16
-
JTBM #16 A Stargate ideális lenne egy UFO stílusú stratégia + management játékhoz.
A küldetések alatt lehetne találni technológiákat, fegyvereket, stb., amiket fel lehetne használni küldetésekben v. később akár űrcsatákban is. -
Cat #15 http://www.sg.hu/cikkek/47651/desperate_housewives_fuuuuuj -
Cat #14 készítettek.
http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=4715 -
#13 A BSG-ből készíthetnének vmi nagyon dúrva kis űrszimulátort :) -
Szefmester #12 nem nem az.. illetve talán mégis az.. egy félresikerült sims klón ha jól tudom.. de már az is egy vicc
Dr. Hauset akarok én is.. -
#11 Én láttam valami "Született feleségek" játékot, ez valami vicc? -
Flashy #10 Mónika show játék -
#9 lesz Heroes játék telóra xD
amúgy meg én is House dokival akarok jáccani :D -
bandypappa #8 Én az esmeraldával, vagy a vad angyal c. horrorisztikus utopiával szeretnék jáccani. -
#7 délutáni sorozathoz úgy próbál meg új nézőket csábítani, hogy egy mobil játékot mutattak be
Fúúú ha már kiadnak egy primkó Java játékot, akkor én is biztos rákattanok a Dallaszra vagy bármilyen más sorozatra amit addig nem néztem. Bírom, amikor ilyen primitívnek tartják a nézőket.
eddig közel 100 000 eurós bevételhez jutottak. Ez ugyan aprópénznek számít, azonban sikerült 20 000 fiatal figyelmét felkelteni a műsor és a krimik iránt.
Bírom, amikor kiderül hogy tényleg ennyire primitívek a nézők...
Szökést én is szívesen játszanék, de nem a játék miatt nézném meg a második évadot, hanem mert tetszett az első. Ha meg nem tetszett/nem láttam volna, valószínűleg a játék is teljesen hidegen hagyna. -
Kecske85 #6 Már van, ill készül mindenféle Stargate-el kapcsolatos játék.
Nézz utánna! :) -
#5 jaja lehetne belőle egy jó kis fps-t csinálni -
Carbine #4 !!!STARGATE!!! -
#3 Dr House-ból mikor lesz játék, én azt szeretnék... -
Morden23 #2 Nem az összefonódással van probléma, hanem a színvonallal. Nem meglepő, hogy a filmből adaptált játékok a film sikerére akarnak építkezni az innováció helyett, a játékokra épülő filmek meg az adott játéknak a rajongói szegmensére szeretnének támaszkodni alapbázisként.
De meg lehet nézni a tendenciát: a felsorolásból a játékadaptációs Tomb Raider, Doom illetve BloodRayne filmek színvonala a béka segge alatt van.
A sorozatokból készült játékok (például Alias, The Shield) ha lehet, még alacsonyabb szinten vannak, mint a fentebb említett filmcsodák.
(Pedig vannak filmek/játékok/sorozatok, amik sokkal alkalmasabbak lennének egymásbaadaptáláshoz, mint mondjuk a Desperate Housewifes, vagy akár Verliebt in Berlin - mármint most olyanokról beszélek, amik ha igényesek is lennének, akkor nem csak a sorozat rajongóbázisának egy kitartóbb/fanatikusabb része venné meg.) -
#1 én szökést szeretnék játszani