1790
| A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
végeredményben:
Uninstall! -
hát elég nagy területet kaptunk,de elég ocsmány a város kidolgozottsága,és hát végülis az egész játéké,de nem vészes,főleg akit nem nagyon érdekel,hálószövés elég darabos néha csak úgy leesel,nameg az elég poén még mindig simán felszövi a hálót az égbe mikor nincs semmi épületsem a közelben. -
na kipróbáltam,idáig az a véleményem hogy a 2-nél sokkal jobb,gépigény van de nem vészes,akadás mentesen megy (nem minimumon),kicsit érdekes az irányítás de megkell szokni.város,majd most nézem meg mekkorát kaptunk,szabadság remélem van majd kiderül.igaz az eleje elég unalmasan és szarul kezdődik,de madj kiderül milyen lesz... -
xido #66 egyébként a hálóhinta feeling egy az egyben átjön megint..kis hiányosságok a hálószövésben...majd ráérezni erre is...hinta közben alonfutás gyönyörű,árnyékaid mindenhol... -
xido #65 áááá...ezek hülyék ott,akik csinálták:))))...előzőben-2.movie konzolra-beleestél vízbe,videó,kimászik és morgolódik...itt platty..aztán úszkálok vígan a mólók alatt,,majd kiugrok,ha akarok:))..víz alá nem megy azért,de állat:)))..és szépen támogat gamepad-ot is -
Richard90 #64 még durván két óra :D
de sztem már csak akkor nézem meg ha felkeltem -
már installálom,de nemhiszem el akkor gép kelljen neki :| -
kb 5 perc és lennt van,utána írok véleményt -
xido #61 nem néz ki ez szarul srácok,sőt...automatikusan elkezdte nekem a tutorialt..mondom álljunk már le kicsit,menjünk csak opcióba...jahogy csak a felbontás stimmel,minden más nullán?...durr neki és van olyan szép,mint a Marvel ultimate alliance....azt nem mondom,hogy minden oké maxon,mert a konfigomból sejthetitek,hogy nincs gond -
Richard90 #60 húúúú :( de kár mert nekem is hasonló gépem van
na mind1, hátha wiii-re jó lesz :D -
hát én most játszottam vele, nekem szarul ment, de a gépem is szar már (2600+, 1gb ram, 6600), és ez sem lett az eddigiek alapján vmi komoly játék, nagyon hasonlít az elődökre. de ellenni lehet vele egy darabig, lehet később jobb lesz, ha van valami története. csak sajnos a gépem miatt én már nem nagyon tudom élvezni... -
Richard90 #58 az 1 az jó volt -
Djemba #57 1-2 is elszarták 3 azt már nem remélem mert akkor ez már túlzás -
Djemba #56 én megnézem de lehet, hogy aki a képeket tette be annak szar volt a gépe! -
Hát én inkább várok egy demóra. Ezek a képek nagyon elvették a kedvem+ a gépigény, na nee, mert ha úgy nézne ki mint a promóképeken, akkor esetleg megérteném, de ezeken a képeken bűnronda. Még letölteni se éri meg szerintem, főleg mivel a lentebb belinkelt képek többségéből arra a következtetésre jutottam, hogy ez nem sokban különbözik az Ultimate Spider-man játékmenetétől. -
Igen kell de benne van amit szedsz! -
Djemba #53 én most szedem
holnapra tudok véleményt mondani de KELL CRACK vagy valami??? -
Na ikább nézzétek végig itt a forumot, elegem van ebből a szar imageshack-ból :@
nforce forum -
mitől ennyire világos pókica?
elég gagyinak néz ki amúgy a játék :S -
02 -
Újabb képeket raktak az nforce forumára
01
ez érdekes kép
Aki ezt a képet rakta, 7900 GT-vel játszik, és azt írja, 2 fps-el fut.
02 -
hát akkor ezt elbaszták... -
Másik oldalon irták és nem vicc tényleg kurva gépigényes :( -
bcrics #46 ahogy azt várni lehetett tök gagyi élettelen textúrák a házak falain!!!
a víz már legalább teccetős!!
még csak a dragonon van kint??
küldtem volna kódot de visszaírtak hogy hibás a szerver!!!!
máshol nincs fenn?
torrent ha gyors! -
lol ehez a gagyi grafikához kell atomerömü?
ez olyan mint a második rész játék verziója... -
ryhdeksan #44 jolvan persze :D -
olyan konfiggal szaggat?? jézusom... -
biztos nem jött még le senkinek, vagy ha igen akkor nyomunak vele ezerrel :D -
Na én le sem töltöm felesleges pedig videók alapján marha jó eddigieket messze veri.
De sajnos a feketeleves:
"Az első küldetésig megcsináltam. Sztem nagyon élvezetes a játék
Konfigom:
Xp
7900Gt 512 Mb
dualcore 3.2Ghz
2Gb ram
Az kell, hogy mondjam: nehézkesen de fut
Mindent vissza kellett vennem minimumra."
-
bakker ezzel a hotlink tiltással... nyissátok meg a képet új oldalra, és refresh :S -
Ezeket a képeket NFORCE forumán rakták be:
Nekem elég gagyinak tűnik... :// -
Furcsa, hogy kintvan már nforce -n is, meg már mindenhol, de senki sehol nem tud a játékról írni, hogy milyen, hogy fut, stb... -
bcrics #37 Mindenesetre a játék védelme vmi überbrutál let;)
A csapat amelyik törte csak annyi instrukciót ad a telepítéshez hogy:
"copy crack"
:))))
nem egy starforce -
csgj #36 Akkor ehhez most shader 3-as kari kell? mert akkor...shit!!... -
nem az ultimate-ra gondoltam. azt végig is vittem és teccet is. arra gondoltam ami konzolon jó volt, de pc-n igen csak sz*r! -
nem az ultimate-ra gondoltam. azt végig is vittem és teccet is. arra gondoltam ami konzolon jó volt, de pc-n igen csak sz*r! -
Richard90 #32 remáélem nekem szépen elfog futni... bár ha nem az se baj, mert beszerzem a wii edisönt :)
már alig vártam ezt a játékot
tiszta pókemberlázban vagyok :D -
xido #31 igen..volt már erre példa..akit érdekel,tényleg próbálja ki,ráér utána morgolódni,hogy már kevés a vga -
xido #30 ha a tavalyi alatt az Ultimate-t érted..az nem volt olyan rossz a kis cell shading megoldással és az új képregény stílusa miatt...sőt...akkor már jobban elbarmolták 2-3 éve a 2.movie adaptációját pc-re...és konzolon is
csúnyán megunható volt:)