Egyre több tévéműsorból készül játék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Stargate ideális lenne egy UFO stílusú stratégia + management játékhoz.
A küldetések alatt lehetne találni technológiákat, fegyvereket, stb., amiket fel lehetne használni küldetésekben v. késõbb akár ûrcsatákban is.
Raptor007
A BSG-bõl készíthetnének vmi nagyon dúrva kis ûrszimulátort 😊

nem nem az.. illetve talán mégis az.. egy félresikerült sims klón ha jól tudom.. de már az is egy vicc

Dr. Hauset akarok én is..
Faki
Én láttam valami "Született feleségek" játékot, ez valami vicc?

Mónika show játék

kuci06
lesz Heroes játék telóra xD
amúgy meg én is House dokival akarok jáccani 😄

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Én az esmeraldával, vagy a vad angyal c. horrorisztikus utopiával szeretnék jáccani.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

Gerygrey
délutáni sorozathoz úgy próbál meg új nézõket csábítani, hogy egy mobil játékot mutattak be
Fúúú ha már kiadnak egy primkó Java játékot, akkor én is biztos rákattanok a Dallaszra vagy bármilyen más sorozatra amit addig nem néztem. Bírom, amikor ilyen primitívnek tartják a nézõket.

eddig közel 100 000 eurós bevételhez jutottak. Ez ugyan aprópénznek számít, azonban sikerült 20 000 fiatal figyelmét felkelteni a mûsor és a krimik iránt.
Bírom, amikor kiderül hogy tényleg ennyire primitívek a nézõk... <#idiota><#idiota>

Szökést én is szívesen játszanék, de nem a játék miatt nézném meg a második évadot, hanem mert tetszett az elsõ. Ha meg nem tetszett/nem láttam volna, valószínûleg a játék is teljesen hidegen hagyna.
Már van, ill készül mindenféle Stargate-el kapcsolatos játék.
Nézz utánna! 😊
mikloss
jaja lehetne belõle egy jó kis fps-t csinálni <#smile>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

!!!STARGATE!!!

Griphons
Dr House-ból mikor lesz játék, én azt szeretnék... <#idiota>

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Nem az összefonódással van probléma, hanem a színvonallal. Nem meglepõ, hogy a filmbõl adaptált játékok a film sikerére akarnak építkezni az innováció helyett, a játékokra épülõ filmek meg az adott játéknak a rajongói szegmensére szeretnének támaszkodni alapbázisként.

De meg lehet nézni a tendenciát: a felsorolásból a játékadaptációs Tomb Raider, Doom illetve BloodRayne filmek színvonala a béka segge alatt van.

A sorozatokból készült játékok (például Alias, The Shield) ha lehet, még alacsonyabb szinten vannak, mint a fentebb említett filmcsodák.

(Pedig vannak filmek/játékok/sorozatok, amik sokkal alkalmasabbak lennének egymásbaadaptáláshoz, mint mondjuk a Desperate Housewifes, vagy akár Verliebt in Berlin - mármint most olyanokról beszélek, amik ha igényesek is lennének, akkor nem csak a sorozat rajongóbázisának egy kitartóbb/fanatikusabb része venné meg.)

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

Frosty01
én szökést szeretnék játszani <#smile>

practitioner of the forbidden arts of death