Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boron Power
Ja és visszarakták a red dot-ot is. Ami nekem mondjuk AK-47-re nem kell, de a G36C-ra hasznos, mert a célzókája zoomolva kitakarja a fél képernyõt.

Zomil
pontosan 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Boron Power
Kivonat a Cb szabálykönyvbõl(5v5 SD ladder):

All matches must be played with PAM 3 (download link) installed by clans on their server. To properly configure PAM 3 on servers for ClanBase matches, use the appropriate command in the console:
/rcon pam_mode cbperks (Default mode for standard gametypes)
/rcon pam_mode cb (Optional no perks for standard gametypes)
/rcon pam_mode cbhcperks (Default mode for S&D Hardcore ladders)
/rcon pam_mode cbhc (Optional mode for S&D Hardcore ladders)

Tehát alapértelmezett a cbperks mód war kihívásoknál. Így több perk használható, ami a cb oldaláról letöltött pam-ban van beállítva.

cbperks módban használható perkek:

Perk 1:

- Bandolier

Perk 2:

- Slieght of hand
- Stopping power

Perk 3:

- Extreme Conditioning
- Deep Impact
- Iron Lungs

http://clanbase.ggl.com/rules.php?lid=5725

Üdv!

KL

Zomil
a mostani pam már tökéletes a warhoz minden felesleges perk kivéve a lényeg meg benne van, nem kell se több se kevesebb 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"if u prefer crossfire cfg --> go to cod 2 xD"

kb ez az én véleményem is <#hehe>

Amúgy meg szerintem sokat ártanak a butítás mániájukkal a játéknak, nálam elérték hogy még ötlet szinten se merüljön fel a cod4 warozás.

Kicsit továbbvive ezt a hardcore-os dolgot mi a véleményetek errõl a CBs szabályról?
http://www.zpgaming.net/scenenews/1427/
"Ez most komoly? Mert viccnek kicsit durva."

Ezekszerint kb kötelezõ a dupla tár meg a dot, mer más úgysincs, ellenben látom sok G3 fan lehet a megálmodók között, mert van stopping power, igaz más kb. semmi. <#wilting>
Boron Power
A Cd kulcsot(azt, hogy ilyen a cod, nem a pb ellenõrzi. Akinek eredetije van, az láthatta is a feliratot néha sárgával kiírva (nem jut eszembe pontosan, de CD kulcs ellenõrzés folyamataban), amikor origi szerverre kapcsolódik.

Md5tool a néhány file(hack, csít) meglétét ellenõrzi a játék könyvtárában, valamint a file-ok integritását, ahogy vki már leírta korábban.

Ezen kívül a csupasz pb futattásán kívül fontos még a cvar-ok, dvar-ok ellenõrzése is, ami a haxolást korlátozza.

A Pb maga pedig a program fejlesztõi által beépített algoritmusok alapján szûr. Sajna néha hibázik is, bár általában ilyenkor elismerik, hogy rossz volt az update.

Akit bõvebben érdekel a téma: www.evenbalance.com és www.game-violations.org

Nincs értelme mert ez egy exploit, ha waron használod akkor automatikusan bukjátok a wart, publikon meg kickban jár érte.

BigReaper
nekünk még nem sikerült felugrani a msik emberre, valami miatt nem engedte, ugy mint CSbe...
Pipeline-on?-hol? tudsz rola scrnshot-ot csinalni? ja meg van e ertelme, tehat olyan helyen van, ami taktikailag, waron felhasznalhato?

www.team-gigabyte.com

Na ezt én se tudom. Pedig a legjobb lenne. Sajnos mindenki az SD-t erölteti.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Szánalmas

Battlelog: Purga5

#16771-re esetleg valaki?? Pb-n kivül milyen programot használtok még a csalók ellen?
AntiHero
Pipeline pályán meg belehet mászni a falba 1 helyen és teljesen észrevétlen leszel, de te meg kilátsz és tudsz lõni.<#vigyor>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Zomil
ettöl függetlenül nem a pb ellenörzi h a cd-key eredeti-e😊
különben nem lehetne megcsinálni h egy kattintással letiltani a portot amin elelnörzi, igy pb-s szerverre is fel lehet menni tört játékkal

2kontérre felugrás:
egyszerü, csupán a hidrol( a pálya közepén a 2 rész ahova fel lehet menni a lépcsön) a korlátra kell ugrani és onnan már csak át kell pattanni a konténerekre, nem nehéz mutatvány 😊

Most leírtad hogy számodra mik a felesleges perkek de ettõl függetlenül ezeket is használja a nép (megjegyzem sikerrel), neked ilyen a játékstílusod másoknak meg másmilyen, számomra pl a double-tap értéktelen perk mert G3-at használok ami stopping powerrel garantált kill.

