54
  • Le Kurde
    #54
    na azt en sem szeretnem
  • who am I 7
    #53
    "és hagyj másokat is netezni"

    >>>>>

    "Attól, hogy Te nyersz, még retardált vagy"


    Hát igen...az egyszerű ember mindig magából indul ki....
  • Mardel
    #52
    Az aláírásomat meg kétszer olvasd el, egyszer hogy ismerkedj vele, egyszer meg hogy eszedbe vésd.

    Jó éccakát.
  • Mardel
    #51
    Hozz inkább két sajtburit a mekiből, és hagyj másokat is netezni.
  • who am I 7
    #50
    ezt a poént pont akkor lőttem el.Utánozás*ajomszokás :P Találj ki vmi jó frappánsat, egyedit, de ne legyen erőltetett"izzadtság"szaga

    Egyébként is jöhetne már az AMD HD2600XT is kifelé, jó áron.Mert szeretnék 50ért jódx10es kareszt.
  • Sanyix
    #49
    Hát ha megtanulsz értelmesen kommentelni akkor talán, de így nem sok esély van rá :\
  • lee56
    #48
    Mi a fene, tudsz te értelmes dolgot is írni ha akarsz, nem hittem volna, +leptél :)
  • who am I 7
    #47
    Megszállott ÁJEMDÉS dez barátunk, fohászkodj istenkéhez, h hozzon már ki vmi jó ütöset ez az ájemdé....Bár még jól állunk effektíve.De már jó lenne látni, valami ütös AMD cuccot is.Mert igy nem lesz jó, ha az intel fog nagyhatalmi pozicióba kerülni...
  • who am I 7
    #46
    És erre te is rá segítesz, egy jó lendülettel
  • who am I 7
    #45
    Ha nem fogod fel a komment értelmét, vagy nem látod át, akkor minek válaszolsz rá baromságokat? Talán hiányzik néhány "kereked"?
  • dez
    #44
    Csak tudod, nehogy az legyen ennek a "versenynek" a vége, hogy nem lesz verseny...
  • fade2black
    #43
    ez a topic, az IQ szinvonala az SGnek egyre jobban konvergál a 0hoz.
  • Le Kurde
    #42
    isten hozott a piaci versenyben
  • MrImy
    #41
    hahaha
    Ezek csak számok ami tény:
    mindenki várt a Vista megjelenésére, nem feltétlenül a váltás miatt, hanem a downgrade licensz miatt én magam is úgy döntöttem volna, hogy nem vásárolok gépet az első negyedévben most, hogy megvan a Vista mindenki megvásárolja a licenszet közben telepíti az XP-t ameddig a Vista nem lesz elfogadható a később kiadandó pathak által.
    Meg amúgy is miért mondaná az AMD, hogy k. jól megy nekünk! Valószínűleg minden hol van adóhatóság és ha az adóhatóságnál szar eredmények ellenére(papiron) azt mondják hogy "k. jó volt a negyedév" akkor kivesézik a könyvelést.
    Amúgy meg az energiafogyasztásra fog terelődni a hangsúly a jövőben, mert fölösleges több száz watt áramot fogyasztania egy berendezésnek amelynek a hatásfoka .... userfüggő.
  • Sanyix
    #40
    Hát ha megvéded miután egy ekkora baromságot írt be, ráadásul pont magáról beszélt (márkabuzi), akkor te sem vagy 100-as.
  • Tyberius
    #39
    Hehe, már a cikk olvasása közben dörzsölgettem a kezem, hogy milyen szaftos flamewar lesz belőle... :)

    Az AMD-nek nem annyira megy most a szekér, de ettől még nem kell kétségbeesniük. Valamivel több üzleti és műszaki analitikust foglalkoztatnak, mint ahányan itt a partvonalról próbálunk megszakérteni egy olyan témát, amit jóformán csak újságcikkekből ismerünk.

    Én is úgy látom, hogy nem nagyon jött be nekik a tavalyi év, a Core 2 Duo súlyos pofont adott nekik. De gyanítom, hogy a fentebb említett szakik nem fogják hagyni becsődölni az AMD-t. A legrosszabb, ami történhet, hogy visszacsúsznak a másodhegedűs pozícióba, ahonnan felkapaszkodtak: nem erőltetik a márkaversenyt, hanem olcsóbb alternatívát kínálnak az Intel gyengébb procijaival szemben. Ami nem optimális, de nem is katasztrófa. Ha meg egyszer már feljöttek, fel fognak jönni másodszor is.
    Ami az ATi-AMD fúziót illeti, még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy hibás lépés volt. Az Intellel szemben tőkeerő kell, és nem árt a diverzifikáció sem. A Fusion projekt (CPU-GPU) annyira előremutató, hogy akár nagyobbat is szólhat, mint az Intel folyamatban lévő fejlesztései.

