1790
A játék csak SM 3.0 támogató kártyával indul! |
-
#469 Nem gyenge konfig. -
adammmmmmm #468 Ez nem igaz. Elöször férre olvastam. Nem azt írja ki hogy save secusfull hanem hogy save unsecusfull.
Akkor meg mért nem tudja elmenteni? -
#467 Az első kép a main menü ami az ESC-re feljön. -
Djemba #466 ohh kicsit jók a képek!
hát ahogy elnézem hosszú a game nagyon -
#465 nincs main menü, amikor elindítod a játékot egyből betölti a gémet és már játszol is... -
#464 Ok, thx. -
#463 nekem 50 :D sztem az a max, mert annál tovább nem igen akart számolni :D -
#462 Ati x1950xtx,2gb geil 800mhz,Athlon64 x2 dual core 5200+
#461 olyan nincs -
#461 Hy!
A 2. kép jó de én a Main Menure gondoltam (ha van benne ilyen). A Main Menu-t ről tudnál képet adni?
Előre is kössz!!! -
#460 Alap dolog:
Ha van egy boss meg egy csomo minion a minionokat minnél többet levegőben tartózkodva ki kell nyírni.
A köv taktika a legjobb: Elszaladsz (elhálózól^^) Majd messzoről egyenként közelhúzod felugrassz felhúzod és 3-4 comboval hidegre tehetőek anélkül, hogy vissza kellene menned a fldre. majd megint elszaladsz húzod magadhoz a következőt majd kicsit visszább. Aztán ha gyedül van a főgonosz a spider reflexet használva (amitől lassulnak a dolgok) szépen nyomva tartod és folyamatosan ugrálva ütöd az agyát. Ha kimerül a kék csík elhimbálódzól majd ha feltöltődött visszajössz és vered tovább a száját.
Akivel eddig szoptam az harry volt mert állandóan el akart repülni és vissza kellett húznom a hálóval:D egyébként ellene a legjobb taktika egy szűk sikátorba becsalni. és ott valaho a sarokba betolni aztan mehet neki ami belefér:) a Spider reflexet folamatosan hazsnálva. Ha nagyon gyepál akor meg elhimbálódzol teszel egy kört és visszatérsz a sikátorhoz és megpróbálod először te ütni... A max ellene egy 32-es Hit combo eddig:) -
#459 annak sztem nincs külön neve
úgy kell, hogy felugrasz, majd megnyomod a hálózás gombot, meg a hátra gombot. ezzel felrántod magadhoz, utána meg nyomkodd az ütést -
#458 hát igen ez egy jó kérdés:) ilyen beállítássokkal...:) -
#457 Hát nem is a ház színe :) -
#456 Memória,proci,videokártya érdekel? -
#455 Milyen géped van? -
#454 És anna ka kombonak mi a neve, mert lehet van olyanom csak ne mtudom hogy kell előhozni :) -
#453 Akkor még azt meg kell találnom,mert nyomogatok én mmindent de nem csinálja -
#452 Tessék remélem erre gondoltál
-
#451 VÉÉÉGREEEE!!!!4 Erre vártam :D
-
#450 név szerint nem ismerem őket :D
De asszem ugyanarra gondolunk :D -
#449 azt próbáld úgy, hogy mindíg megvárod, míg az összes egy helyre gyűljön(persze ne a zsűri körül), majd elswingelsz egy másik pontra. Utána általában szétszélednek, és egyenként már könnyebb legyőzni őket. Amúgy ellenük azok a kombok hatásosak, amikor felugrasz, majd hálóval felrántod őket a levegőbe, és ott csapkodod őket. -
#448 valaki küldene e-mailben egy save data fájlt mappástol? -
#447 Ez nem a hammer kombináció?
#446 Mindjárt rakok képet -
#446 Hy!
Még a Drivert megpróbálom kössz, hogy szóltál! Kéne egy ami maga a menü meg kéne amikor bent vagy az Options-ban. Hátha át tudom állítani a felbontást vagy valamit és az segítene...
