Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
üdv 😄 én pl nem is hasznalom a chat funkciot jatek kozbe de sajnos a jo magyar mentalitas néha megköveteli ....
Sokszor van az repkednek a cifra szavak... mert az egyik jobb mint a másik de hát ezvan én nemigen szoktam felháborodni ilyen dolgokon., meg a "csíterezés" nah az meg szánalom kategoria az meg még szánalmasabb ha vki csítel ... és sajnos szaporodnak a csiterek 😄

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

SötétBarom
Suraki után külön élmény áttérni valami low-skill serverre, csak úgy röpködnek a 51:8-as statek 😄DDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Dick Riddick
Amindenit! Kezd úgy kinézni a dolog hogy én leszek a rosszfiú!
Ámde nem ez a helyzet (bármennyire is szeretném <#ravasz1> ).
Én se most jöttem le a falvédõrõl, sokat vagyok public szervereken, nem kell bemutatni a helyzetet.
Amilyen nyugodt természetem van lehet 60-1-es statja, akkor sem jártatom a szám. Max. figyelem a reakciókat ha más csalózik.
Vannak kedves visszajáró vendégek is, inkább lepuffantgatom õket.
De nincsenek illúzióim, és a punkbusterrõl is megvan a véleményem.
Ennyi.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Evil
Hát néha azért van az hogy semi se jön össze egyes szervereken pedig mindenki csak nem csalhat 😄 Én olyankor inkább nézek másikat azt ott minden megy lazán 😊 Mellesleg én külföldi szervereket szeretem ott szinte senki se csalozik 😄

JAG1
Még mondjátok el vagy 20x a megoldást...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

A választ megtalálod a banner alatt!
"El mész a boltba és megveszed!"
Vagy olyan szerverre mész fel, ahol nincs cd kulcs ellenõrzés

Dick Riddick
Nem szemétkedésbõl de egy kis angoltanfolyam is segítene. <#zavart1>

Hassel606
Az életkor, vagy az IQ 10? Neked mennyi válasz kell? Cserélj cdkulcsot, vagy menj olyan szerverre, ahol nincs kulcsellenõrzés, vagy vedd meg.

AntiHero
5x még tedd fell a kérdést és utánna jó lesz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Kovács legény
azt írja hogy slattyogj el a boltba és vedd meg!

www.czekoart.hu

tommyg
az hogy nem eredetivel játszol, de már megválaszolták a kérdésed...#20684

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

amikor én menni akarok multiplayeren a call fo duty 4 be és ha be akkarok lépni egy serverbe akkor ezt méirt írja ki?
Error
Key code in use. please try reconneckting later

nem tudjátok mi baja?
Dick Riddick
Arra pedig már szavam sincs hogy olyan aimbotot használ ami kiírja a találatot!
Haver, le a kalappal! <#mf1>

Dick Riddick
É is azt hittem hogy ekkora barmok nem élhetnek kis világunkban.
CoD2 public szerverei között voltak olyanok, ahonnan szinte kiutálták a mezei gamereket. Haverral egyik kedvenc szórakozásunk volt ilyen szerverekre járni és csítervadászatot rendezni. Nem értették a szerencsétlenek hogy hiába tudja hol vagyunk ha elõbb rántjuk rájuk a puskát vagyment akoki.
Szánalom...<#eplus2>

Sadist
CoD2-ben egy rifleonly szerveren egyszer összefutottam egy nagyon balfasz csalóval. WH-zot és még no recoilt is használt, de még úgy is csak a szürke középmezõny alján kullogott 😄 Na AZT lehetett szopatni, de nem ismerte el, hogy csal. Mikor visszanéztem a demót szinte sírva csapkodtam az asztalt. A marhája trainyardon beült az egyik vagonba, és az oldalán keresztül próbálta volna lelõni is leütni(!) az ellenfeleket 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

DarkSector
probálkozz magyar szerón

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hello

amikor én menni akarok multiplayeren a call fo duty 4 be és ha be akkarok lépni egy serverbe akkor ezt méirt írja ki?
Error

nem tudjátok mi baja?
Dick Riddick
Jó kis párbeszéd. <#vigyor>
Na de abban is biztos vagyok hogy a folytatás már kilépés vagy kussolás lenne.
Arról nem is beszélve hogy nem csak mocskos csíterezõk vannak, hanem mocskos lecsíterezõk is.
A wh pedig nem tanít játszani, abban a percben hogy nem használhatja, uninstallja le a játékot.
Rövid távon kellemes is lehet csalókkal nyomni, fõleg ha még sz*patni is tudod! <#eplus2>