SötétBarom
Meg használhatóvá válik a claymore, a pisztolyok, a sniperek.. Életszagú.. De talán az a legjobb benne, hogy vér istvánék hanyagolják.. Ezért a servereken értelmes játék zajlik..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

countersrikePowa😄D
Sadist
Csak rohadtul fölösleges, ha az M4, G36C, AK anélkül is egy, de legrosszabb esetben is max két lövésbõl öl. Sonic Boom szintén felesleges. Ha alapból nem hal meg a robbanástól, akkor kívül van a hatókörén, úgyhogy a Sonic Boommal se fog sebzõdni, hogy meghaljon. Bandolier szintén felesleges, mert csak pár lõszert lõ el az ember minden körben.
Juggernaut a brutálisan nagy sebzések miatt megint csak halálra van ítélve. Sleight of Hand a kevesebb tárazás miatt szorul vissza, mert kevesebbet lövöldözik is az ember.
Amik igazán felértékelõdnek, de nem kicsit, azok a Double Tap, 3 Gránát, Overkill, UAV Jammer (talán ez a leginkább), Dead Silence (Jammer mellett másik nagyágyú), Steady Aim.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AntiHero
1 ember legugol majd a másik ráugrik és onnan a konténerre.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

BigReaper
jó éjt! játszottunk valami holland medium klánnal, hát érdekes volt, wet werk volt a pályájuk, és bazz felmásztak a 2 konténer tetejére!!! vazz foggalmam sincs, hogy hogyan csinalták, sokat nem ért, de tetszett. Ötlet? egyébként kikaptak ! 😄

www.team-gigabyte.com

HC-ban nem csak a double-tap hanem úgy általában minden felértékelõdik mivel minden használhatóvá válik, a stopping power is mivel a közhiedelemmel ellentétben nem mindig egy lövés egy ember, fegyver és perkfüggõ.

Nálam speciel nem a "makk" dönti el hogy eltalálok-e valamit ezért számomra a HC élvezetes...

btw normálban tényleg NAGYON oda kell figyelni hiszen mehetsz elõre mint Rambo és sebesülten is fedezékbe bújhatsz, HC-ben meg nem kell odafigyelni hogy mindig fedezék közelében legyél, nem kell odafigyelni arra hogy milyen fajta anyagból van az a fedezék, nem kell fejben tartani hogy hol vannak a társaid, és baromira nem kell figyelni a lépések hagjaira és a lövéshangok irányára, ááá dehogy hiszen az egész a "makk"-ról szól...

icses
na végre a multiplaeyer elindult,legalább is betöltött.és megpróbáltma átmenni ebbõl simple-be és megint azt a 3 választásot. írta,én meg nemet nyomtam és ledobot😞

240 ig még jo vagy,talán elég lesz<#wow1>
A tk-t meg szokni kell, hamar feladtad,kicsit finomabban kell mozogni,ráadásul bf van igy csak a tk-s döglik bele

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Hassel606
Hát igen, ezért költöttem vagyonokat a gépre. De itt is korlátozva vagyok, mint az életben bármikor.<#nyes>A tk tényleg butaság volt (szvsz), TDM szerveren. Azért jó volt hozzátok járni, van pár jó arc.

biztos hogy nem exe vagy dll volt a gond , azt meg nem jegyeztem meg hogy pontosan mi csak hogy md5tool , nem gondoltam amikor elöször beirtam hogy estig tarto téma lesz ,akkor lejegyeztem volna pontosan 😊 csak anyit irtam hogy szerintem nem csitre küldi ezt a kiket ,amugy kurvára lexarom a pb-t . akkor kikelt mikor irtad az elsö hszt md5toolal kapcsolatba , gondoltam mig letelik a 2perc hogy visszaengedjen a szerora addig megnézem itt mi a szitu ,és ezért reagáltam a hszedre .
ejnye 333fps-el gammálni<#falbav>

