Call of Duty 4: Modern Warfare

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
Ha 1FPS-re leesne a sebesség, a pingen nem változtatna semmit.
A sávszélességet nem befolyásolja.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Hallatszik a lépted ha használod a perket, csak nagyon tompán.
Vedd fel a hangerõt és meghallod.

am ja lehet hallani, de eggyen csodálkozom hogy haverom az én Death silencemet is meghallja. de hogy azt nemtudom de mondja hogy hallja h ott mocorogtam.. mondom lol
de én viszont a saját lépésemet még futva se hallom DS-be. :S

Na jó 100m nem, de tényleg hihetetlen mennyire áthallatszik minden a falon. Tegnap este csak ezt figyeltem egy szerón és overgrown-on a pálya egyik végén hallottam mi van a másikon. 😊
Papír-Fal-Powah

Fatboyz4ever!

amióta csinálja nem tettél fel valami uj programot? esetleg vírusirtó?
vagy még tulmelegedés is okozhatja. vga túlmelegedés = teljesítménycsökkenés = magasabb ping.

hali! Az miért lehet hogy mikor felmegyek egy szerverre 2-3 perc játék után felmegy a pingem 999-re az fps-em meg 8-ra?
Kilépek visszamegyek megint ugyanaz pár napja csinálja...
köszi!
miért van az hogy xfire-ben egyre több szerver (amit felvettem kedvencek közé) nem lesz elérhetõ? mert például van egy tdm hc szerver aminek a nevében asszem a bad boy is benne volt és már lassan egy hete nem elérhetõ. a szerverrel van a gond vagy az xfire nem látja valamiért?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

Pacal17
100 méterrõl? Hmm... Maximum power.

HD JOHNNIE
Még mindig az! 😊 Tegnap voltam is fent nosztalgiázni egy kicsit, tele szokott még mindig lenni 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Dick Riddick
Nem kifejezett HC, de ahogy írták elõttem nem volt célkereszt, gránátjelzõ, nagyobb beállított sebzés, ilyesmik.
Jó szórakozás volt azért az is. Csak az ugye nem játékmód, hanem külön mod volt.

V43 1105
COD / COD : UO - hoz az nagyon is frankó mód volt, anno' mikor még codozni kezdtem 😛 sõt, H2Q szerver, mindig is jó kis szeró volt <#vigyor2>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

HD JOHNNIE
Az lehet, hogy nincs, de van olyan, hogy German Front Mod, az viszont tiszta cod4 HC, nincs célkereszt, gránát jelzõ, más sebzésrendszer stb 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

csuszi
nm

MJ rulz Pink Team The Only One

Sikerült átmentenem a profilom, köszi mindenkinek! <#duhos2><#action><#eplus2>

Fatboyz4ever!

Zomil
elárulom h cod2-ben nincs olyan h HC mod 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dick Riddick
Igaz is meg nem is amit mondasz.
A HC-ben könnyû kempingezni, igaz, viszont kiszedni is egyszerû a mocskokat.
Engem sokkal jobban zavarnak a pályák. A méreteik. Nem akarok én Battlefield-ezni, de a normális mapméret nekem egy Bog+Crossfire /ha egymás mellé tapasztanánk õket/ lenne. A mapok felén átlõhetsz az ellen kezdõjére, a másik felén meg belátod az egész pályát, szinte csak egy küzdõtér van. A spawnrendszerrõl már nem is beszélek.
Nekem nagyon nem tetszik a CoD4 alap sebzésrendszere, sebzésnövelõ perk nélkül hiába adok neki testre két-három lövést, nem nyúlik el. CoD2-ben is kipróbáltam a HC modot, ott a sima rendszer jött be. Nem hiszem hogy véletlen.
Hogy mennyire vagyok skilles, hát különösebben nem, de ahhoz ragaszkodom ha eltalálom 2-3 golyóval a fószert, nem kúr*m el, feküdjön meg. A helyzet az hogy minél kevesebbet sebez a fegyver, annál több tudás kell a játékhoz, annál jobban fejlõdsz. Engem nem ez hajt, próbálom megtalálni a kikapcsolódást, a szórakozást, és a HC nyújtja ezt nekem leginkább. A skillesedés meg egy más téma, de hát nem is akarok WCG babérokra törni /nem is tudnék/.
<#shakehead>

