Call of Duty 4: Modern Warfare
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erdekes eddig jo volt!mondjuk 11 honapja van fent a win.Kedd-en ujra telepitem valszeg.Remelem vmi progi fut ami torlodni fog es jo lesz ujra minden.
cod2 is kidobott itt a link hogy mivel.
ezzel
www.team-gigabyte.com
ha nem pittyog hanem sípol, akkor lõjj
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Segítséget kérek.Azon a pályán ahol 4 db tankot kell kilõni gondom van.Felveszem a kilövõt/Javelin/,látom vele a tankokat de nem mûködik a fegyver.A tûz gomb lenyomására - LOOK-on required - felirat jelenik meg.
Mit tegyek?köszi a választ
rexplo
tessék itt van mind <#wave>#wave>
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
A visszaszámlálás nevû pálya mondjuk érdekes számomra, mert alig hogy elkezdtem a pályát, megnéztem hányat kell ott begyûjteni, erre kiírta, hogy 1-et megtaláltam a 2-bõl. Pedig még egyet sem szedtem fel. És a pálya végén ki is írja, hogy 2/2. Nem találtam sehol leírást, hogy hol vannak a laptopok.
1. Prológus / Puccs - kilép betöltés közben.
2. I. / Halál a magasból - Nem tölti be a pályát, leáll a töltés.
3. III / Visszaszámlálás - Betöltés után hibát ír ki: "Script runtime error (see console for details) main( )"
Viszont ha az eredeti Singleplayer ikonból indítom a játékot, akkor nincsenek ezek a hibák, viszont kicsit kevesebb a magyar szöveg. De legalább megy a játék.
van verzióváltó progi, tedd fel..
www.callofduty.hu
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
#27739: köszi, csekkolom.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
felleptem, h jaccak, erre kirak.ezt nem ertem..
warez topik...
kulcscsere...
rangvesztésnek utána jár..
játszik boldogan..
Ez jelenik meg fekete monitoron, miután csaltakozik a szerverhez:
Shadow PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player 'Shadow' ... Global PunkBuster Guid Ban 50a15a0a
Exit
egyénként nem engedélyezett program/driver..
mit akartál futtatni?
Vagy éppenséggel valami nem megengedett programot futtatsz.
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Amúgy minden fajta szerverszolgáltatónál lagolsz Ricsárd? Meg néha érdemes megpingelni ilyen esetben a szervert, hátha egy átjáró miatt van az egész. Én ezt a szolgáltatóm miatt már átéltem egyszer, igaz az kábelszakadás volt és a másik irány nem a legstabilabb volt.
kösz!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
kösz
A szó elszáll, írni meg nem tudok...
esetleg szerverkereso.hu-n a szerverek nevébõl ki tudod szemezgetni.
más ötletem nincs.
COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni
attól tartok korábban nem megy, gyerekek, asszony, miegymás....
de igyekszem.<#eplus2>#eplus2>
Leszek, de jobb lenne kicsit korábban. menni fog?
\"Heroes never die. They just reload.\"
ha újra telepítem az oprendeszerem és ugyan azzal a kulcsal rakom fel a gamet, bemásolom a mostani profilom mûködnie kéne??
vagy hog ytom megoldani hogy megmaradjom a profil??
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
este leszel?
Csak nehézkes bizonyítani.
\"Heroes never die. They just reload.\"