24
-
#24 Piros-cián anaglyph szemüveg - Google első találata.
A cián ez esetben egy szín. -
CeNTeR #23 Piros van itthon, cián nincs. Honnana lehet szerezni ciánt, a tiszából? És tudom nézni a napot -
Celeborn #22 Jogos a kérdés, és engem is érdekelne a válasz. Nem értem, hogy NASA-ék miért ragaszkodnak mindig ehhez a nyomorult piros-cián megoldáshoz. Tennék ki inkább a képpárokat, aztán olyan formában nézem meg, ahogy nekem tetszik (pl. párhuzamos nézéssel). -
Anotino #21 van fogalmad arrol, hogy mit jelent az hogy realtime?
ha ez alatt mozgokepet akartal erteni, akkor irany a nasa.gov, abbol is van 1-2 -
Zsoldos #20 Tud vki olyan sitet ahol fentvannak egymas mellett a bal-jobb kepparok? -
#19 ha így fog világítani a Nap, akkor nemsokára kihal az emberiség! :D
szerintem egy naaagy távcsővel nézz a Napba, és az is 3D-s, maximum látáskárosodással visznek korházba, de hát istenem!
elmondhatod hogy láttad a Napot 3D-ben! :DD -
lee56 #18 Irj levelet a nasa-nak hogy szerinted nincs értelme a dolognak, biztos őket jobban érdekli majd... -
#17 "Ezt kék-piros szemüveggel kell nézni? vagy kell hozzá vmi különleges?"
Piros-ciánnal.
Bővebben -
#16 Ezt kék-piros szemüveggel kell nézni? vagy kell hozzá vmi különleges? -
#15 van, ha VIP vagy -
#14 Ez a 3D kép már kicsit jobb:
További képek itt: 3D NAP képek -
bandypappa #10 Na mongyuk elég szar a nap grafikája, directx10-es karival jobb lesz szerintem... -
brueni #7 ennek sztem pont annyi értelme van mint hullámzó tengerről a 3d-s ábrázolás.
illetve értelme csak realtime-ban lenne... ha lenne... -
harvy101 #5 telkeket nemlehet venni mint a holdon? :) -
#4 Nem, a gugli ingyen adja, csak a szemüveg egyik lapján reklámok fognak megjelenni. :)
-
#3 De csak speciális szemüveggel lehet majd nézni mint a napfogyatkozáskor.
Ezt persze $35.95 -ért bárki megrendelheti a gugli webshopjáról :D -
bandypappa #2 -
#1 Aztán majd jön a google sun xD