Behódolt az utántöltők nyomásának a HP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokszor még az eredeti festéket is más színnek ismeri fel a ip 5200 es ezért kérdeztem. Az utángyártottakkal kapcsolatban nincs túl jó véleményem mert
augy is a canon k* kényes illetve volt már rá példa canonál hogy a teli festéket is üresnek jelezte <#shakehead>#shakehead>
Canon IP2000-es nyomtatóm van, a gyári színes kb. 3800 forint, az utángyártott meg kb. 300-400 ft... azért nem mindegy, és ha a fej esetleg tönkre is megy, simán kispóroltam az árát 4-5 db "nem gyári" patronnal. A képminõség pedig, számomra legalábbis, nem különösebben észrevehetõ, pedig nyomtattam fényképpapírra is. Bele lehet kötni, de akinek nyomtattam, még így is örült és csodálkozott, hogy ez nem igazi fotó.
zSeKo
Azért jó esetben az a Canon sem az elsõ-második utángyártott vacaktól dugul el.
Ha pl. elment 10 patron cseréig, az eredeti összesen kb 100,000 Ft, utángyártott max 20,000 Nyomtató új ára kb. 30,000 maradt 50,000-. Ha többet is elmegy, lehet számolgatni...
Nyomtatófejjel egybeszerelt tintapatronoknál meg tényleg teljesen mindegy.
Bár ahogy "fejlõdnek" a nyomtatók, némelyik olcsóbb tipus úgyis magától összetörik itt-ott, a remek minõségû mûanyagok miatt párezer lap után, és így is úgy is a kukában végzi.
És utángyártott patronok között is van különbség!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Visztont a fix fejes masináknál biztos meg kell válogatni, hogy mit rak bele az ember.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
az csipes és külön adják a csipet hozzá. Mert gondolkodunk rajta hogy olyat vegyünk. De a csip felhelyezése nem egyszerü.
Van erröl vkinek tapasztalata? Mert én nagyon zsákbamacskának látom, tudva hogy a pixma mien kényes nyomtató.
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
www.patronok.hu (webáruház, ingyenes szállítással is)
Normális ember eddig is legalábbis kétkedéssel fogata, hogy egy Pelikan, vagy egy Faber-Castell meg más gyártók, akik már akkor is gyártottak tintát és festéket, amikor nyomtató még nem is volt a világon, nem tudnak legalább olyan minõséget, mint a nyomtatógyártók.
Már csak azért is, mert ez is oem piac mint sok más manapság.
Nem mondtam, hogy az én nyomim a tinta tartályt és a fejet egyben kezeli, így a gyártó szerint ki kellene dobnom a teljesen jó fejet is csak azért mert a tinta elfogyott.
Szóval ha tele lennék pénzel, akkor is zavarna, hogy kidobálom a patront miközben tudom , hogy csak a tinta fogyott ki és a fej meg még tök jó.
Milyen lenne ha az autómból kifogyna a benzin és ezért mindig újjat vennék 😊 na ne
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Nekem Lexmark X1170-em van és 4éve használom úgy, hogy csak 3x vettem új színes patront és a fekete meg még a nyomtatóval kapott elsõ gyári darab.
Rengeteg színes (DVD borítók, képek)anyagot nyomtatok így kb. 1 évig bírja a színes aztnán behal.
Legutobb 250ml-es flakonokba vettem tintát 3600HuF-ért így a 1+3 szín 14400HuF-ba fájt, amibõl 2-3db gyári patront tudnék a Lexmark-ba venni.
Most következik majd a marketing rizsa a prémium minõségû festékekrõl, olyan fal dolgokkal mint pl. "tintaválasztást megkönnyítõ útmutatók". lol
egyépként szerintem ez abbbol is adodik hogy nehéz lemásolni a gyári tintát mivel direkt ugy csinálják meg az összetételét és a nyomtato szinkeverését hogy kurva nehéz legyen lemásolni.És ezért gyakran van más szine az utángyártottnak.És nem kell annál többb mintha a pofa látja hogy teljesen más az utángyértott nyomtatási szine utána sose fog olyat venni!
Nincsenek már csodák... De vannak még Skodák...
Mindkettõt lopásnak hívják, csak az általad említett a szockóban teljesen természetes volt.
Az utóbbit választottam,és most kb a gyári patron árából (fekete+ szines;6200ft) veszek 16 fekete,ÉS 10 szines patront.Utángyártott,nem töltött.
Canon ip 1500,ritka holló,de még lehet találni 1-2 helyen,a patront meg guglival majdnem bárhol.
Minnél több időt töltök emberek között , annál jobban szeretem a kutyámat.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Olyanok, hogy otthoni használatra bõven jók. Én szinte csak DVD borítókat nyomtatgatok magamnak, meg nagyritkán szövegeket, kicsit húzós lenne gyári színes tintát pazarolni rá. A fotóimat meg nem az itthoni tintasugaras HP-men fogom kinyomtatni.
Anyám vett egyszer HP-hez fekete utántöltõ kitet, egy csomagban 3 kis flakon, egy flakon 2-3 feltöltésre elég, és ez az egész pakk 2500-ba fájt. Ki lehet számolni, 6-9szeres különbség, minõségben azért annyival nem jobb a gyári, és ezt a HP is jól tudja - csakhát ugye a párezerért utánunk hajigált nyomtató okozta bevételkiesést valamivel kompenzálni kell, ezért az agresszív kampány a gyári festékpatron mellett.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Semmi gond nem volt velük. Az áruk pedig... Egy eredeti patron árából 3(!) készlet (4db/készlet) utángyártottat vehetek.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ?
Azóta azt használom és nincs semmi problémám az újratöltött tonerrel.
Lehet jobb a gyári, de én szövegek nyomtatásánál nem látom a különbséget. És az 5xös árkülömbség nem mind1!!!
GanXstaZolee#2709