    Szóval csak annyit mondhatok, mint az egyszeri futballszakértő a félidőben: "Az az érzésem, még nincs vége a mérkőzésnek."
  • sathinel
    #38
    Lehet hogy most jobb az intel, de az AMD-t sem kell félteni. Főleg hogy most az ATI-val eggyesült, és az IBM-el is közösen fejleszt. Intel meg kijött gyorsan valamivel, mert kezdte érezni, hogy gond lehet ha nagyon hagyja az AMD-t. Persze kell neki a pénz, főleg ha tényleg durván meg fogják büntetni mindenhol. Vagy azoknak a pereknek már vége?
  • dez
    #37
    Uhh. Azt meg a zártosztályra.
  • nedudu
    #36
    Vigyázz, mert valaki még pedofilnak néz és mehetsz dutyiba :-)
  • dez
    #35
    Persze, hogy kész. Holnap fogják demonstrálni Tuniszban.
    Sőt állítólag már a 45nm-es, továbbfejlesztett változatból (Shanghai) is van működő prototípus.
  • dez
    #34
    Egyébként ma már nem annyira, de korábban jópárszor fel kellett kelni hozzá (persze főleg a páromnak, de nekem is volt dolgom, vizet/kaját behozni, stb.), és ha már felébredtem, ideültem kicsit a gép elé is.
    Bár ez az egész kurvára nem rád tartozik, te kis pöcs.
  • M0RN1NGST4R
    #33
    tehát ha leállították a fejlesztést, akkor mondhatjuk azt is, hogy közvetlen gyakorlati haszna semmi nem volt. Szóval kész a K10? Nem is olyan rég olvastam itt egy cikket miszerint az R600 is kész van, csak a középkategóriára várnak még... Oké, visszaszívom, amit mondtam.... Csíkszélességet csökkentettek.... Tényleg csináltak vmit 4 év alatt.
  • dez
    #32
    Látom, megint kezded. Neked sincs jobb dolgod, mint a beszólogatás?
    Akarod tudni, ezeket a sorokat is a kislányommal az ölemben írom neked.
  • who am I 7
    #31
    "Szombat éjjel fél kettőkor nincs is jobb dolgod"

    Te nagyon hülye vagy gyerek.Akkor ez mindenkire érvényes aki éjfél után mer írni a fórumban (az hogy most jogos oltás vagy nem, az mind1).dez-t ennyi erővel már a családja is kidobta megrugodsta senki sem foglalkozik vele, egy mekiből ír mindig, és élete az AMD védelme.Nekem ez inkább szánalmas mint amit djdano beköhögött.Szóval nagyon buta és nagyon keveset tapasztalt emberke lehetsz te, amd szemüveggel a szemeden.Inkább olvasgass és marad csönben.
  • Sanyix
    #30
    Igen, asszem még a p4-es korszakban be is írta valami hírhez, hogy erre világosan emléxem, idézem "okos ember intelt vesz"...
  • waterman
    #29
    ezt remélem nem gondoltad komolyan.
    ha nem lenne piaci/technológiai verseny, akkor aztán mehetnénk akár vissza a kőkorszakba.. anyit kérnének egy-egy processzorért amitől még nem sül ki a szemük.. senkinek nem lenne jó.
  • dez
    #28
    Sőt, már a Yonahból is sejthettek volna valamit. Szerintem sejtettek is (legalábbis fel kellett merülnie, hogy mi van, ha az Intel erre száll rá jobban, és hagyja a Netburstot). De a hitelezők még nem.
  • fade2black
    #27
    2006 july 27
    http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3544

    2007 legujabb árazása
    http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7006


    csakhogy nekelljen keresgélni
  • fade2black
    #26
    AMD 101*esen túlvállalta magát.

