A Robinson család titka - Jetsonék vagy Mézgáék?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Olcsó húsnak híg a leve."
Ezt vajon mire értette...?
Zocsi
Olcsó húsnak híg a leve. Ránézésre számalom ez az egész! Viszont a Jetsons-t újra dolgozhatnák, vagy kiadhatnák felújított verzióban DVD-n, mert azt anno 5-6 évesen szerettem! 😛

jah a Mulán az volt az utolsó igazán jó disney rajzfilm😊

Érdekes, a Nemzeti Filmiroda szerint pedig 12 év alatt okoz károsodást...
Egyébként döbbeneteset bukott magyarhonban ez a film; némileg közrejátszhattott ebben a fenti tény.
Nagyon régen néztem már Disney-rajzfilmet moziban. Talán az utolsó Mulán volt 1998-ban. Rájuk férne már egy nagy újítás. Elvileg 2008-ban a The Frog Princesszel ez el is jön (back to hagyományos rajzolás). Ámen.
a karakterek kidolgozása nagyon szar:/ a többi viszont állat😊amúgy a film a képek,és a történet alapján iszonyú szar lehet😄

Sir Quno Jedi
Nem akarok teknogeek-nek túnni (pedig az vok), de ez a grafó hovatovább ma már egy jobb játékban is gázos lenne (nagyon).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Biztos kapunk ebbe az évbe még pár rossz animációs filmet,de enél rosszabbat már szinte lehetetlen csinálni xD Ngayon nem tetszett...

http://videodrome.freeblog.hu/

mikloss
Tegnap megnéztem annyira gáz ez a film... Sztem 12 év fölött már agykárosodással jár! <#idiota><#wilting>

Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.

Errõl a moziplakátról a Sims 2 jutott az eszembe. 😄D

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...