Itt a Fűrész IV sztorija

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzerfaust
Az elõzmény kint van képregényben. nem valami nagy sztori, abbol nem érdemes filmet csinálni.

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Úgy érzem ez eléggé rókabõr?

Jigi bácsit már nem tudják visszahozni, Amanda a hû tanítvány kaputt de kell valami sztori.

Nem mondom, hogy rossz lessz de emhiszem hogy olyan vad csapdákat tud kitalálni az öreg, így elõrre. Meg persze kell pár áldozat akik jó zafotsan meghal. Ezekrõl is elõrre gondoskodott volna? Phhh...

De ha ennek vége akkor már tényleg csak az elõzményt csinálhatják meg. Perasze csak ha nem derül ki hogy Jigsaw olyan Jason szerû regenerációk épeséggel bír. 😊
Taxi 4 effektus lesz belõle szerintem. Kár érte :/
elég gyengusz volt már a 3. is...

football without ultras is nothing

Hangszalagjairól? <#nyes>

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

STREEX
Sehogy.Nyilván csak a szallagokról hallhatjuk.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ha ez a rész a 3. folytatása, akkor hogy lesz benne Jigsaw, mert neki utoljára még el volt vágva a nyaka de rendesen 😄
Egyet se láttam...

Gigabyte P67A-UD4-B3,I5-2500K, Corsair DDR3 8GB 1866 Mhz CL9, Sapphire ATI HD 6950 2 GB GDDR5, SB X-FI Gamer, Samsung BX 2431, Logitech MX 5500

Mit vársz? Szerintem már kissé unalmas a sorozat. De azért bízom a készítõkben!
bertino
hát így elsõre nem vagyok elájulva tõle :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!