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

ja HC sem mindig döglik 1 golyotol ..hallod a hangot is hogy eltalálta de nem döglik meg ,ez függ a távolságtol is .
de még mindig nem irtad le mi volt az a MD5tool hivatkozás amivel kivágott..
mert a pb kivág sok marhaságért is,a leg gyakoribb ha nem tudja frissiteni a szerverrõl..
Mert ha a felsoroltak közül valamelyiket mgtalálja,exe-t vagy dll-t az nem mulik el magától,csak magától ha törli

Ron Ragm
Tényleg, szinte alig látni magyar DOM szervert, pedig amikor elõször megláttam nagyon örültem, anno UTben is kedvenc játékmódom volt... Miért ilyen népszerûtlen?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

jaja 2perc mulva vissza joinoltam és elmult , 2különbözö mappon csinálta .
KalloRAGE server 91.120.50.5 majdnem mindig normál sabotage ... csak van hogy napok is eltelnek mire 1 normális gamehez össze jönnek az emberek mert , mindenki a TDM-re izgul >
Nem tört szervert futtatam,ha a pb nem volt bekapcsolva lehetett generál kulcsal játszani,viszont ha ment a pb ezeket kivágta és lás csodát invalid cdkey-el..
Enen vita részemrõl befejezve...

SötétBarom
Van pár hibája valóban.. SD-ben a leírt probléma ritka irritáló, amikor próbálod szedni a bombát, és kapkodja fel a földrõl a pisztolyokat 😄

Ammo kijelzõ nekem nem hiányzik pl.. A double tap meg kicsit valóban túl tápos..

Normal: Kedvencem amikor futok valaki után, adok neki egy sorozatot hátba MP5-el, mire õ megfordul és bemakkol egy fejessel.. Az aztán skill. :| És HC serveren sem fexik mindenki egyetlen golyótól..

Lényeg a lényeg, mindenki ott játszik ahol szeret..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hassel606
Tudtam-tudtam!!! Pelikán!!! Egyszer szóltam, de többször nem mertem...

Sadist
#16793 mintha elõbb volna, mint a #16819

Nem beszélek el melletted, te kevered a dolgokat. Nyílván Raven Shieldben is azért dobálta ki az embereket, mert a tört exe nem egyezett az eredetivel, nem pedig a CD-kulcsokat ellenõrizgette (nem is ellenõrizhette, máig nem tudja ellenõrizni).

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ez melyik szerveren történt? és mit irt ki pontosan a magátol elmult?

Sadist
HC-ban túlságosan felértékelõdik pl. a double tap szerepe, stopping power meg egyenesen felesleges, mert úgyis egy lövés egy halál. Ha 3 másodperc alatt a fél képernyõt beteríted ólommal elég, ha csak az egyik lövés talál.

Én még azt nem szeretem benne, hogy sehonnan nem lehet tudni, hogy mennyi lõszer van nálad ÖSSZESEN. Ugye még azt sem írja, hogy mennyi lõszert szedtél fel a többi fegyverbõl, mert akkor még mondhatná rá az ember, hogy olyankor tartsd fejben, és nagyjából számold össze. Meg nem lehet tudni, hogy mikor vehetsz fel egy fegyvert, mert annak az ikonját is kiszedték, szerintem tök fölöslegesen. Jó lenne valami helyzetjelentõs rendszer is, mert ha nincs UAV akkor gõzöd sincs, hogy merre lehetnek a csapattársaid.

Te már elbeszélsz mellettem!!
ad1, a PB mint csit ellenõrzõ már kezdetben megbukott,ez köztudott,nem is értem mér erölködsz ezzel..
A RavenShildbe az 1.41 es peccsel jött és csak arra volt jó,hogy kivágott mindenkit akinek nem eredeti játéka volt,mert mellette annyi csiter volt,hogy a Cb -re már nem fért el a sok foto...
Azt is igérte,nem fogja lagolni a szervert,meg semmi köze hozzá..eleinte elhittük,/ezt is/
Na ez részemrõl leszárva,mert te gyomorból lököd az okosságokat,mire én tudom ez csak igéret...
a másik az MD5..hát ezt meg nem is értem..
MD5 valoban nem csit MP5 az meg puska,viszont ha olyat talál amit már #16819 ben felsoroltam akkor felesleges magyarázkodni