EnZsolt
Evil: köszi az infókat, majd kipróbáljuk 😊 amúgy a gyerek tényleg cheatel, jó párszor látszik killcamen is. Mikor megkérdõjelezzük, akkor a válasz csak ennyi. gergepgá erg ^^ vagy vmi hasonló. Egyik kedvencem lövöm az ellenfelet az egyik sarokból sortûzzel, mikor a haverja kiront elém, mégcsak mozgatnom sem kell a fegyvert fejes, reakció: honnan tudtad h ott vagyok és pont fejes mi? Na ezen csak tényleg röhögni lehet 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

DarkSector
Ja biztos már sokan észrevették....
De én most telepítettem rendszert és észrevettem, hogy végre a COD4-nél az 1.5-ös pach után már ha újratelepítek, vagy csak elviszem egy másik gépre a COD4 könyvtárat, akkor nem kell mindig beírogatni a cd-kulcsot újból, meg fellülírogatni a players mappát!!!<#smile>
Úgyhogy már csak ezért is faxa az 1.5-ös pach...<#worship>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
<#nevetes1>

Morfi
Érdekes megoldás, de hatásos 😊

SötétBarom
Nekem ez mp5el megy jól <#vigyor>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

bigapó
kár, hogy a héten nem sokat voltál fent vagy legalábbis nem akkor amikor Én😊 kezdek belejönni cod4-be😊
egy másik szerón shotis hadjáratba kezdtem, sokszor elég vicces dolgokat mûveltem😊 volt, hogy 3 ember közé keveredtem és olyan mákom volt, hogy mindet ki tudtam nyírni 😊) na ott aztán volt csíterezés, pedig csak juggernaut-om volt és gyorsan mozogtam, kettõ kést kapott a harmadik sörétet.

ja, Riddick, Én sem szoktam sokat foglalkozni ha valaki lecsíterez, max annyit amit leírtam, ha nem tudom meggyõzni nem nagyon érdekel. túl sokszor nem fordul elõ, bár az új fülessel tényleg jobb lettem😊 kicsit😊)

The Matrix has you...

Zomil
ha nekem irtad akkor menj a fenébe😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Sadist
Én meg általában megmondom neki, hogy kapcsold ki és takarodj innen. Aimbot nagyon könnyen felismerhetõ, WH-hoz meg egyszerûen hülyék a használói. Vagy legalábbis egy UAV jammerrel meg lehet szopatni, mint a kisbocit. Általában ha gyanús az ipse, akkor elbújok egy forgalmas, de teljes takarást nyújtó helyen, és nem lövök senkire. A WH-s biztos megtalál, utána pedig valami ilyesmi párbeszéd szokott lezajlani:
- Honnan sejtetted, hogy ott vagyok?
- UAV radaron láttalak.
- UAV Jammerrel? 😄 Na takarodj csak innen!

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kovács legény
ráadásul csak 13éves és nem is játszhatna

www.czekoart.hu

JCSR PROFESZOR
Igen az vagy<#mf2>

www.jcsr.hu

Zomil
hm akkor én is gyanus vagyok😄

bár ha már sokadjára irja vki, akkor benyögök egy "ja"-t vagy "persze"-t 😄
jah és ha már nagyon unom akkor a szöveg: " igen egy köcsög csiter vagyok" 😄DDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Hát ezért írtam hogy "gyanús".
Nem vagyok az a fajta aki farkast kiált minden percben.
És nem ismerem mindenki reakcióját, de ha magamról van szó, annyit beírok hogy "nem" vagy "korántsem". Azt persze a legtöbben be tudják írni hogy "a jó k*rva anyád", de ilyenkor már nem mûködik a billentyûzet, mi?
És még egyszer a konfliktusok elkerülése érdekében: Nem szoktam csíterezni!

csuszi
ennyi...én is így reagálok. gyanús vagyok😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Kovács legény
"2. Ha lecsítereznek valakit, az csak hallgat és játszik tovább, se hall se lát, esetleg egy szmájli, de még ez sem jellemzõ (ezek nekem a leggyanúsabbak)."

vagy csak nem foglalkozik faszságokkal...

www.czekoart.hu

Dick Riddick
Ez jellemzõ.
Terjed a csíterezés mint a pestis.
Soha nem szoktam lecsalózni senkit. Ha már régóta figyelem és tényleg nagyon szaglik a dolog, a legdurvább beszólásom a "te használsz valamit?".
Ezt csak a legkirívóbb esetekben használom.
És két dolog szokott nekem gyanús lenni:

1. Hülye halálokat halok sorozatosan, akkor lépek ki a sarkon mikor pont becélozták, pont bebújik a hordó mögé és elszaladok mellette. Figyelek egy helyet, elnézek egy pillanatra a hátam mögé is és épp akkor ront ki az addig figyelt helyrõl, stb, stb, stb... Nem biztos hogy csalnak, de felkelti a figyelmem. Haver múltkor hülyére röhögte magát, egész játék alatt csak banális halálaim voltak, félrokkant állapotban vagyok azóta is. Túl sok volt a véletlen.