csuszi
nem csak hallom, érzem is. meg ninja ösztön. mondjuk egy olyan homi gondolatait mint te, nem nehéz kitalálni.
tárcsere. miközben töltesz, nyomsz egy dupla oda-vissza fegyverváltást (nálam: nem egyet húzok a görgõn, hanem kettõt) és töltés közben:
a, megakasztja és lehet lõni (töltés nem megy végbe)
b, töltés elõtt abbahagyja és mégis betöltött - ehhez jó ritmus kell.
mindkettõvel megállítja a töltést pár tized alatt.
ricsi. nem a hc ét utálom, hanem a hc serveren játszók stílusát. kemperek, fekvõk, nulla skillesek. tisztelet a kivételnek. simában legalább van esélye a normálsian játszónak, hogy megnyerjen egy olyan párviadalt, amiben a homokos egy sarokban gubbaszt. hc ben a kempereknek áll a világ. ha ésszel akarok játszani, meek és tolok egy wart (mondjuk homokos jcsr ellen).

Valami jó tét lélek, legyen olyan kedves és dobja már fel (ha lehet a FAQ-ba), hogy lehet valóban rang megtartása mellett újrarakni a gamét!
Már kétszer kezdtem újra (mert élveztem), de már nincs kedvem, és újrahúznám a gépem. Olyan írja akinek sikerült, ha lehet.

Elõre is köszi!

Fatboyz4ever!

Dick Riddick
A "buzi" pejoratív jelentésû szó.
Helyette a "nemi identitásában ellentétesen polarizált" használandó!

Dick Riddick
Sõt az ellen már elõre sorban áll a fal mögött hogy mindenkinek jusson golyó, mi? <#nyes><#nyes>

Fujiryu
A buzi csuszi azt is halja ha otthon fingok 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Ebben a játékban simán lehet hallani ha valaki a fal mügütt mozog, sõt még néha ha falak mögött mozog!
Próbáld ki: vagyél egy minõségi hangkarit, headset-et, kapcsold ki a tévét magad mellett (meg a családot), és te is hallani fogod!
Lehet a gyerek csalt, de abból amit írtál ez egyátalán nem biztos.
Hidd el, meg lennél döbbenve ha az én gépemnél játszanál.
über hangkari+headset és a klán-társaimnak is meg szoktam mondani, hogy "vigyázz, ott fog jönni!".

Písz

Fatboyz4ever!

elõfordul.. legutóbb alma néven volt egy.

szóltam neki hogy kapcsolja ki, erre -most fáj h jobb vagyok?

szólt neki az admin, válasz -jó kikapcsolom...

idióta..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Fujiryu
Öcsém amekkora droid már duplát is lõtt sniperrel falon keresztül 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Dick Riddick
Ne ítéld el elsõre, hallhatja a hangot ahogy fut az ellen, meglövi azokat a helyeket ahol gyakran lapul valaki, onnan nyírták ki az elõbb, TS-en súgta neki a haver hogy mit lõjön, stb...
Nem mondom hogy biztosan nem csaló, de én is ölök embert úgy hogy hasra ütve megszórok egy falat. Sima mák.

Pacal17
Emberek, ti találkoztatok már a CoD4-be WH-s fasszopóval? (már bocs a kifejezésért de ez illett a legjobban rájuk..) Mert én ma igen... Ráadásul Harcore szerveren... Kill cambe elég érdekesen ölte az embereket a falon keresztül... 180 fokba megfordul, és belelõ a falba. Csak úgy hasból értitek semmi nagyobb mefigyelés. Lelõ engem, aztán megin lõ egyet ketõt a falba, megin megöl egyet. Aztán az utolsó pár mp-be is volt 1 falon keresztül neki... Gyilkos ösztön vagy tényleg cheater lehet?

Dick Riddick
Te nagyon utálod a HC szervereket, igaz? <#nyes>
Mióta kijött a CoD4, kb. fele idõben nyomtam simát és HC-t. Nincs nekem semmi bajom a simával, most is a TCFC szeveren lennék /csak az a fránya 10v10/, a skilled suraki csak eredetivel /nem kell a warez duma, megvan az oka hogy miért azzal, korábban már írtam/.
Ott tartok most hogy mindegy milyen játékmód, csak ne legyen heli meg szar perkek, hülyegyerekek, ultraprojátékosok /a rossz fajta/, de ritka, nagyon ritka az ilyen!
Ez van...

Zomil
/cg_drawfps 1

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ghost rider
Sziasztok!

