21
Elhagyott Szoba (2007)
 • Sland
  #21
  Végül azt néztem meg. Jó film volt, csak kár hogy rövid volt. De azért nagyon tetszett!
 • ajuhos
  #20
  A Vacancy DVDSCR XviD-SmCkN. Szerintem ez.
 • Sland
  #19
  Vacancy PROPER R5 LINE XViD-PUKKA
  vagy
  Vacancy DVDSCR XviD-SmCkN

  Melyik a jobb minőség?
 • Harly18
  #18
  Ez lesz az az oldal, köszi! :)
 • Harly18
  #17
  Én bevallom Kate Beckinsale-t nem sok filmben láttam, de azt hittem, hogy ő valami nagy sztárocska Amerikában, de lehet csak azért, mert az Underworld megjelenésekor baromi sok helyen szerepelt.

  "s akkor sokkal több bvételt hozott minden, mint most."
  Ezt arra értettem, hogy az tény, hogy évről évre kevesebben járnak moziba. Persze, ha valami nagy film van, akkor nagy a nézettség, de általában nem rohannak az emberek őrülten a mozikba.

  Egyébként ez a Vacancy is egy B-kategóriás film lehet, ahhoz mérten jó a bevétel, de valamiért én nagyon keveseltem azt, hogy 20 milliót várnak tőle, hogyha egy hétvége alatt 7 milliót szedett össze.
 • winnie
  #16
  ja, a boxofficemojo.com viszonylag jó BO-ra, de az imdb is tud mindenféle adatot.
 • winnie
  #15
  "nem nagyon voltak elégedettek vele, pedig az abban lévő szereplők sem valami nagy nevek"

  az a film egy feldolgozás film volt, vagyis nem nulláról indul.

  "készült. Kate Beckinsale szerintem nem csak b kategóriás filmekben játszott, az Underword vagy mi"

  kb egy b vagy c-kategóriás színésznő - a box office tekintetében. nagy kedvencem, de attól még egy filmet nem tudnak eladni a nevével. az underworldöt a téma adta el, nem a színész.

  "s akkor sokkal több bvételt hozott minden, mint most."

  nem így van, vagyis idén is vannak nagyon sikeres filmek és kevsébé sikeresek. pl. az elemi ösztön 2 összesen nem hozott annyit, mint a vacancy 3 nap alatt.
 • Harly18
  #14
  Egyébként nagyon értesz a filmekhez, megkérdezem, hátha tudod. Van egy amerikai filmes oldal, ahova ha beír az ember egy film címet, akkor kiadja, hogy mennyi pénzből készült és azt, hogy mennyi bevételt sikerült összehoznia. Nem tudod, melyik ez az oldal? Régebben egyszer találkoztam vele, de fogalmam sincs, mi lehetett a címe.
 • Harly18
  #13
  Az Rettegés Háza 40-50 milliót hozott Amerikában, ha jól emlékszem és nem nagyon voltak elégedettek vele, pedig az abban lévő szereplők sem valami nagy nevek (Ryan Reynolds, Melissa George) és ebből következtettem, hogy ettől 20 milliót várnak az picit kevéske, bár nem tudom a Rettegés Háza mennyiből készült. Kate Beckinsale szerintem nem csak b kategóriás filmekben játszott, az Underword vagy mi, az is nagy bevételeket hozott, mondjuk más filmet nem nagyon tudok tőle. Én pl.: a Rettegés Háza főszereplőit életemben nem láttam még, pedig sok filmet nézek, de az ebben lévőket ismertem.
  Egyébként igazad van, nem akarok akadékoskodni, de nekem akkor is kevéskének tűnik ez a bevétel. Lehet a pár évvel ezelőtti filmes bevételek miatt érzem így, mert akkor még figyelgettem ezeket, s akkor sokkal több bvételt hozott minden, mint most.
 • winnie
  #12
  a legrosszabb filmek hoznak 1-2 illió dollárt és kate beckinsale max b-vonalas, luke wilson meg pláne.