2. Ha lecsítereznek valakit, az csak hallgat és játszik tovább, se hall se lát, esetleg egy szmájli, de még ez sem jellemzõ (ezek nekem a leggyanúsabbak).

HTS s3rg1nh00
nincs

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

a cod 4 magyaritást honnan lehet leszedni?
😄DD én mást irtam volna de ez finomab! 😄

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

JAG1
Eszet b+. :-)

Másik key-t...
Amúgy menjél olyan szerverre, ahol nincs cd key ellenõrzés.
Ott a bannerban a OFF, spam topik.

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

de mit generáljak?
JAG1
Generálj másikat...

hello

Error

nem tudjátok mi baja?
elõre kösz!
bigapó
Tegnap valami hasonló történt velem. Sima játék volt, nem HC, TDM-ben. Bog-on voltunk, megy a kõkemény harc😊 Mint gondolom tudjátok a Marine oldalon van egy sniperek által kedvelt hely, jobb oldalt, közvetlenül a kerítés mellett, egy olajoshordó elé beállva jó rálátás van a terepre, ugyanakkor nehezen vagy észrevehetõ. Elég régóta megfigyeltem, hogy sokszor beállnak oda csipázni. Nekem meg az vált szokásommá, hogy ha OpFor vagyok akkor odadurrantok néha, csak próbaképpen, mert mire észrevenném már hulla vagyok (ha éppen nem csipázom én is persze😊 ).
Szóval ezt eljátszottam egy sráccal, erre rögtön azzal jött, hogy mekkora csíter vagyok. Kérdeztem Én, hogy ezt mibõl gondolja, mire azt mondta, hogy nem is láttam, de odalõttem. Elmeséltem neki a fentieket, mire azt válaszolta, hogy rajtam kívül senki nem lõtte még ki onnan😊)
Tényleg nem ismeri senki ezt a helyet?

egy másik hülye is beleszólt, fogalmam sincs miért, gondolom csak unatkozott, rögtön lecsíterezett Õ is, okot nem mondott miért..pfff.
statom 22-22 volt, tehát nem a legjobb, sokszor csinálok 7x-2x-es statokat, páran már találkoztak velem, senki sem csíterezett még le, egyébként sem szokásom, sõt útálom ha valaki használja.
A vicc a végén az volt, hogy miután ezt megbeszéltük és még vagy 5-ször kilõttem onnan, a többinél már nem szólt egy szót sem, szóval valszeg csak az fájt neki, hogy meghalt😊))
A komoly ebben az, hogy ilyen okokra hivatkozva indítanak egy csomó szavazást, holott semmi nem történt...már ahol van vote.

The Matrix has you...

Dick Riddick
Így már világos.
Kösz a kis "oktatást". <#wave>

Sadist

Ennél pl. nagyon jól látható, hogy a csõ csak a legvégénél van rögzítve a fegyverhez.

Ennél pedig alul és fölül is fut egy-egy sín, de a csõ elejénél nem érnek hozzá a csõhöz. És a bipod is nem a csõhöz, hanem a felsõ sínhez van rögzítve.

Sadist
Gyakorlatilag annyi az egész, hogy a csõ mindössze egyetlen ponton, a csõfarnál van rögzítve, és sehol máshol nincs kapcsolatban a fegyver többi részével. Így a felmelegedõ csövet nem fogja feszíteni pl. az elõágy, és a lövéskor keletkezõ rezgések is kevésbé befolyásolják a pontosságot. Ha megfigyeled az igazi mesterlövész puskákat, akkor mindegyiknél van valamekkora rés a fegyver ágyazása és a csõ között. Az M24-nél pl. épp csak annyi, hogy egy papírlapot könnyen be lehet fûzni a csõ alá. Bipodot is mindig csak az elõágyon lehet látni, nem pedig a csõre szerelve.

Dick Riddick
Mesélnél kicsit errõl a lengõcsöves megoldásról?

Dick Riddick
Persze, neked.
Nálam 9800 pro, másfél giga ram és 2.8-as intel van, 800*600 low és 40-90 fps.
Azt tudom hogy az X600 a 9800 megújított változata, viszont abban nem vagyok biztos hogy az athlon64 3500+ milyen intelnek felel meg (mindig is rühhelltem ezt az ostoba +-ozást). asszem a sima core-okkal van egy szinten.
Ne számíts nagy felbontásra, de lowon 1024*768-ban kb. 70-90 fps.

Punker
aknákat leraktad? én ott sniperrel felmentem a körhintához és onnan körbe lõhetsz apránként.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

JAG1
Mit vársz, hogy majd meghívnak a mecibe?

mickeymano
igen, de már ott vagyunk ahol a helikopter majd felvesz.... az ellenség meg csak jön és lõ...

Punker
figyeld mit mond, mikor rohanni kell rohanj mikor nem akkor nem, és minden lövés találjon 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"