg úgy kezdõdik, hogy MD5 tool, az nem feltétlenül csít. Az MD5-el egyetlen dolgot lehet ellenõrizni: a fájl integritását. Ha megpiszkálják, vagy megsérül, akkor az MD5 hash más lesz.
Nem akarlak én meggyõzni, hihetsz amit akarsz, csak a butaságot nem kell terjeszteni.
Csak ne akarj meggyözni,hogy igazad van,én sem teszem az ellenkezõjét....
Vagy valami mappeditort?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?