  egy anthony hopkins vagy egy bruce willis thriller 11M-val nyitott, így a 7M belefér. mögötte meg ryan 5M-t sem hozott.
 • Harly18
  #11
  Ha azt az összeget nézzük, amiből készült, akkor jó a bevétel, de kb 20 millió dolláros bevételt várnak a filmtől Amerikában, ami elég kevés, főleg, hogy azért a főszereplők, leginkább a hölgy elég híres színésznő. A legrosszabb filmek is 40-50 millió dollárt behoznak, ezért furcsálom, de majd kiderül...
 • Harly18
  #10
  Mindegy, végülis igaz, mert tényleg ez a kétféle magyar film van. A Gesztesi jó színász, csak unalmas, hogy minden filmben ő szerepel, meg a reklámok, hát igen... :(
 • winnie
  #9
  nem az ő gesztesis gondolata, hanem az index gondolata, amit bemásolt. a többivel együtt, klasszikus fórumita tevékenység.
 • Harly18
  #8
  Azért egy filmet a szereplők adnak el, nem pedig a rendező neve, főleg, hogy ő viszonylag ismeretlen Amerikában. Úgyhogy ez a bevétel elsődlegesen a szereplőknek szól, mert miattuk ül be a nézők többsége. A Gesztesis gondolatodban meg teljesen egyetértek, s sajnos tényleg csak ez a 2 féle magyar film létezik....
 • lood
  #7
  Bámulatos hogy végre egy olyan magyar rendező aki a tengeren túlra is elviszi kiváló tudását! Eddig két fajta magyar rendezésű film létezett, amiben vagy Gesztesi Károly nyomta az ipart és a külső szemlélők számára érthetetlen magyar poénok sorozata mely nem jelentett semmit vagy amelyikre tucat számmal nyomják a szponzor-logókat úgy hogy a film címe már már jelentéktelennek tűnik! Antal Nimród megmutatta hogy tud ügyesen rendezni más 19 millió dollárjából! A Sony nem kér többet csak annyit h a ráköltött pénzecske visszajöjjön és hogy már 2.hete vezeti a Nemzetközi Topok 3.helyét valószínű ez meg fog történni! Nem győzőm dicsérni a mi Nimródunkat! Ő megcsinálta, jól és büszkén, bár egy analfabétának fel se tűnne h nem magyar rendezésű filmet néz bár lehet hogy ez a jó és még sem kell az hogy Pick-Szalámi rúddal üssék le a főszereplőt az álarcosok!
 • Davidus
  #6
  azért az nagy szó hogy egy magyar rendezőre rábíznak egy ámerikai filmet. már csak ezért is drukkolok hogy termeljen pár millió +bevételt:P
 • Harly18
  #5
  Ja, hát úgy már jó bevétel. Én több-re emlékeztem. De így tényleg jól teljesít. Remélem, hogy tényleg jó film lesz és nem csak annak tűnik...
 • LasDen #4
  a www.boxofficemojo.com szerint maga a film 19m-ba került....ehhez képest egész jó.... :D
 • Harly18
  #3
  Hát azért elég kevéskének tűnik a nagy nevekhez képest, de a trailer alapján jónak ígérkezik :)
 • LasDen #2
  Kiváncsi vagyok rá :D
  Amúgy egész jól termelt hétvégén a film 7,6m-val..... :D
 • Harly18
  #1
  A Kontroll rendezőjének, Antal Nimródnak a második, amerikai nagyjátékfilmje, az Elhagyott szoba (Vacancy) című horror lesz a Titanic filmfesztivál zárófilmje április 22-én, vasárnap este. A film egy fiatal házaspárról szól, akik egy elhagyott motelben rekednek, és ráeszmélnek, hogy ők lettek egy snuff-film (olyan horrorfilm, amelyben a szereplőket ténylegesen megölik) potenciális főszereplői, ezért ajánlatos lenne menekülőre fogniuk a dolgot.
  Kate Beckinsale és Luke Wilson az Elhagyott szoba című filmben
  Az Elhagyott szoba két főszerepét Kate Beckinsale (Underworld) és Luke Wilson (A szuper exnőm) alakítja, a film amerikai bemutatója április 20-án, pénteken lesz. Antal Nimród első videóklipjeivel és kisfilmjeivel annak idején a Titanicon debütált, így régi kapcsolat fűzi a fesztiválhoz. A film hazai mozibemutatója július végén várható.


  A film két főszereplője, David és Amy Fox fiatal házasok. Egy motelben szállnak meg, ahol a tévében vetített kis költségvetésű, ám annál realisztikusabb kaszabolós filmekkel mulatják éjszaka az időt. A para akkor kezdődik, amikor észreveszik, hogy a tévében látott házi felvételeket egy, az övékhez kísértetiesen hasonlító szobában rögzítették...
  Nemzet: amerikai
  Stílus: horror, thriller
  Amerikai mozibemutató: 2007. április 20.