4
  • Tetsuo
    #4
    Az anoním szerverek között sok van amelyik 1általán nem anoním!
    Ha meg haverod csinálta, akkor már megbukott a dolog (hiszen ismer).
    A legjobb megoldás: bemész egy netkávézóba felnyomsz minden fájlt ami kell majd később zip-ben vmi fjlmegosztóra. Csinálsz egy emailt, stb..
    Elmész 1 másik kávézóba, felhasználod a dolgokat. Ennyi. Ha kamerák vannak, elmaszkírozod magad. :) (A kamerák ált szar minőségűek.)
    A másik megoldás: védtelen vezetéknélküli hálózatokat csapolsz meg, laptoppal egy autóból.. esetleg mindig más városban. A hálókártyádat talán azonosíthatják később (ezt nem tudom pontosan).
    Természetesen ekkor is anoním szervereket felhasználva.

    Hozzátéve, h a vinyóról még úgy sem törlődik minden adat, ha full formatálod, és újra teleírod. Ezután nem baj, ha elégetjük! :) (A Kürt, meg még 4-5 cég a WTC romjai alól szedték ki a digitális adatokat!)

    Ja, és jobb ha egy balekra tereled a gyanút, mert amúgy véletlenül is elkaphatnak, bár annak kicsi a valószínűsége..
  • wanek
    #3
    Titkosszolgálatok helyében én is ezt tenném (mint ahogy jópár hasonló szolgáltatást és anonim szervert titkosszolgálatok működtetnek). Pénzt is szereznek, és egyből hozzájutnak bizalmas infókhoz minden megerőltetés nélkül, hisz rajtuk keresztül megy a forgalom...
  • sathinel
    #2
    Anoním szervereket kell telepíteni és azon keresztül netezni. Vagyis a szerver nem logolja honnan jelentkeztél be. Ezt használják a hacker-ek is ha nem akarják hogy észrevegyék őket.
  • ProClub
    #1
    TOR network, saját VPN szolgáltatás a tényleg fontos dolgokhoz... aki tényleg el akar bújni el is tud, de a dolog már ott hal meg, hogy az oldal amit látogatsz, naplózza a kapcsolatot.

    Ha valami tényleg fontos van, azt VPNen keresztül megoldom a megfelelő emberekkel, ha meg nem, akkor nem érdekel. Sztem túl van játszva ez az emberi jogok téma. Tájékoztatni kéne az átlag felhasználót arról, hogy miként lehet nyomon követni és megadni a lehetőséget, hogy a tényleg fontos dolgokat tudja anonímen csinálni de az egész forgalmat VPNezni szerintem, hülyeség.