Mit kell beírni a console-ba, hogy mutassa a játék az fps-t?
Választ elõre is köszi.

HD JOHNNIE
Én kezdek:

1
<#vigyor>

HD JOHNNIE
Bármilyen segítõ tanácsadó stb stb "pofázást" szívesen látok! 😊 Sõt, egészen biztos vagyok benne, hogy lesz is majd kérdésünk 😊

HD JOHNNIE
Ne aggodalmaskodjál, én is láttam ilyet sokszor, ami szvsz killcam bug, nem azonos az ideje. Szal amit ott látsz, az valójában már betöltött tár.

davidka003
"ember. te csak üres tárnál cserélsz tárat?😉"

Nem. Én mikor kilövök pár golyót utána mondjuk nyomok egy tárcserét, akkor azt már nem tudom leállítani és lõni se tudok közbe. Más ezt hogy tudja?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

csuszi
ember. te csak üres tárnál cserélsz tárat?😉
dzsoni: még számolunk.
fuji: te átok, vagy linkelek képet a másságodról.
apó: vagy ázsiai vagy semmi, nehogymá válogass...
ricsi: egyszer lenne kitartásod a normál serokon, pillanatok alatt rájönnél, miért is tré a hc😉 (le nem írom, lusta vagyok)😊

davidka003
"Ne ugorj be tárcsere hangjának."

De én killcam-ban láttam, hogy cseréli a tárat, félbehagyta és ugyanazzal a fegyverrel lelõtt. Ha nincs bent a tár, akkor elvileg nem is tudott volna lelõni.
Ezt már pár embernél láttam.
Én nem tudom megcsinálni ezt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dick Riddick
Ha véletlen HC felé kacsintgattok, figyeljetek rá hogy a védõknek nagyobb spawnideje legyen. Az összes szerón azt látom hogy mindenkinek 5-10 mp. És csodálkoznak rajta hogy a védõ csapat a pálya másik felén spawnkillerkedik. Kérdem én, miért ne tennék?
Az egy dolog hogy pörgõsebb szervert akarnak, de nem ez a megoldás. Helinek meg pláne semmi keresnivalója.
Én csak itt pofázok, a szerver pedig a tiétek, úgyhogy be is fejezem.
By.

Lehet de nincs értelme ha dinamikus az ipcím kiosztása.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hello! Kérdés: Lehet valakit IP cím alapján bannolni??
Köszi!
Dick Riddick
A heli egy bugos förmedvény, betonépületbõl is kilõ.
És igen, attól hogy valaki kivette a tárat, bármikor képes tüzelni.
Ne ugorj be tárcsere hangjának. <#eljen>

davidka003
Miért van az, hogy mikor megölnek utána killcam-ban látom, hogy az ellenfél éppen töltötte a fegyverét és mikor meglátott félbehagyta a töltést és lelõtt. Lehetséges ez?
Másik: nem érzitek néha úgy, hogy a heli csal?

HD JOHNNIE
Sziasztok!

Csak szeretném közzététetni, hogy cod4 szervert índított a klánom
íme:

^1Wih^7AR^2sarok ^7|^1H2Q^7&^2BULL^7| ^1CoD 4 (PB-STREAMED) ^4Server^7|OBiNet.hu|57ms|84.2.39.238:28965

Teljesen alap a szeró, nem HC, de ez még változhat, most egyelõre ffi van, de ez is változni fog HQ-ra.
Na, ennyi 😊

Prince23
én meg nem<#hehe>

repro
én értem <#wink>

N0 TXT TLK PLZ!4!

HD JOHNNIE
Jelentem tisztelt fõtörzs, hogy 2 hét kimenõt kaptam, emiatt voltam távol a harcmezõktõl 😊

Sadist
Nekem a könyökölgetése kéne.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Prince23
Akit érdekel a cod4 ost teljes zenei vállogatása, az szóljon itt😊)

Dick Riddick
Úgy tudom a lámák szõre és bõre is értékes!
Ha láttok erre párat szóljatok bátran. <#violent>

Fujiryu
Szóval csak azokat engeded be akik istenítenek 😊 elég nagy lámaság 😊

bigapó
nem lehetne egy bögyös fekete helyette? 😄DD

csak az asszony meg ne tuggya...

The Matrix has you...

Evil
Lehetséges hogy crackolta a multi exet átlag arra szokta írni ezt.