Előre is köszz!!! -
#445 A kiscsajokat hogy veritek le a színházban, vagy hol? Piszok sokan vannak és a fekete nagydarab meg lealáz a végén, főleg hogy alig marad életem addigra -
#444 Ja ok köszi -
#443 fent, ahol az életed van, van középen egy pók-ikon. Ez az ütésektől feltöltődik, és ha tele van, lenyomhatsz special támadásokat. Amit ott kell használni, pl így kell :
special+erős ütés -
#442 Mit ajánlotok , mit csináljak ?
-
#441 "amikor osszejön a specialod"
Milyen special? -
#440 melyiket? apocalypto? eggyel lejjebb leírtam a taktikát :D
-
#439 áhh megvan hogy kell legyőzni apocalypto-t!!!4
A kis embereket győzd le, és amikor osszejön a specialod, nyomd le apocalypto-n azt, amelyikkel felugrik, majd belecsap egyet a földbe! Ha már elfogytak a kicsik, és csak apocalypto marad, így üsd:
nyomd le azt a támadást, amivel fel tudod ütni az embereket! (ugrás+special) Őt nem lehet felütni, de ez megszédíti! Miközben a levegőben vagy, nyomogasd az ütés gombot, így leérkezésnél elkezdi püfölni apocalypto-t, de apocalypto nem tud majd megmozdulni, majd az ütések végén elesik. Ezt addig csinál, amig meg nem hal!
Engem ezzel a módszerrel meg sem tudott ütni :D -
nyx #438 és ki bírtad nyírni? mert én ott elakadtam, a divatboltot kipakoló csajoknál meg a színházas résznél... -
#437 ÁÁÁÁÁ Harryt hogy tudom megverni, hát nyomjam a Q-t de utánna még az A-t az S-t meg ki tudja még mit nem, nem is lenne gond, ha nem minden gombe egymás melett lenne. Lehet jobb lesz elővenni a gamepadot, bár ha ott is A-t ír ki akkor meg azért leszek meglőve. -
Djemba #436 és ATI 9600 128 és 256 sem megy!!! -
#435 Sötét képernyő lehet még driver hiba is talán.A menüből milyen kép kell? -
#434 Hy!
De akkor minek jön van hang? De kép miért nincs? Na jó nem huzom fel magam még 1 hónap és meglesz az új gépem azon csak elindúl majd. Addig nézek képeket meg videókat. Azért köszönöm a segítséget! Ja még valami valaki beszúrna egy képet a játék menüjéről és az opciókról? Vagy küldje el E-Mailben:[email protected]
Na Bye all! -
#433 én is pont ott járok :D
Az a helikpoteres nagyon durva volt :D
Apocalypto meg tényleg nagyon kemény ellenfél, alig tom levenni az életét :S -
adammmmmmm #432 Én is mentettem de az se működött. -
#431 Az Ati radeon 9550 XT nem tudja a Sm 3.0-t!
Ezért nem indul el! -
nyx #430 hát ez most olyan vegyes érzés lett, minnéál többet átszok vele annál jobban bejön.
Igaz a missionokkal elmehetnek a anyjukba, majdnem mind kurvanehéz, az apocalíptot nem bíro mkinyrni, de már vagy 40-szer futottam neki, most már a többi emberét úgy kinírom, h én nem sérülök.
Néztétek az térképen az alternatív? küldetéseket, a sky diving, vagy mi az nagyon durva. jobban belegondolva a vááros is egész jó lett, van egy bazi nagy templom, ahova nem vezet ajtó (matrix :) de a harangnál be lehet menni, és belülről is teljesen ki van dolgoza bazzz.
a küldikre meg megvárok valami trainert.
ja az elöbb egy helikoptert kelle elkpani, nem semmi volt
egyre jobb ahogy dobálja magát az épületek közt a kis spídy (13% nál vok csak)