Simonyi újra a Földön
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már megint kezdõdik az amerikai magyarok seggnyalása. Senki nem tanul semmit?
partipípölz...<#alien>#alien><#alien2>#alien2><#bohoc>#bohoc>
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.
a visszatérés után már bulit is tartottak <#vigyor2>#vigyor2>fotó
a mészárlás kapcsán az is érdekes, hogy mennyi ennél durvább dolog történik szinte naponta máshol (pl. Afrika), csak éppen nem foglalkoznak vele
a mészárlás kapcsán az is érdekes, hogy mennyi ennél durvább dolog történik szinte naponta máshol (pl. Afrika), csak éppen nem foglalkoznak vele
miért nyivákolnánk? csak véleményt nyílvánítunk. és mire ez a beszólás? tudtommal ez egy fórum. igenis szégyen,hogy azt tekintik hírnek, azok után, hogy tényleg hír volt a mészárlás, hogy o jaj, lehet, gyógyszeres volt;lehet dilis volt; lehet.... kit érdekel?? megtörtént, gyászolunk stb. de az már semmi vizet nem zavar, fõleg ,hogy a gyilkos sem él, hogy milyen kezelésen vett részt.. ez BLIKKesedés. és nem méltó az SG hura.. asszem ez tudományos hírportál.. heh,.tényleg?? hajaj.
ÉJEN SIMONYI
ÉJEN SIMONYI
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Szerintem meg az a szégyen, hogy itt nyivákoltok azon, hogy mi is az igazi szégyen valójában...
\"The problem of leadership is inevitably: Who will play God?\"
<#felkialtas>#felkialtas> Az igazi nagy szégyen szerintem az, hogy a gyilkolászós fiatalember megérdemelt egy fejléckiemelést fotóval, de Simonyi elvész a sok kis lead között. Pedig nekünk ez tényleg FONTOS hír. Sokkal fontosabb, mint az, hogy hogyan vicsorog egy Koreai, akit õrületbe kergetett az emberi hülyeség. (Másrészt azt a rejtett üzenetet hordozhatja, hogy érdemesebb tömeggyilkosnak lenni, mint ûrutazónak.)
az meg már az SG szégyene, hogy már mindenhol leközölték +képek, csak itt nem.. egy kissé elkésett a hír...
én néztem élõben a nasatv n és naagyon jó volt, fõleg mikor magyarul beszélt! büszke vagyok rá, hogy attól függetlenül,hogy mit ért el, hogy amcsi, de született magyarnak, most is használja tökéletesen nyelvünket!! a tvben amcsi riporter nem értette mit mond, aztán hozzá fûzte.. biztos magyarul beszél :) jó fej ez a Simonyi.
Show?? lehet. és? legalább Õ bemutatta, hogy milyen fent, õ vele legalább lehetett beszélni és kérdéseket tenni, ember központú, és .. szóval grat!
Show?? lehet. és? legalább Õ bemutatta, hogy milyen fent, õ vele legalább lehetett beszélni és kérdéseket tenni, ember központú, és .. szóval grat!
"miután egy almával a kezében kifejtette, hogy jó újra a Földön lenni"
Ez tetszett.
Ez tetszett.
Én egy nagy ernyõt láttam kinyilni, és küzvetlen földetérés elött fékezõrakéták villantak. Farkas Bertalan mondta hogy náluk nem mûködtek a rakéták és elég nagyot koppantak. Bár a sztyeppe elég fûcsomós és a talaj nem kemény.
Úgy tudom nem a szojuz ûrkapszula, hanem a szojuz orbiter(utaskabin, szervízmodul) szokott leválni az ûrállomásról az orbiter fékez, hogy letérjen a pályáról, ezután leválik a szervízmodulról a kabin, majd a szervízmodul elég a légkörben, a kabin meg lehozza az embereket. És mintha 10 km-en is a fõ ejtõernyõ nyílna ki, és már magasabban nyílnak ki a fékezõernyõk.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)