8
  • Princeman
    #8
    A cikket olvasva felötlött bennem egy jö ötlet egy teljesen egyedi, vadiúj izgalmas játékmenettel rendelkező játékról, ami végtelen játékidőt, a valóságnál is jobb, összetettebb MI-t kínál. Abból aztán jól meggazdagodnék, év vennék egy Aston Martint.
    A játék címe: Dustman Simulator 2007, és a célja az lenne hogy a város (mit a város, a Föld) szemétszállítási rendszerét megszervezzük.....szerintem.
  • vandyke
    #7
    Sped-nek teljesen igaza van! Totál elszállt ez az oldal. A mi cégünk játékszoftver forgalmazással foglalkozik, de eddig (tudomásom szerint) soha egy alkalommal sem keresett meg a fent látható cikkíró, hogy adjuk valami anyagot a készülőben lévő munkájához. A másik meg, hogy kb. 3x kértünk helyreigazítást, mert totál mást írt bele. El kéne gondolkozni, hogy más arcok kerüljenek a játék és mozi hírek szerkesztésébe, mert vészesen mélyrepülésbe kezdtek ezek a rovatok.
  • Morden23
    #6
    OpenTTD amúgy kiválóan fut XP-n, Vistán egyaránt, szóval gond egy szál sem (nagyonráérős nagyonsemmitnemtevős napjainkon néha [ez általában a "mattarészegen reggel 7-kor hazajövök" című napok alvás utáni folytatása:)] haverokkal csinálunk olyat, hogy 2-3 emberke Skype-ra fel, és irány OpenTTD-zni... semmi nem adja vissza azt az élményt:))

    Nosztalgiaflash nálam még a Deus Ex szokott lenni, évente egyszer mindenképpen végignyomom (másik nagy sirámom, hogy éppen nemrég találtam egy patch-et a Wing Commander IV-hez, de sajna a CD-imen több Grand Canyon-méretű repedés húzódik, és enyhén szólva is akad... visszatérő álmom, hogy egyszer egy 'Complete Wing Commander Series' feliratú dobozt találok valahol - kemény összegeket lennék hajlandó kiköhögni érte :)).
  • Carbine
    #5
    Hááát, de szép idők is voltak azok, istenem!!!
    És tényleg az a baj, hogy hiaba szerzek be valami régi nagy klasszikust, vmi miatt biztos nem indulna. Theme Hospital-t én is akármikor kézbe vennék ismét, azon jobbakat lehetett röhögni, mint a mostanában megjelenő vigjátékok nagy részén, a Transport Tycoon-ra ott nyílt forráskodú verzió.
    Most asszem úgy öregessen nsztalgiázgatok egy kicsit
  • Morden23
    #4
    "Theme Hospital jutott eszembe róla. :) Abból kéne újat csinálni!"

    Nagyon egyetértek :)

    Mondjuk tudnék írni egy (nem is olyan hosszú) listát, ami olyan játékokat tartalmazna, amiknél bőven elég lenne egy hardver/szoftver kompatibilitási, audio+grafikai upgrade, még a koncepción és a belső tartalmon sem sokat kéne változtatni, és szaladnék megvásárolni őket :D

    (Wing Commander 1+2, Transport Tycoon, Theme Hospital, Tyrian és még jó néhány:))
  • sped
    #3
    MI köze van ennek a FODRÁSZATHOZ???

    Az egész SG teljesen el van bulvárosodva, pontatlan, hanyag cikkek születnek. Kezdem megunni, most pedig nem kell az akkor ne olvasd szöveg.

    Nagyon sajnálom ezt az oldalt, több évig innen szereztem be az alapinfokat a kedvenc témáimban, de sajnos nagyon felhígult.. :(
  • Celeborn
    #2
    Ahogy rá néztem a képekre, elsőre a Theme Hospital jutott eszembe róla. :) Abból kéne újat csinálni! Egyébként erre is biztos lesz kereslet. A grafikája meg nem olyan gáz, csak más technikát használtak, mint ma szokás. Ettől még lehet feeling-es.
  • gyuri12
    #1
    csak a hugom ne szerezzen tudomást,erről a szarról!:D