Fujiryu
Engem a video kiiktatásáért még nem kickelt😄

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zomil
épp ezért nem jó a hc, aki elöbb beránt az nyert, ennyi... jóvak kevesebb skill és jóval több makk kell hozzá mint normál modban ahol oda is kell figyelni és nem elég a kis lábujját ellöni mint hc-ban

Fujiryu
Hát pont ez a vicc az egészben...Egy lövés egy ember.Én már jó sokat játszottam hardcore modban mivel állandóan olyan szerverre megyek fel véletlenül, aztán amikor már az 5. véletlenszerûen kiválasztott szerver hardcore akkor játszom rajta egy picit, de sztem unalmas hogy mindenki egy lövéstõl meghal.Egyetlen normális tûzharcom nem volt benne, mert vagy én feküdtem meg egybõl, vagy az ellenfél.Én a normál modban azt szeretem, hogy ott nem csak az számít mennyire jól kezeled a fegyvert, és mennyire tudod követni a célpontot, hanem attól, hogy hogyan használod a tereptárgyakat.Sokkal izgalmasabb mint a HC mod, ahol megy az ember lõ egyet és kill.Semmi izgalom...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

ha xD
semmitsem raktam a fökönyvtárba semmitse haxoltam eredeti az exe is , enyi .. kétszer dobott ma le de azota semmi baja . rögtön azt feltételezed hogy valami hax vagy bénaság van .lehet hogy kicsit már paranoiás lettéél a sok csitterezéstöl 😄D
Sadist
Azért, mert a "rossz" nocd cracknek valószínû más volt az MD5 "ujjlenyomata", mint az eredeti exe-nek 😊

Két fájlt úgy lehet gyorsan és egyszerûen megkülönböztetni, hogy generálsz mindkettõhöz egy MD5 hasht és összehasonlítod. Elég kicsi a valószínûsége, hogy a kettõ egyezni fog. A hátránya viszont, hogy sok próbálgatással lehet a hamis fájlba töltögetni kamu adatokat, amivel a mûködése nem változik, de az MD5 hashe igen, és ugyanaz lesz, mint az eredetinek.

Zerénd
Ja meg a mitomén melyik pöcs után, a wake island 2007 miatt. Plusz kickelt az elöbb leirt magyarosításért, és a bejelentkezõ vidijó kihagyásáért is.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
MD5Tool lehet csalás is, és lehet egy file sérülés. File sérülés lehet egy file átmodósítsa, ami már csalás is lehet, de lehet egyszerü szar file. Vagy a nagyon elõszeretettel használt Magyarosítás, ami ugyi megint csak file modósítással jár.
Nem trudja eldõnti a pb csit, vagy nem. Na!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Sadist
Pedig igazam van, mert a PB nem CD-kulcsot ellenõriz, hanem GUID-t, amit CD-kulcsból MD5-el generál. Az érvényes CD-kulcsokat (gyk. amiket kiadtak, és megvettek) nem az evenbalance szerverérõl kéri le. Azt a programozók külön megcsinálják minden játékukhoz, ezért kell letiltani a játéknak az egyik portját (amin a CD-kulcsot ellenõrzi), vagy lecserélni a szerver exejét egy herélt verzióra.
Ami meg úgy kezdõdik, hogy MD5 tool, az nem feltétlenül csít. Az MD5-el egyetlen dolgot lehet ellenõrizni: a fájl integritását. Ha megpiszkálják, vagy megsérül, akkor az MD5 hash más lesz.
Nem akarlak én meggyõzni, hihetsz amit akarsz, csak a butaságot nem kell terjeszteni.

Fujiryu
Én csak azt tudom, hogy BF2-ben a pb akkor kickelt ilyennel ha nem volt jo a no cd crack

Nics ezzel probléma...te azt eszed én meg ezt
Csak ne akarj meggyözni,hogy igazad van,én sem teszem az ellenkezõjét....

LeWyTy
A CoD4 Map and Mod Tools-ot lehet má tölteni valahonnan?
Vagy valami mappeditort?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sadist
Ne haragudj, de #16793 és #16828 után én inkább hiszek a hivatalos oldalán lévõ manualoknak, mint a te "tapasztalatodnak".