16
  • JTBM
    A Stargate ideális lenne egy UFO stílusú stratégia + management játékhoz.
    A küldetések alatt lehetne találni technológiákat, fegyvereket, stb., amiket fel lehetne használni küldetésekben v. később akár űrcsatákban is.
  • Cat #15
    http://www.sg.hu/cikkek/47651/desperate_housewives_fuuuuuj
  • Cat #14
    készítettek.

http://www.sg.hu/letoltesportal.php?status=linkletoltes&refid=4715
  • Raptor007
    A BSG-ből készíthetnének vmi nagyon dúrva kis űrszimulátort :)
  • Szefmester
    nem nem az.. illetve talán mégis az.. egy félresikerült sims klón ha jól tudom.. de már az is egy vicc

Dr. Hauset akarok én is..
  • Faki
    Én láttam valami "Született feleségek" játékot, ez valami vicc?
  • Flashy
    Mónika show játék
  • kuci06
    lesz Heroes játék telóra xD
    amúgy meg én is House dokival akarok jáccani :D
  • bandypappa
    Én az esmeraldával, vagy a vad angyal c. horrorisztikus utopiával szeretnék jáccani.
  • Gerygrey
    délutáni sorozathoz úgy próbál meg új nézőket csábítani, hogy egy mobil játékot mutattak be
    Fúúú ha már kiadnak egy primkó Java játékot, akkor én is biztos rákattanok a Dallaszra vagy bármilyen más sorozatra amit addig nem néztem. Bírom, amikor ilyen primitívnek tartják a nézőket.

eddig közel 100 000 eurós bevételhez jutottak. Ez ugyan aprópénznek számít, azonban sikerült 20 000 fiatal figyelmét felkelteni a műsor és a krimik iránt.
    Bírom, amikor kiderül hogy tényleg ennyire primitívek a nézők...

Szökést én is szívesen játszanék, de nem a játék miatt nézném meg a második évadot, hanem mert tetszett az első. Ha meg nem tetszett/nem láttam volna, valószínűleg a játék is teljesen hidegen hagyna.
  • Kecske85
    Már van, ill készül mindenféle Stargate-el kapcsolatos játék.
    Nézz utánna! :)
  • mikloss
    jaja lehetne belőle egy jó kis fps-t csinálni
  • Carbine
    !!!STARGATE!!!
  • Griphons
    Dr House-ból mikor lesz játék, én azt szeretnék...
  • Morden23
    Nem az összefonódással van probléma, hanem a színvonallal. Nem meglepő, hogy a filmből adaptált játékok a film sikerére akarnak építkezni az innováció helyett, a játékokra épülő filmek meg az adott játéknak a rajongói szegmensére szeretnének támaszkodni alapbázisként.

De meg lehet nézni a tendenciát: a felsorolásból a játékadaptációs Tomb Raider, Doom illetve BloodRayne filmek színvonala a béka segge alatt van.

A sorozatokból készült játékok (például Alias, The Shield) ha lehet, még alacsonyabb szinten vannak, mint a fentebb említett filmcsodák.

(Pedig vannak filmek/játékok/sorozatok, amik sokkal alkalmasabbak lennének egymásbaadaptáláshoz, mint mondjuk a Desperate Housewifes, vagy akár Verliebt in Berlin - mármint most olyanokról beszélek, amik ha igényesek is lennének, akkor nem csak a sorozat rajongóbázisának egy kitartóbb/fanatikusabb része venné meg.)
  • Frosty01
    én szökést szeretnék játszani