    A dolgo egyébként müködött volna ha intel még 4évig szarozik és az x23800+t 80Kért árulhatja és veszik De nem. és ezt AMDnek látnia kellett volna. Ha másbol nem hát a conroe "demoztatásbol" vagy a kiszivárgott intel procik megnézése után. De AMD csak vásárolt, bövitett, jellemzően pl ATInál hitelböl.
    Túl gyorsan akart felnőni az oriás mellé és ez most megbosszulja magát.

    És ezért én legkevésbé se hibáztatom az intelt.

    árverseny: e6300 anno amikor kijött $183volt e6400 213$. Most mennyi? azt ne vegyük bele, hogy anno $230ft volt mostmeg $175ft (ja k* erős a forint.)
  • fade2black
    #25
    evvel pedig aztis reméled, hogy nemlesz verseny, intel 3*lassabban fejleszt és mindent 3*drágábban ad el nekünk.
    Azért mert megteheti. Mostmeg azért nem tehetni meg mert AMD.

    tudod van az a hülyeség fájna ordítanál.....
  • HuskyWolf
    #24
    remélem tönkremegy az amd
  • dez
    #23
    Ez rendben is van, csak korábban óvatosabbak voltak, most veszélyesebb a helyzet, mert nagyban játszanak, és ilyenkor könnyen beállhat egy fizetésképtelenség. Több nem is kicsi cég belebukott már a nagy tervekbe, lásd pl. ESCOM.
  • dez
    #22
    Nézd meg a wikin, mi volt a K9 és (eredetileg) K10... Csak aztán leállították őket, és megcsinálták az x2-t, ami egy native dual-core... Aztán nekiálltak a K8L/"új" K10-nek, közben még megcsinálták a K8 65nm-es változatát is. Szal ne mond, hogy nem csináltak semmit!

    Most meg az Intel azért szorongatja őket, amennyire csak tudja, mert ezzel is hátráltatja őket a K10 piacra dobásában... Már kész van a cucc, most már csak a gyártást kell felfuttatni, de ez ugyancsak nem egy kis költségű dolog.

    Ha ez nem egy kapitalista biznisz lenne, azt mondanám, az egy Intel szemét genyó cég. (Nem csak emiatt, a népbutító marketingje miatt is.)
  • Carbine
    #21
    Ami a cikket illeti, meg nem mondd semmi újat vagy meglepőt.
    A felvásárlást követően tudni lehetett, hogy ez csak is hosszútávon müködhet.
    Az elkövetkezendő 2-3 évben alkalmazandó üzleti stratégia most kezdd csak kibontakozni az AMD-nél, és nem ez az első alkalom, hogy nehéz helyzetben vannak, de nem is az a jó vezető, aki vigyorog, mikor minden rendben van, hanem az, aki eléri a cégben, hogy minden úgy menjen, ahogy kell.
  • Carbine
    #20
    Szombat éjjel fél kettőkor nincs is jobb dolgod, mint fórumba írogatni, ráadásul ilyen bunkón... talán otthagyot a barátnőd? Vagy kiröhögött, mikor levetted a gatyád? SZÁNALMASS
    Mentél volna ki, és ittad volna le magad, ahelyett hogy itt probálod oltani a népet, ráadásul hibássan.
  • nedudu
    #19
    Danoka, hülye márkabuzi vagy! Mondták már? :-) Gondolom neked a P4 is sokkal gyorsabb volt mint bármely más AMD proci és ár/teljesítményben a legjobban vásároltál ;-)
  • neoG
    #18
    Jahh,Ati olyan drágán adja a procijait, hogy senki nem meri árulni.Legalábbis én még nem láttam
  • roonin
    #17
    Most hagyd abba.
  • DjDano
    #16
    Istenem mekkora barmok vagytok.... nem sírnki kell, hogy az Intel lenyomja az árakat, hanem ki kell fejleszteni egy valós alternatívát core 2 ellen... az Ati drágábban akarja adni az olyen procijait amik még szarabbak is nem kicsit nagyon

    Amugy meg a márkabuzik és divat fikázók, minden MS, Intel topikba benyögik a marhaságaikat, ami kezd kicsit idegesító lenni
  • M0RN1NGST4R
    #15
    Egy szóval nem mondtam, hogy 2 hónap lenne egy új arhitektura kifejlesztése. Az első szériás K8as (opteron) pont 4 éve jelent meg. A64ek 2003 szeptemberében. mi is történt azóta? várja mindenki a K8L-t (mostmár K10). Komolyabb előrelépés ehhez képest azonban sajnos nem volt